• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

TRAŽIM: Heroj sa hiljadu lica i Nezavršene priče

Started by Gil-galad, 12-04-2017, 03:37:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gil-galad

Dakle, Kembel i Tolkin... Heroj - izdanje Stylos Arta iz 2004., a Priče - Vulkanovo izdanje.

Uopšte nije hitno, tako da bez abnormalnih ponuda, moliću. :) Platio bih eventualno duplo više nego što im je bila cena u knjižarama, a u razmeni kako se dogovorimo, imam dosta toga zanimljivog... Mogu i stripovi, takođe, sve produkcija novijeg datuma. Može i 3-5 knjiga za jednu od navedenih. Dogovor i spisak za razmenu preko PM. Hvala.

Gil-galad

Boban

Ne odgovara ti ova na Kupindu?
To je jedini primerak koji se može kupiti već pola godine.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Gil-galad

Tražim isključivo izdanja navedena u prvom postu, ali hvala, svejedno.

Glede Nezavršenih priča, izdavač je zapravo Alnari, sad sam tek skontao... Elem, aktuelno. :D  U eventualnoj razmeni možete odlično da prođete.

Gil-galad

Nabavio Priče, još uvek tražim Heroja (Stylos Art, 2004., isključivo!). U razmeni možete fenomenalno da prođete, spisak i dogovor preko PM.

Gil-galad

Manje, naravno. ;) Kao što sam naveo iznad, keš max duplo u odnosu na cenu koja je bila u knjižarama... U zavisnosti od očuvanosti. Tako i za Heroja. Jako su mi draga ova izdanja, imao, pa poklonio, ali žurbe nema. :)

dragonfly0

Quote from: Gil-galad on 26-10-2017, 18:58:16
Manje, naravno. ;) Kao što sam naveo iznad, keš max duplo u odnosu na cenu koja je bila u knjižarama... U zavisnosti od očuvanosti. Tako i za Heroja. Jako su mi draga ova izdanja, imao, pa poklonio, ali žurbe nema. :)

Dobar.  ;)
Ja se prosle godine neckao i ne uzmem meko za 500 din, jurio tvrdo. I sad vidjam smesne cene, zato pitam. Da nisi od lika sa KP? Stavio skoro jedan tamo dogovor, ja ga kontaktiram i on kaze: "Gledam koliko ce ko da ponudi". Zatim mi posle dva sata salje poruku: "E, dostigao sam cenu 6000, ako hoces za 7000 mogu ti prodati..." :) Neka hvala, kazem, i on stavio cenu 6000, sutradan skinuo na 5000, pa dosao do 3000. I nema je vise... Naravno, ni toliko ne bih dao. To je inace knjiga koja plafon moze kostati kao nova sto je nekad bila u knjizari, nikako vise. Nikad to nece i ne moze dostici kultna izdanja "Hobita" Solaris iz 2003. i "Gospodara prstenova" u jednoj knjizi Narodne knjige 2002. U odnosu na to smesan kvalitet papira, a Vulkan ce to stampati verovatno u skorije vreme novo izdanje jer svi znamo njihovu alavost na novac... Bez zurbe, naravno. ;)

Gil-galad

Jednotomni Gospodar je praktično nemoguć za čitanje, zbog mase, koliko god knjiga bila lepa, a sad za Hobita ne znam tačno na koje izdanje misliš? Možda na ono sa ilustracijama u sličnom maniru, veliki format, tvrd povez, ali se ne sećam ko je izdavač...?

U Pričama je papir klasičan beli za lasersku štampu, ništa posebno, naravno, imam i takvog Hobita iz 2001., meki povez... I Silmarilion iz 2007., samo tvrd povez... Ali je to ipak nešto trajno. Ova nova izdanja, "žutu štampu" u najbukvalnijem smislu, ne mogu da podnesem. Tako da sve i da Vulkan uradi reprint, bio bi na užasnom papiru. Zato sam mahom jurio staro izdanje, pored nostalgije. :)

A glede Kupinda, KP i sl., to je sve nekoliko istih likova, koji rade zajedno i jedni drugima podižu cenu. I onda kao, vidi onaj ima za 10.000, ja ti nudim za "samo" 6 ili 7.000. Mislim, da ne trošimo ni mozak, ni reči na to... ;)  Verovatno je tako na svim sličnim sajtovima. Ovo se javio lik na DW forumu.

dragonfly0

E, onda odlicno ispalo. Da, Hobit je to sto si napisao, Solaris izdao 2003. debeo mastan papir, sa ilustracijama...
Da ti ne gusim vise i zatrpavam temu, srecno u nalazenju druge knjige i samo strpljivo. Pozz