• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Samo za Lurdove oci

Started by Melkor, 15-05-2004, 14:10:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Lurd

Šta je toliko teško pao poraz? Znam, boli, ali to je neminovna činjenica: sada si sa buljama. Da, buljama. B-U-LJ-A-M-A. Sedi dole.

A i to je rezultat bio tek kada smo rekli da ćemo da brojimo, a ja sam timski igrač van takvih malogradjanskih gluposti kao što je brojanje fragova u istom timu. Buljo.

Vidimo se uskoro...
My trees...They have withered and died just like me.

Melkor

Al si nasao implikacija....

Ovo je samo jednostavno resenje na pitanje ko ce da broji :)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Tex Murphy

Jes' da nisam Lurd, ali nema veze. Elem, čuo sam da se spominju nekakvi fragovi. Quake 3?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Lurd

MOHAA: Lurd u ulozi exterminatora, Melkor u uolzi turncloaka exterminatora/bulje.

Melkor

Ehem :)

Melkor 24 : Lurd 12

To je samo nauk da covek ne sme da se opusta kad pobedjuje :)

Lurd

Ah, računamo kompletan skor. Ja sam mislio da je sada 2:0 za tebe, ali može i ovako.

Samo da se zna da je Melko prednost ostvario tako što je prvi dotrčao do najboljeg mesta za snajper. Dočim je hrabri ja trčao u akciju, dobijao, puškom sa single fire pobijao celu protivničku ekipu i (opet) osvajao klučni frag za pobedu 60:59.

U svakom slučaju, ne predajem se, a i ruku na srce, ja bih isto trčao na ključna snajper mesta. I moram da se odvoknem fiks ideje da montiram turet u protivničkoj bazi. Moram!

(I samo da se zna, na Druckenhammeru si ti na onom mestu imao 6:2, pa ja 6:2, a onda si ga zadržao do kraja partije).

Melkor

Lurd

Hmmm...bio sam ubedjen da je manja razlika, mislim da bi Frojd imao šta da kaže na to. Elem, prošli put je Melko opet bio sa buljama i pretrpeo težak poraz, i bivao stalno ubijan. I ubijan.

Ali, sinoć smo bili u istoj ekipi i pošto je ispalo da ja stalno pogrešno računam, neka on kaže kako je sad.

Mada, sinoć se jasno video i pristup igri. Sa jedne strane štekara (ko se šteka, zlo ga čeka), a sa druge strane hrabri barjaktar. No, sa treće strane, broje se fragovi, tako da jebi ga...

Lurd

QuoteNajviše korisnika na forumu bilo je 19, datuma Mon Jan 19, 2004 2:30 am
Članovi: libeat, Lurd, Melkor-pola čovek, pola bulja

Melkor

Ok, ok, smetnuo sam s uma...

Melkor 38 : Lurd 24

I da, ja nikada ne mogu pre 7 radnim danom :(

iNCUBUs

što ne predjete malo na paintball, a? :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Lurd

Paintball se igra, ali ne u ovom sastavu.

Lurd

Hmm...ako se ne varam,

Štelkor - Lurd 46:37

plus jedan od boljih citata u poslednje vreme.

PTY

Quote from: "Lurd"
QuoteNajviše korisnika na forumu bilo je 19, datuma Mon Jan 19, 2004 2:30 am
Članovi: libeat, Lurd, Melkor-pola čovek, pola bulja

nisam ja! sta god bilo, nisam ja! ociju miI
kurijih!  :(

Lurd

E, da. Hvala, libe. Počeli smo nanovo jer se ispostavilo da nismo računali po propisu.

Dakle,

Lurd - Melkor 2:2

Melkor

Evo, za rodjendan ti poklanjam rezultat 0:0 :)  Srecan rodjendan, deda!!!

Lurd

On meni poklanja 0:0 kod 2:2, a nema ga nigde da se brani.

E, deco, deco...

Hvala na čestitkama.