• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ima li iko ikakav lijek za crijevne gliste

Started by Truba, 18-06-2004, 01:53:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truba

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

ne jedem ništa postim dan noć  = a salo raste

očito je da se gliste množe u crijevima  :(  :cry:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

Gliste ili dupe-lasice, pitanje je sad  :evil:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

DUNADAN

Quote from: "komi":cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

ne jedem ništa postim dan noć  = a salo raste

očito je da se gliste množe u crijevima  :(  :cry:

keve ti, kako si to izrachunao?
ne jedesh nishta a gojish se = gliste
:roll:
da nisi mozda pobrkao sa onim, jedes ko mecava a mrshavish = every girl's dream  :lol:

optuzio gliste ni krive ni duzne, barabo!
Two tears in a bucket, motherfuck it.

Lurd

E, komi, imam i ja te gliste skoro od rodjenja. Jedem samo travu a imam 105 kila.
My trees...They have withered and died just like me.

phuzzy

Bah... ja imam one prave...

Jedem samo suve mesine iz mekdonalca, a tezhim brat bratu sestra sestri 65 kila...

Plavi Skaut

Quote from: "Lurd"E, komi, imam i ja te gliste skoro od rodjenja. Jedem samo travu a imam 105 kila.

Izgleda jedes pogresnu vrstu hrane..mozda treba da jedes samo meso :lol: Ozbiljno..nego napisite ko hoce koje krvne grupe imate pa da vam preporucim koja vrsta hrane vam odgovara..100% uspesan metod.  

Jos nesto, za brzo sagorjevanje hrane(jel se tako kaze) Rio Amazon Guarana je odlicna isto tako i za raznorazna takmicenja, treninge a nije doping, ja uzimam tablete ako sam ekstremno umorna ili znam da me ocekje ekstremno naporan dan..u svakom slucaju guaranu u mjesto kafe piju indijanci sa Amazona i brazilci specijalno u doba karnevala :wink:
The Four Winds

Lurd

Quote from: "Freja"Izgleda jedes pogresnu vrstu hrane..mozda treba da jedes samo meso :lol: Ozbiljno..nego napisite ko hoce koje krvne grupe imate pa da vam preporucim koja vrsta hrane vam odgovara..100% uspesan metod.  

Jos nesto, za brzo sagorjevanje hrane(jel se tako kaze) Rio Amazon Guarana je odlicna isto tako i za raznorazna takmicenja, treninge a nije doping, ja uzimam tablete ako sam ekstremno umorna ili znam da me ocekje ekstremno naporan dan..u svakom slucaju guaranu u mjesto kafe piju indijanci sa Amazona i brazilci specijalno u doba karnevala :wink:

Ja sam ona najmesožderskija na svetu (0+), ali izgleda samo u telu. Ne mogu da ubijam ako ne moram, pa propast! Znam za taj metod, ali ovde je nešto drugo u pitanju. Kao ekstremni lenjivac, sklon sam da jedem ono na šta naletim i zato se smaram.

Znam kada u retkim trenucima lucidnosti odmerim i izmerim obrok i jedem šta treba i šta napravim, mogu ceo dan da budem aktivan i da trčim i ostalo. Jebi ga, radim to samo četiri dana godišnje.

Truba

krvna grupa 0

ne jedem poslije 6,
izbjegavam grickalice, čips, i sve ostalo što je nezdravo (gazirano, tjestenina)

smršao sam možda 5 kila ali na vratu i licu  :(  :cry:  :cry:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

phuzzy

To je zato sto samo nejedenje ne sluzi nicemu osim da budes gladan.

Moras i neke intenzivne fizicke aktivnosti da ubacis u jednacinu. I to ne bilo kakve, vec pravilno sastavljen set vezbi.

Lurd

Quote from: "phuzzy"To je zato sto samo nejedenje ne sluzi nicemu osim da budes gladan.

Pa služi, ali moraš ozbiljno da nejedeš. Recimo, jednom dnevno, ili jednom i po dnevno. Ali, tada ćeš da se sasušiš, bez mišića i snage i jako brzo ćeš da sepovratiš.

Truba

ma nisam ja debeo

192 cm i oko 92 kile

ali me salo na stomaku nervira = možda i nije salo nego napuhan stomak nešto između  :(  :cry:

DUNADAN

Quote from: "Freja"
Quote from: "Lurd"E, komi, imam i ja te gliste skoro od rodjenja. Jedem samo travu a imam 105 kila.

Izgleda jedes pogresnu vrstu hrane..mozda treba da jedes samo meso :lol: Ozbiljno..nego napisite ko hoce koje krvne grupe imate pa da vam preporucim koja vrsta hrane vam odgovara..100% uspesan metod.

uh
da nije to ona knjiga Krvne grupe i ishrana?
malo vajde od toga

Plavi Skaut

Quote from: "DUNADAN"

uh
malo vajde od toga

To je ta knjiga, nego zasto mislis tako, je si li probala ili neko u tvojoj okolini?
Meni skroz odgovara metod a i nekim likovima sa kojim treniram...inace sam lovac-mesozder, meni se cini vrlo logicno ono o cemu on pise u knjizi. Druga stvar kada opisuje moju grupu i evntualne probleme ja se prepoznajem, inace metoda je takva da kontrolisem tj. izbacim iz ishrane sve zitarice i mlijecne proizvode sto sam i uradila, ne drzim se striktno onoga sto on pise ali neki smjer imam. Pa ko voli nek izvoli, moje iskustvo i preporuke su da vrijedi probati.
The Four Winds

zakk

Quoteima li iko ikakav lijek za crijevne gliste
a od čega su bolesne?

