• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Predsednički izbori 2017.

Started by Dybuk, 02-03-2017, 15:03:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mac

Napuni bateriju...

A ovo je normalno i očekivano. Stranački podmladak je tu da lepi plakate i bude pozadina.

Takođe, muškarci su različiti. Isti je samo džemperić.

Scordisk

Plavuša je odlična! A to stoji što kažeš, mac, samo je smešno koliko je svo to prenemaganje i glumatanje metastaziralo na nivo farme. Sloba je bar imao više stila, majku mu poljubim.

Dybuk

Da, dva razlicita muskarca.

Valja li cemu to spasavanje, jel epik? :mrgreen: Dobra rezija, gluma?

Aco Popara Zver

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

mac

Inače momak koji je pao nije ovaj koji se prikazuje sad po svuda, niti onaj koji se vidi u spotu, nego neki treći. Plavuša je sedela iznad njega pre nego što je pao, pa kad je ovaj napustio studio lik u džemperiću je seo na njegovo mesto, a plavuša se spustila i sela pored umesto brinete koja je napustila studio zajedno s našim junakom.

Evo pada u raj. Rekao bih da nije režirano, nego momak stvarno kolabirao. Ne vidim na momku kapacitet za glumu:

https://www.youtube.com/watch?v=D7bQIgjRdsE

Petronije

Pa sipali mu SNSovci drogu u piće da se onesvesti, pristao je na to i dobio duplu šunku u sendviču. [emoji13]
Arm the Homeless

Ugly MF

I dalje bre Vučić na jutjubetu nonstop!
El' se sme to bre!?!?
UaAV!!!
Šta, kao ne mož' isključe reklame?!

Scordisk

Sada je kasno, ostaće tamo zauvek, i pre himne na tekmama  ima da puštaju reklamu :D:D

scallop

Sa ovim će da osvoji 50,00001%
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Scordisk

Ako mu to ne pomogne, besomučno skidanje i vraćanje plakata pod mojim prozorom sigurno hoće :D

scallop

Da je Vučić pustio ostale kandidate, a sam ćutao, uživali bismo u eksploziji njihove neponovljive pogubljenosti.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Scordisk

da ih je pustio, niko ne bi ni znao da su izbori. Mogao je samo krišom da uvede glasačko telo na dan glasanja, i na mufte da se udene u predsednički kabinet... Mada, lepše je sa mesec dana šizofrenije.

scallop

Zar ne? Si vid'o kol'ko je sve poblesavilo?

Kimura

Šizofreni dani tek dolaze.

Scordisk

video, video, al se bojim da je kimura u pravu što se tiče dijagnoze :D

Palmer

scallop

xukliam xukliam xukliam xukliam xukliam Dobro jutro, sveznajući dijagnostičari.
Na glasačkim mestima prvi su penzioneri. Eh, prvi, tamo su od prošlog glasanja. Kako da propuste zabavu? Pitao novinar jednog mog ortaka kuda će posle. Da zauzme red za sledeće.
Posle se pitaju zašto mladi ne glasaju. A sva glasačka mesta u školama. Ne vole ih još od obdaništa. Ujdurma vladajuće stranke.
Lideri i njihovi mideri još pretresaju dileme kako obim izlaska na glasanje utiče na njihove šanse. Samo da to reše do 20h.
:x :x :x :x :x

hidden

pa s obzirom da sam bio među prvima na mom mestu, a bilo je još mlađeg sveta...možda i nije više tako.

scallop

Jel' ti to demantuješ mene ili sve one koji su trtljali poslednjih mesec dana?

hidden

Da budem iskren, ja ovaj topik nisam baš ni čitao...ovo više pusta želja, tj voleo bih da te stvarnost ovaj put demantuje...

Agota

!!!

Čikago: glasalo 137 -
SJ 88, Beli 16, AV 12, VJ i SR 5. Vašington: glasalo 149 -
SJ 82, AV 28, VJ 15, Beli 12.
Njujork - glasalo ?
SJ 110, AV 15

London calling - Glasovi naših građana u Londonu - Glasalo 338, od čega za Sašu Jankovića glasalo 241 (71.3%)
London - Od 338 glasova, kandidat Aleksandar Vučić osvojio je... 19 glasova
Jeremić 27, Beli 24
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Anomander Rejk

To je ništa, zanemarljivo malo Agota.
Zar samo toliko glasa, zar od stotina hiljada naših ljudi tamo, nema više glasača ? Nemaju državljanstvo ili ih naprosto nije briga,
žive u drugoj zemlji i glasaju na njenim izborima?
Tajno pišem zbirke po kućama...

scallop

hidden

Online uvid u biracki spisak je offline...

Aco Popara Zver

Kaće više novi precednik

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Aco Popara Zver

Dybuk

Kakve veze ima ko kad izlazi na glasanje? Vazno je da izadju, hoce li biti 7 ujutru ili 6 uvece, zaista je nebitno.

Anomander, da, to je stvarno minoran broj ljudi, lepa razlika, ali stotine su nista u odnosu na to koliko nasih ima po svetu. Videcemo kako ce biti ovde :)

Aco Popara Zver

Bahahaha

http://ljudska_splacina.com/2017/04/izaberite-zivot.html

Anomander Rejk

Neverovatni su  :shock: Bukvalno pet minuta nakon što sam izašao sa glasačkog mesta, zvoni mobilni i ,,dobar dan, zovemo iz izbornog štaba Aleksandra Vučića...'' stvarno ću početi verovati u teorije zavere i Velikog Brata Orvela Kim Aleka  :shock:
Nisam optimista. Na mom biračkom mestu, ja sam bio u tom momentu drugi najmlađi glasač ( a ja imam preko četri banke...) posle jedne devojke/žene...sve stari, babe i dede, penzioneri...ima u mom naselju puno mladih, još se nadam da će glasati tokom dana...možda čekaju da se babe i dede raziđu, da ne upadnu u gužvu.

