• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Prodaja

Started by karven, 19-09-2018, 17:18:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

karven

2x MOTU novinski stripovi, Dark horse, 5000 din

Trondheimov Mickey's craziest adventures, 2000 din

karven

sawitch

Karvene, taj He-man je isti ili su razliciti? I da li te interesuje nesto od moje ponude? Vidi Darkwood topic.

karven

Ajd ovako, vidim da nije bas jasno jer se nekoliko ljudi javilo. He-Man and Masters of the Universe Newspaper comic strips je Dark horseova kolekcija novinskih stripova koje smo nekada citali u PZ. Ovde su i nedeljne table koje u PZ nisu isle. Skoro 500 strana, dnevni kaisevi, nedeljne table, intervjui, oversized format, HC...
Dve knjige na slici su identicne. Nisu nastavci i slicno. Sve objavljene novinske stripove stavili su u jednu knjigu.
JEDNA je 5000, ne obe, i ne uzimaju se u kompletu (sem ako bas ne zelite da posedujete dve)
A da, za razliku od drugog topika, gde idu stvari za koje moze zamena, ovde samo keš i nosi, nema zamene.

sawitch

Ja nudim 4000 ako te uhvati nekad neka kriza :)

karven

Kad budes prelomio za 5000 javi da pakujem

karven

He-Man and Masters of the Universe Newspaper comic strips, Dark horseova kolekcija novinskih stripova koje smo nekada citali u PZ. Ovde su i nedeljne table koje u PZ nisu isle. Skoro 500 strana, dnevni kaisevi, nedeljne table, intervjui, oversized format, HC... Novo. 5000 dinara, samo keš, bez zamene

http://www.youtube.com/watch?v=FI0hFmjlKJc

Item no.2:
He-Man and the Masters of the Universe minicomics collection - Zbirka od 52 mini stripa koji su osamdesetih išli uz ove igračke, plus nekoliko intervjua i nikada objavljenih stripova. 1120 strana, 155 x 235 x 58.42mm | 2,214g; 4500 dinara, bez zamene
Strip je još u zaštitnoj foliji, slike unutrašnjosti su iz mog primerka

http://www.youtube.com/watch?v=HmBtontzABg

Cena ovih stripova na BD-u je oko 45 evra, tako da ne očekujte popuste na ove cene, tnx  :)

karven

Stripovi (motu) vraćeni u prodaju zbog neozbiljne rezervacije. Molim da se ne rezervise pa posle par nedelja iskušavanja moje dobre volje da se još traži plaćanje na rate.
Elem, moguće lično preuzimanje na Sajmu knjiga.