• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

zene, budite lepe... i pametne...

Started by Ghoul, 28-05-2004, 13:20:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

Josephine

zato ih vređaš na svakom koraku?

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Zvuči kao nešto istisnuto iz trećine jedinog preostalog neurona u glavi pisca teksta...

Джон Рейнольдс

Не разумеш ти величину и значај Сета Патнама, нека му је лака црна земља.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

RedSonja

Quote1. Svaka sezona ima svojih prednosti.Iskoristite toplo vrijeme i svoj lagani ljetni miris nanesite svagdje gdje vam se vidi koza (topici otvorenih ledja, traperice spustenog struka). Neka vam povrsina koze i ljetnog mirisa rastu s temperaturom.
ž

da, tako je, naštrćajte benzil salicilat svugđe di vam se zamjećuje koža, sluzokoža se podrazumeva

Quote. Pred spavanje stopala hidratizirajte laganim losionom; to bi vam trebalo postati rutina, poput umivanja.
pa kad bi mi umivanje bilo rutina...

QuoteStoga, preplanulost je ok., samo je nemojte pokusavati zaraditi izlezavanjem na suncu.

egzekli, napravite rupu u ledu na arktiku i uskočite, osunčajte se i tako je zaradite

QuoteZato su ovog ljeta hit umeci i ekstenzije. Iznenadite svoju okolinu novom frizurom u stilu dugokose seksipilne sirene.

i nemojte brigat tumać abaut vidre koje ćemo zaklati i počupati i peroksidovati zarad vaše ekstenzivne ariel seksipilnosti
veštaćke vlasi ne koristu ni najgore rejtinzirani vlasuljari ovih dana!

QuoteSigurno ste primijetili da se od viseg faktora katkad osjecate kao da ste se omotali prozirnom folijom za namirnice..
:lol:

Quote. Koza ce vam dobiti poseban sjaj ako je nakon tusiranja lagano obrisete i odmah potom nanesete hidratizirajuce ulje za tijelo
ali samo ako je tuširirate uz vanzemaljski trud i mnogo vanzemaljskog sapuna od kosmičke prašine pomešane sa krvlju rovčice
za poćetak, naućite da se tuširate redovito, a za losion ćemo lako

QuotePosljednji hit u kozmetickim salonima je depilacija dlacica oko bradavica grudi.
no tnx, i'll pass , :oops: naućila sam fakat s time da živim

QuoteRAZMISLITE o izbeljivanju.

ou kamoooooon

Ghoul

Mlada meksička političarka u toples kampanji

Natalija Huarez (34), profesorka filozofije i kandidatkinja za kongres u Meksiku, odlučila je da pred birače izađe sasvim otvoreno, pojavivši se na bilbordima u toplesu. Poruka na bilbordu glasi: "Izazivam vas da izgradimo naciju bez predrasuda".

Natalija Huarez (34), profesorka filozofije i kandidatkinja za kongres u Meksiku

Levičarka po opredeljenju, na smelu ideju je došla kada je shvatila da sporo napreduje u trci za kongres. Zato je postavila sebe na bilborde, na kojima se pojavljuje sa šest simpatizerki njene Partije demokratske revolucije, takođe u toplesu.

- Naše društvo je zapalo u letargiju. Izgleda da nismo svesni svoje uloge. Potrebna nam je pokretačka energija! Ljudima treba da kažemo: "Hej, probudite se, jer će vas u suprotnom pojesti ajkule! Građani i političari, probudite se!", poručuje Huarezova, koja je a čelu katedre za filozofiju Univerziteta u Gvadalahari.

Poruka na bilbordu glasi: "Izazivam vas da izgradimo naciju bez predrasuda"

Zbog svoje kampanje je žestoko kritikovana, a njeni protivnici kažu da je spremna na sve samo da uđe u politiku. Ona sama izjavljuje da je svesna da konzervativci nikad ne bi glasali za nju, "čak i kad bi se slikala kao časna sestra".

Natalija Huarez poručuje da ovo nije ništa u poređenju s onim što će uraditi iduće nedelje, ne želeći da otkriva detalje o nastavku svoje kampanje za izbore koji se u Meksiku održavaju 1. jula.
https://ljudska_splacina.com/

Josephine

Ovaj, ovo bih podržala i smatrala odličnom idejom, da nisu pokrile grudi.

