• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Starship Troopers 2?

Started by Pajke, 25-05-2004, 10:06:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pajke

Pogledati ga ili ne? Prvi film mi je bio vrhunska zabava(nesto me podseca na Enderovu igru :)  :wink: ). Nastavak nisam planirao gledati ali me pokolebala recenzija u Total filmu(nisu mi merilo jer sam se vise puta uverio da poprilicno znaju lupetati oko ocenjivanja nekih naslova) gde je dobio solidne ocene. Reziserski debi Phil Tippeta, jednog od najvecih strucnjaka za specijalne efekte.
Inace, u recenziji filma stoji sledece:
'' Ipak Svemirski vojnici2 nisu samo film sa specijalnim efektima. Uzbudljiva avantura 'svemirskih marinaca' je film namenjen pravim ljubiteljima zanra.''
Ima li neko kakav komentar i savet u slucaju da je gledao drugi deo ST?

Lurd

Pajke, PAJKE, PAAJKE!!!!

Pitaš treba li gledati Starship troopers 2?! Pobogu, pa nemoj da te se odreknemo! Kakvo je to pitanje? Je l' si nešto rastrojen ili je neki Fila uleteo u tvoj log ili šta?

Pravi odgovor je u što većem društvu sa što više semenki!
My trees...They have withered and died just like me.

Pajke

Oprecni su komentari u vezi ovog filma, raspon ocena od 3...8! Kome ja sada da verujem!? Gomila filmova ceka da se odgleda a ovaj je bio u planu za preko reda i to samo zbog kredita koji kod mene ima prvi film . Mada...jedan je Paul Verhoeven, da se masio i nastavka ne bih se uopste dvoumio.  :)

Truba

kada vidim poster...neka hvala...

toliko dobrih starijih filmova ima da se pogleda
3 zivota mi neće biti dovoljna  :(
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

Znam da će sada svi da me flejmuju, ali meni je sam prvi dio dovoljan razlog da ne gledam nastavak.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

johnson bronson

evo ja te flejmujem sad

WARLOCK

i ja isto,nemam nista protiv nastavaka obavezno ih pogledam iako izadje treci i cetvrti,peti.....

Tex Murphy

Nemam ni ja ništa protiv nastavaka, ali imam protiv nastavaka loših filmova.  :evil:
Genetski četnik

Milosh

Quote from: "Invisible_Man"Znam da će sada svi da me flejmuju, ali meni je sam prvi dio dovoljan razlog da ne gledam nastavak.

Quote from: "Invisible_Man"Nemam ni ja ništa protiv nastavaka, ali imam protiv nastavaka loših filmova.

xuzi
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Ghoul

ko ne voli starship troopers ne zasluzuje ni da zivi.

+losi filmovi [ili losi nastavci] ponekad dobiju DOBRE nastavke

[recimo, posle ocajnog A NIGHTMARE 2 dosao je odlican PART 3; ili, posle OK prvog, i losa naredna 2 CHILD'S PLAY-a, usledio je BRIDE OF CHUCKY kao cetvrti, i daleko najbolji deo serijala CHILD'S PLAY.
itd.]
https://ljudska_splacina.com/

Truba

za sada ne gledam većinu nastavaka
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

Quote from: "Ghoul"ko ne voli starship troopers ne zasluzuje ni da zivi.

:( Eto kako ghoul 'ladno ubije čovjeka.
Genetski četnik

Lurd

Quote from: "Invisible_Man"

A šta se buniš? Ja bih te za ovu izjavu odveo u planinu. Pa onda...komad po komad. Sek'o bih te mesec dana! Pa ti vidi šta ti se više isplati.

Mickey Mouse

Quote from: "Lurd"

A šta se buniš? Ja bih te za ovu izjavu odveo u planinu. Pa onda...komad po komad. Sek'o bih te mesec dana! Pa ti vidi šta ti se više isplati.
A ja se prijavljujem da to sve snimim...da ostane zabeleženo... :idea:
...

Tex Murphy

Jel' to zato što sam se nepovoljno izrazio o filmu u kojem igra onaj HOT STUD Kasper Van Din?
Genetski četnik

Lurd

Quote from: "Invisible_Man"Jel' to zato što sam se nepovoljno izrazio o filmu u kojem igra onaj HOT STUD Kasper Van Din?
[/b]

Daaaamn!! A mislio sam da će od tebe nekad biti fašista! A ono em mrzi Starship, em voli muškarce. Auuuu....

Tex Murphy

Quote from: "Invisible_Man"Jel' to zato što sam se nepovoljno izrazio o filmu u kojem igra onaj HOT STUD Kasper Van Din?
[/b]

Daaaamn!! A mislio sam da će od tebe nekad biti fašista! A ono em mrzi Starship, em voli muškarce. Auuuu....

Aaaaaaaaa ne ne ne! You missed the "subtle" irony in my comment.
Genetski četnik

Ghoul

ST2 je slab film.

nije ubi boze los, nije NEGLEDLJIVO los, ali je... sasvim nepotreban, nenadahnut, rutinski low budget crap koji neporebno skrnavi velikog prethodnika [s kojim jedva da ima ikakve dodirne tacke]; umesto large-scale bug-action sf-horror-war flicka sa jakim satirickim nabojem i verhoeven trade-mark cinizmom i ingenioznim narativno-vizuelnim resenjima, nastavak nudi mlitavu razradu [po 987.675. put] THE THING/HIDDEN formule - s naglaskom na formuli, a bez bitnije slicnosti sa pomenutim filmovima. Dakle, neke bubice ulaze u vojnike zarobljene u toj izolovanoj ispostavi, i to je povod za 3-4 solidne, ali ne previse inspirisane scene in-out in-out [mislim na make up efx, ne sex, you naughties!] - i to je sve.

da ne overuje covek da je ovo pisao isti scenarista kao i prvi deo! prica je toliko rutinska, likovi nezanimljivi, radnja milion puta vidjena...

preporuka za gledanje zavisi od toga koliko ste die hard fanatik sf-horora, i koliko para treba da date za ovo; ako vam padne shaka za dz, ili blisko tome, i ako imate 90 minuta za ubiti - moze da posluzi svrsi; nista vise od toga.

ocena: 2
https://ljudska_splacina.com/