• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Started by crippled_avenger, 18-06-2004, 01:45:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crippled_avenger

Nazalost treci deo Pottera nije uspeo da zazivi cak ni pod rediteljskim nadzorom Alfonso Cuarona. Ocekivanja da ce se pretvoriti u HARRY POTTER AND THE PENIS OF AZKABAN su naravno bila oportuna jer ni u ovom nastavku mladi carobnjaci ne otkrivaju drazi droge, seksa i rokenrola.

Stavise, pretenciozno je reci da se Cuaron i bavi rezijom u ovom filmu. On je tu vise prisutan kao neki realizator filmske (pokretne) slikovnice.

Mozda bi efekat ovog filma bio veci da nismo videli prethodna dva IDENTICNA filma, buduci da je od njih pametnije kadriran, ali ovo sa Potterom se vec pretvara u sitcom.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ghoul

sta?

oces da kazes da u filmu ne postoji scena u kojoj se hari i onaj crveni zezaju pod tushem? ne postoji scena u kojoj hermiona dobija menstruaciju pred drugaricama-vesticama? hari se igra samo sa 'stapicem'? nema cak ni scena njih troje zajedno u krevetu? nema ni verbalnih posalica, da recimo Hermiona kaze: "I'm getting hair on my twinkie?"

e pa k**ac cu da dam mojih tesko-zaradjenih 7 $ za to sranje!

dzaba su dovodili tog kolumbusovog mexican non-union counterparta!
el columbo, indeed!
https://ljudska_splacina.com/

arya

100% se slazem sa ocenom, treci film je identican (ako ne i malo gori) od prva dva filma.  ne vredi platiti za bioskop, ali ipak mislim da treba pogledati cisto da se "kompletira" kolekcija.

Boban

Moja kćerklica je oduševljena filmom.
Možda je sve to ipak namenjeno osnovnoškolskoj publici.

Ja sam zasad gledanje serijala zavrsiona prvih pola sata drugog dela i mada meni tamo nista nije niti inspirativno niti zanimljivo, ne može se sporiti izuzetna vizuelnost svega toga. Pokušajte da uporedite HPa sa decijim filmovima koje smo imali priliku da gledamo kao mali.

Mislim da je ovde na delu "Teletabis" sindrom, koji je za mnoge najimbecilnija emisija svih vremena, ali za klince od godinu-dve to je sjajno štivo.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

ISUS

Zao mi je Ghoule sto si protracio 7$ za %#$@#$....Ali j#@#$#@ zasto si uopste davao pare za nesto sto pocinje sa Hari????Iako cenim svaki trud koji je ulozen u nesto...ipak kako ocekivati uopste nesto od zaglupljenog serijala knjiga koje su postigle ogroman uspeh na zapadnom trzistu....podvlacim to zapadnom[mrzi me da koristim bb kod....]

Potpuno se slazem sa Bobanovim misljenjem....a ako hoces bas nesto hardcore na tu temu odgledaj Urotsojoki:Legend of demon vomb i uzivaj[kako god ti zeleo:)

A da u pitanju je Manga...ali veruj mi doslovno prati Alistera Kroulija[mada je on malo promasio temu ali to je vec druga rasprava]