Ovako su samo ispale licemerne i nespremne da idu do kraja. Nisu one dorasle dobroj ideji koju su imale. Šteta, simpatične su.  :(

Albedo 0

moglo je i na Može l' biti gluplja

Josephine

Ne, nije moglo da ide tamo. I ti se često foliraš, pa te niko (javno bar 8-) ) ne optužuje da si glup.

Albedo 0

pofesorka filozofije koja ne zna bolji način za animiranje građana do prodaje seksa nijansu drugačije od zečica na sajmu automobila.

Samo Može l' biti gluplja. Svako ko prodaje seks je prvo tupson a drugo javna prostitutka

Josephine

Ne razumeš ti koncept u pozadini kampanje, neizveden do kraja. Eto, ja bih u ovakvoj kampanji pokazala grudi i to ne bi bila prodaja seksa. A i loše su povezale toples sa predrasudama. Predrasude prema čemu? Golim grudima?  :roll:

Albedo 0

to je bilbord u izbornoj kampanji, dakle prodaje seks za glas. Profesorka filozofije.

Josephine

Još kada sam bila devojčica pitala sam se zašto su ženske grudi stid za pokazati, a muškarci naokolo hodaju goli, i zašto mi zabranjuju da pričam o menstruaciji. Ta pitanja su ostala do dana današnjeg.

Ženama grudi nisu simbol seksa. Štaviše, stid od pokazivanja istih na ulici nametnut je od strane muškaraca i sistema (u našoj kulturi). Ove žene imaju svoj pogled na svet, ne pale se na sopstvene grudi i odlično je da imaju kampanju koja promoviše žensku percepciju realnosti. Šteta je što nisu pokazale grudi. Inastant bi otišle u legendu. Ovako je sve palo u vodu. Šteta, bre.

RedSonja

QuotePoruka na bilbordu glasi: "Izazivam vas da izgradimo naciju bez predrasuda"
QuoteNatalija Huarez poručuje da ovo nije ništa u poređenju s onim što će uraditi iduće nedelje, ne želeći da otkriva detalje o nastavku svoje kampanje za izbore koji se u Meksiku održavaju 1. jula.

da, sledeće što će napravit je da će se ufotkat sa pet simpatizerki, po zanimanju , žene španjolskih mistera zlatne papuče ili ničije/svačije žene
i jednim simpatizerom po zanimanju, baletan /keramičar

i to ne samo u kvazitoplesu i farmerkama
nego u kvazitpolesu druge sorte (otkriće jednu sisu al sa nalepnicom sa natalijinim likom preko dojke ) i u, nećete verovati, ali
biciklističkim  pantalonicama  :oops:

Dr00d

Quote from: D. on 23-05-2012, 03:08:00
Štaviše, stid od pokazivanja istih na ulici nametnut je od strane muškaraca i sistema (u našoj kulturi).

Što vi žene onda nama muškarcima ne nametnete stid od golih grudi pa i da mi budemo osuđeni na grudnjak?  :mrgreen:
There's no saint like a reformed sinner.

Albedo 0

Još kada sam bila devojčica pitala sam se zašto su ženske grudi stid za pokazati, a muškarci naokolo hodaju goli, i zašto mi zabranjuju da pričam o menstruaciji. Ta pitanja su ostala do dana današnjeg.

Sasvim ti vjerujem, budući da je još Bahtin objasnio da degenerisani ljudi svoj identitet svode na pitanje pola, i onda im seksualnost čak postane surogat istorije, na osnovu kojeg tumače da čitavo društvo počiva na zabrani sisogledanja a ne nečemu konkretnijem ili duhovnijem.

To je uobičajeno za dekadentnu fazu jednog društva i nije ništa novo, dešavalo se više puta tokom istorije.

I nije nikakva novost da su ti degenerisani ljudi čak smatrali svojom obavezom da nam objasne kako su se zapitali zašto krvare jednom mjesečno, jer to krvarenje je jedino što imaju, temelj njihovog identiteta, oni nemaju više ništa drugo. Kao što ni homoseksualci, kvazikazanove i nimfomanke nemaju ništa drugo.