Palmer

Ja mislim da je od ključne važnosti vreme kad se izađe na glasanje. Ako ni zbog čega drugog, a ono zbog činjenice da se prekovremeni rad i manjak spavanja tokom radne nedelje nas mladih NIKAKO ne može nadoknadiiti dužim spavanjem preko vikenda. A što se tiče ovih što ne rade, za njih je svakako zdravije da ustanu malo ranije. 'Nači zbog svog zdravlja stanite u red sa penzionerima! 

scallop

Postoji li bar jedna osoba koja svoju nevolju ne vidi kao penzionersko zlo? Pozdravili vas mame i tate.

mac

Meni zabrinjavaju ljudi koji nisu bili penzioneri za vreme Miloševića i tada su zezali penzionere koji su bili za Miloševića, ali sad kad su postali penzioneri glasaju za vlast koja ih krade, i ne razumeju tu ironiju. Propaganda je čudo.

Aco Popara Zver

Ali mi još nemamo dokaze da ova vlast krade više od prethodne.

Palmer

Mene zabrinjavaju ljudi koji su bili penzioneri za vreme Miloševića i još uvek su penzioneri.... za vreme Miloševića. U stvari, mene zabrinjavaju ljudi. Tačka.  Baj d vej, ja ne vidim u penzionerima zlo, vidim da se prečesto više slažem s penzinonerima nego s mladima. A u sebi ne vidim zlo.. Uvek..

Palmer

Quote from: Pizzobatto on 02-04-2017, 13:54:45

Šta će vama dokaz, ni mi u Srbiji nemamo. A i da imamo ne vredi.  :lol:

Petronije

Ova vlast ne valja ništa, i treba je menjati. Prethodna isto ništa nije valjala. Sve goveda.
Arm the Homeless

Dybuk

Zgodna sala. Kako tek sa NN osobama?

"ČAČAK – Lider Nove Srbije i dugogodišnji gradonačelnik Čačka Velimir Ilić nije mogao da glasa na svom biračkom spisku u Osnovnoj školi u Atenici, prenosi portal Ozon press.

Prema pisanju ovog portala, Ilić je kao i do sada, na biračko mesto 94 u Atenici došao u 12 časova, ali je birački odbor konstatovao da ga nema u biračkom spisku i nisu mu dozvolili da glasa.

Velimir Ilić je imao uredan poziv za glasanje i godinama glasa na istom biračkom mestu."

Anomander Rejk

Treba ih menjati i češće...i uvesti neko pravilo, da kao i notari, svojom imovinom odgovaraju za ono što rade( ili ne rade ).
Jer inače svejedno, bili na vlasti pola godine, dve ili četiri-krašće.

Aco Popara Zver

Aco Popara Zver

Quote from: Palmer Eldrič on 02-04-2017, 13:59:14

Šta će vama dokaz, ni mi u Srbiji nemamo. A i da imamo ne vredi.  [emoji38]
Kako šta će nam dokaz, šta ako ne krade više od prethodne?

Palmer

Ali dobra ideja. Treba izumeti neki kradometar da bi se znalo koje više krao jelte... Čuvaj bože..

mac

Ali ja nisam ni rekao da ova vlast krade više od prethodne. Nemam podataka za to. Upropastila je državu više, ali i to mogu samo golim okom da potkrepim.

Ono što sam rekao je da je propaganda čudo.

Aco Popara Zver

Reko si da ti nije jasno zašto glasaju za vlast koja ih krade, kao da postoji neka vlast koja ne krade, ili krade manje.

Nači, možda je kriterijum za glasanje neki drugi.

To upropaštavanje države traje decenijama, i priča i praksa. Meni bilo smiješno kad je Antonić osuo paljbu na Đurića, pa ga neko pito jel Borko bio bolji. Nije dobio odgovor.

Samo malo manje emocionalnih očiju i bog da nas vidi.

Petronije

Znači ti Bato smatraš da je Aleksandar Vučić pravi izbor za Srbiju?
Arm the Homeless

scallop

Ne smatra. Smatra da su nam kriterijumi defektni.

Aco Popara Zver

Ne, meni samo čudna ta crno bijela priča, kad se iz aviona vidi da su nijanse sive u pitanju.

I da još ne znamo koja je tamnija. Kao da će sunce da svane ako bude drugi krug.

Kako kome. Ne treba uopštavati priču, pa jasno je da je Tadić favorizovao srednju klasu, a da Vučić baci i koju kosku siromašnima.

Besmisleno je pričati da su ti siromašni ludi, 60% GDP-ja proizvedeno u krugu oko Beograda i Novog Sada.

U Srbiji oko Bg-a i u Sadamovom Iraku isto oko Bg-a. Baš se pitam što Tadić i kompanija ništa ne dobijaju izvan tog kruga.

Vučić da otvori jednu pelena fabriku na jugu, to je fabrika više od Tadića. Zašto se to predstavlja kao nenormalno glasanje kad je za to Tadić kriv?

Dakle, ja ni ne glasam, ali sam Bog zna da je izbor očajan, nije uopšte jasan.

Aco Popara Zver

Quote from: scallop on 02-04-2017, 15:39:30
Ne smatra. Smatra da su nam kriterijumi defektni.
Upravo, ovo je jednostavnije objašnjenje ovog mog brljavljenja iznad