Njima je naravno degenerisana profesorka ponudila da proda muda za bubrege. A na izborima ne glasaju samo žene.

Albedo 0

Quote from: Dr00d on 23-05-2012, 03:15:51
Štaviše, stid od pokazivanja istih na ulici nametnut je od strane muškaraca i sistema (u našoj kulturi).

Što vi žene onda nama muškarcima ne nametnete stid od golih grudi pa i da mi budemo osuđeni na grudnjak?  :mrgreen:

još samo da pronađe razlog zbog čega bi muškarci zabranjivali toples pa da se razilazimo

jedini problem je što je toples na ulici besplatan, a ovaj na bilbordu košta. Zato na ulici nema toplesa.

RedSonja

QuoteJoš kada sam bila devojčica pitala sam se zašto su ženske grudi stid za pokazati, a muškarci naokolo hodaju goli, i zašto mi zabranjuju da pričam o menstruaciji. Ta pitanja su ostala do dana današnjeg.

to mora  biti da je iz sledećih razloga i unapred se izvinjavamm na nužnoj prostoti :
ja zaista ne mogu da se uzbudim ako vidim muškarca bez majice
ako vidim bilo kog muškarca kojem se digo takođe meni ne znači mnogo
ali ako vidim svog muškarca erektiranog može na trupu da nosi i kraću meklaud jaknu.

muškarcu je dovoljno da vidi naznake grudi bilo koje ženske osobe ne neophodno voljene
pa da se u njemu probudi primitivni instinkt
ako se sise potpuno pokažu, to je provokacija, ako ne svih,a ono velike većine muškog dela življa
osim toga natalija vrlo dobrozna za mušku sposobnost da sise izdvoje od ostatka ženskog tela, te je svesna da to  što zanosi stomakom ko rozi o donel nije velika šteta niti to mnogo smeta.

to što je danas golotinja potpuno prevaziđena,svakodnevna, i očigledno ne naročito osuđivana ni u političkoj kampanji
je nešto drugo
to je razlog zbog čega je žensko telo sve manje zanimljivo i zbog čega se dovodi na nivo banalizacije

sve je mnogo bilo zdravije dok je seks bio tabu
jer
muškarci i žene nisu isto niti ikako u svetu kakav je naš mogu biti

jer d. ti možda ćeš nekada poželeti da imaš seks sa svojim suprugom sa kojim si , recimo, deset godina u braku
ali nećeš ga dići tako što ćeš mu recitovati feminističke postulate
nego ako skineš brus

Josephine

Quote from: Бата Животиња on 23-05-2012, 03:18:26
Uobičajeno Baticino nepostojanje sopstvenog mišljenja i pozivanje na reči drugih muškaraca

Ta pitanja "ostala su do današnjeg dana" u smislu da ih postavljam u javnosti. Razvila sam ja svoju teoriju odavno, a onda sam ponešto i čitala o tome. Utom i odgovor Dr00du: pa ja uvek pitam polugole muškarce kako ih nije stid da pokazuju sise?  8)

Josephine

Quotejer d. ti možda ćeš nekada poželeti da imaš seks sa svojim suprugom sa kojim si , recimo, deset godina u braku
ali nećeš ga dići tako što ćeš mu recitovati feminističke postulate
nego ako skineš brus

Jel? Fala na savetu, dosad sam imala seks obučena.  :lol:

Edit: volela bih da ne objašnjavam šta je feminizam i da se ne misli da on propagira da su "muškarci i žene isto". On ume da se izgubi u domenu aseksualnosti, istina; ali ovde se ne govori o tome već o političkoj kampanji. Niti sam ja feministkinja. Bar ne klasična. Ne pripadam ja grupama od čijeg mišljenja ne mogu da se ogradim.

RedSonja

e pa  ne znam, ja nikad nisam imala seks
al sam pronašla u nekom folderu ''slike žica za veš'' severinin video, pa otuda mi zaključci

Josephine

Quote from: RedSonja on 23-05-2012, 03:26:32
e pa  ne znam, ja nikad nisam imala seks

Onda da posavetujem ja tebe?

RedSonja

nemoj sad, zauzeta sam lečenjem sopstvenih kompleksa

Josephine

Ok, javi se kada se izlečiš. :)

RedSonja

pa šta ćeš mi kad ozdravim  :)

Dr00d

Quote from: D. on 23-05-2012, 03:22:22
Utom i odgovor Dr00du: pa ja uvek pitam polugole muškarce kako ih nije stid da pokazuju sise?  8)

Menjaš teze.
Nije stvar u tome da ti pitaš mene (ili druge muškarce) kako me nije stid, nego treba da mi nametneš stid (ako već imaš problem sa tim što misliš da su muškarci nametnuli taj stid).

EDIT:
Pih! Upropastih svoj jubilarni 666-ti post na raspravu o sisama... i to o muškim sisama  :x   :cry:  :cry:

Dr00d

A ova političarka hvata glasove samo na sise, i trebala ih je skroz pokazati ako već želi da se bori protiv predrasuda.

Albedo 0

Quote from: D. on 23-05-2012, 03:22:22
blablabla neki antiintelektualistički izbljuv

ali ja svakako razmišljam o mnogo čemu iako bljujem antiintelektualizam

blablabla nisam skapirala da postavljanje pitanja o polu u javnosti jeste dokaz degeneracije

RedSonja

Quotenego treba da mi nametneš stid

da pokušam ja, ako krene bodibilderka da ti zavrće bradze i uporedo - šamara te, je l bi se osećo ko kuja?  :oops:
je l bi poželeo da ih sakriješ da ih svet nikad ne vidi više?

Josephine

Quote from: RedSonja on 23-05-2012, 03:32:57
pa šta ćeš mi kad ozdravim  :)

Onda nemoj da me odbijaš dok se lečiš?  :)

@dr00d
Stalna pitanja o stidu nameću stid.  :)

@Batice
Ne smaraj. Reč je o onima kojima postavljam pitanje i koji mahom nisu razmišljali o tome, a ne o meni. Ali šta bi ti znao o praksi, osim onoga što si o njoj čitao?  8)

Albedo 0

Quote from: D. on 23-05-2012, 03:44:28
i dalje foliram da sam intelektualac sa antiintelektualističkim stavom, da bih mogla da priča o Tominoj kaljuzi u kojoj se svaki dan valjam, jer nisam pročitala krštenu knjigu zadnjih pet godina, pa i nemam šta drugo da kažem sem neke jeftine doskočice ili provokacije

moje mišljenje je protivljenje mišljenju

RedSonja

Quote from: D. on 23-05-2012, 03:44:28
onda nemoj..
a ne ne :)
ti bi da me savetuješ oko nečega što se mog riheba ne tiče, dakle, samo bi ga omelo

ma nemam ja ništa protivu tebe lično
samo zbog radi tih femiradikalšita ja danas moram da izgledam ko rakel velč, razmišljam ko strateg u besmislenom ratu, odnosno kao muškarac i radim ko konjina
a n ekad su mogli i samo da me zaruče  :oops:
eeeee, tad nije mogo tako lako da pobegne  :oops:

Josephine

Quote from: RedSonja on 23-05-2012, 03:49:38
ja danas moram da izgledam ko rakel velč, razmišljam ko strateg u besmislenom ratu, odnosno kao muškarac i radim ko konjina
a n ekad su mogli i samo da me zaruče  :oops:
eeeee, tad nije mogo tako lako da pobegne  :oops:

Ako sve to radiš zbog muškaraca, onda si omašila poentu feminizma. :)

Batice, ne kradi mi fore, smisli svoje.  8-)

Dr00d

Quote from: RedSonja on 23-05-2012, 03:44:11

da pokušam ja, ako krene bodibilderka da ti zavrće bradze i uporedo - šamara te, je l bi se osećo ko kuja?  :oops:

Hahahahahahahahaa   :D   :D
Pa nije da je taj stid kod vas žena nastao tako što su bodibilderi svakoj ženi lupali šamare i zavrtali bradavice  :x
A čak i kad bi mi neka bodibilderka ovo radila ne bih osećao stid zbog golih grudi nego zbog same činjenice da mi bodibilderka zavrće bradavice i lupa šamare  :lol:
Aj pokušaj opet  ;)

RedSonja

QuoteAko sve to radiš zbog muškaraca, onda si omašila poentu feminizma. :)

pa, ako si lepa radi žene, razmišljaš ko muškarac da bi smuvala ženu, radiš dva posla da izdržavaš ženu, onda si , um.. lezbij...
pardon
ali
ubeđena sam da je feministički pokret muških ruku delo
[/quote]
Quote from: Dr00d on 23-05-2012, 03:54:28
Quote from: RedSonja on 23-05-2012, 03:44:11

Hahahahahahahahaa   :D   :D
Pa nije da je taj stid kod vas žena nastao tako što su bodibilderi svakoj ženi lupali šamare i zavrtali bradavice  :x
A čak i kad bi mi neka bodibilderka ovo radila ne bih osećao stid zbog golih grudi nego zbog same činjenice da mi bodibilderka zavrće bradavice i lupa šamare  :lol:
Aj pokušaj opet  ;)

more ne pali se : )

Dr00d

Quote from: RedSonja on 23-05-2012, 03:58:27
QuoteAko sve to radiš zbog muškaraca, onda si omašila poentu feminizma. :)
pa, ako si lepa radi žene, razmišljaš ko muškarac da bi smuvala ženu

Može žena da bude lepa zarad žene iz čiste konkurencije   ;)

more ne pali se : )

E jbga, ja mislio ti ozbiljna  :cry:  a taman sam se radovao sledećem primeru  :!:

Josephine

To o čemu pričaš nije feminizam. :) A lepa možeš da budeš i zarad sebe (a ne muškarca ili konkurencije), da se dobro osećaš u svojoj koži. Ali žene lako zaborave na sebe. Ženska lepota nije u isključivoj funkciji dopadanja muškarcima.

Albedo 0

ubeđena sam da je feministički pokret muških ruku delo

Vrlo zanimljivo... mada je svakako kontrakultura, iz koje je proizašao feminizam, začeta od strane muškaraca poput Lonija.

Dr00d

Quote from: D. on 23-05-2012, 04:02:48
A lepa možeš da budeš i zarad sebe (a ne muškarca ili konkurencije), da se dobro osećaš u svojoj koži. Ali žene lako zaborave na sebe. Ženska lepota nije u isključivoj funkciji dopadanja muškarcima.

Lepota, generalno, je u funkciji dopadanja. Čemu onda cimanje oko nje (mislim na ovo naknadno doterivanje i sređivanje) ako nema ko da primeti  8-)

Albedo 0

Quote from: D. on 23-05-2012, 04:02:48
Ženska lepota nije u isključivoj funkciji dopadanja muškarcima.

Riječi ''ženska'' i ''ljepota'' su isključivo termini u muškom rječniku i označavaju poželjne funkcije drugog pola.

Josephine

Pa vidiš da nisu. I u mom su rečniku. Ali kod mene je lepota mnogo širi pojam. Ni ja se ne bih zaljubila u ružnog muškarca.

Dr00d

Bato, kad ćeš malo da dođeš u kvejk? Nedostaješ D. sa one strane nišana   :mrgreen:

RedSonja

Quote from: Dr00d on 23-05-2012, 04:01:50
E jbga, ja mislio ti ozbiljna  :cry:  a taman sam se radovao sledećem primeru  :!:

aaaaaaa, pa pazi sledeći primer: je l muškarac modernog doba koji ZAPRAVO IMA SISE ne oseća stid kad ih valja pokazati?  :lol:

edit: što se feminizma tiče, iz mog osmatračkog ugla, za konkretan razgovor o tome potrebno je pokrenuti više topika, koji obuhvataju osnovna ljudska prava, pojedine ogranke biologije, zdravu logiku, prvobitni poredak stvari, tiču se muško-ženskih odnosa i odnosa čoveka(a i žena je neki čovek) prema samom sebi, te ne bih se dalje nadmudrivala povodom feminihilizma,ako ima topik usko vezan za tu temu tamo ću da se razlijem

RedSonja

oću da kažem, to su vam neke alegorije metonimijehabituacije špekulacije personifikacije, aorist ovo ono  :oops: :oops:

Savajat Erp

Сад ће испасти да нешто паметујем, али зашто не користиш Modify опцију? Тако не би била два поста за редом...ипак паметујем  :mrgreen:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Stipan

Impresivnije je satreti protivnika brojem postova.