šalu nastranu (volimo, jelte) koliko se baviš rupama u postu?
gljive? med? domaćica  :) ? munchmellow? lignje? i ostale sitnice...

i mora da se mrdne dupe sa stolice
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Truba

ma mrdam
danas sam cijeli dan bio u divljini  :lol:

Unicorn

Quote from: "Freja"
Quote from: "DUNADAN"

uh
malo vajde od toga

To je ta knjiga, nego zasto mislis tako, je si li probala ili neko u tvojoj okolini?
Meni skroz odgovara metod a i nekim likovima sa kojim treniram...inace sam lovac-mesozder, meni se cini vrlo logicno ono o cemu on pise u knjizi. Druga stvar kada opisuje moju grupu i evntualne probleme ja se prepoznajem, inace metoda je takva da kontrolisem tj. izbacim iz ishrane sve zitarice i mlijecne proizvode sto sam i uradila, ne drzim se striktno onoga sto on pise ali neki smjer imam. Pa ko voli nek izvoli, moje iskustvo i preporuke su da vrijedi probati.

E, chitala sam knjigu. Al` moram da ti kazhem da tip nije bash 100% u pravu. Mislim, ima nechega u njegovim tvrdnjama (poznajem ljude koji prirodno, ne znajuci za tu knjigu, jedu pretezhno onaj tip hrane koji odgovara njihovoj krvnoj grupi), ali to nije tako jednostavno. I ja sam 0 Rh + i VOLIM meso, al` me NIKO ne bi nazvao lovcem, sportistom  etc. ( :lol:  :lol:  :lol: ). Uvek sam kuburila sa  kilazhom, uvek se muchila sa dijetama i nikad nisam postigla idealnu tezhinu. Bez obzira na krvnu grupu i fizichku aktivnost, tip metabolizma je taj koji nas "odredjuje", a on je prilichno nasledan. Na osnovu sopstvenog iskustva: hleb, testenine i slatkishi su ti koji goje, neredovni i preobilni obroci takodje, a UZHIVANJE u hrani najvishe  :lol: - nekako izgubish osecaj sitosti kad jedesh neshto shto volish.

Komi, obavezno doruchkuj, jedi manje obroke (najmanje 5) i zaboravi na pivo i sl. (to su takvozvane "prazne" kalorije, koje se samo slazhu u salce). VEOMA je bitno da nikad ne budesh duzhe vremena gladan, jerbo se organizam drugachije ponasha kad si gladan - talozhi svaku kalorijicu umesto da je "sagori". Na sam proces varenja se troshe kalorije, pa treba jesti hranu koja sadrzhi manje kalorija nego shto se potroshi za njeno varenje (tvrdo kuvana jaja napr.). Josh jedno bitno pravilo: SHTO SPORIJE SKIDASH KILAZHU, TO JE VECA VEROVATNOCA DA JE NECESH VRATITI (brze dijete su mozhda efikasne na kratke staze, ali te obdare josh vecim gojenjem kad prestanesh da ih drzhish).
Najbolje je PROMENITI nachin ishrane trajno, da ne kazhem dozhivotno.  :lol:
Lako je biti bog. Ako imate odgovarajuću opremu.

DUNADAN

Quote from: "Unicorn"E, chitala sam knjigu. Al` moram da ti kazhem da tip nije bash 100% u pravu. Mislim, ima nechega u njegovim tvrdnjama (poznajem ljude koji prirodno, ne znajuci za tu knjigu, jedu pretezhno onaj tip hrane koji odgovara njihovoj krvnoj grupi), ali to nije tako jednostavno. I ja sam 0 Rh + i VOLIM meso, al` me NIKO ne bi nazvao lovcem, sportistom  etc. ( :lol:  :lol:  :lol: ).
mda
ok za krvne grupe i tendenciju ka odredjenim bolestima, fizichkoj agilnosti i tako to, ali kad sam tu knjigu otvorila i videla da A+ grupa (valjda mi je to krvna grupa, sami smo je odredjivali na vezbama, a hemikalije bile matore pa nisam sigurna) ne sme da jede otprilike SVE sto volim da jedem.
jebesh ti to   :wink:

phuzzy

Quote from: "komi":cry:

Druže Komi,

Ne daj se iznervirati glistama i kilažom. Ako te pri pogledu na trbuh obuzmu crne misli, poslušaj ovu pesmu: http://www.darkbirdo.net/cheerup.mp3 i garantovano ćeš se razveseliti. Što bi rekao moj ćaća: suština je nešto niže.

Plavi Skaut

[quote="Unicorn] Najbolje je PROMENITI nachin ishrane trajno, da ne kazhem dozhivotno.  :lol: [/quote]

To je tacno, izmedju ostalog je i zbog toga mene ova knjiga privukla. Ja kao tipicni predstavnik 0 grupe koji ima problem sa koagulacijom krvi  i kako sam pocela da sa ovim nacinom ishrane pocela sam da osjetim znatne promjene na bolje,(ne izgledam kao vampir poslije par dana krvarenje) jedem dosta, ribe, rakova, mesa sa spinatom i ostalim biljkama sa tamno zelenim listovima i nisam imala nikada nekih kriza u smislu nenormalno sam gladna, pa pada secera u krvi i slicnih situacija u koje se dovodimo zbog nebalansa u ishrani.
Mislim da je vrijedno probati, i bice mi veliko zadovoljstvo ako uspijem ubijediti prijateljicu koja ima djevojcicu od 12-tak godina i koja ima strahovit ekcem po licu, rukama da ispita njenu krvnu grupu i pokusa joj stvoriti naviku da jede hranu koja joj cini dobro, eto ubijedjena da ce ekcem nestati...

Dunadan, moze da se razmislja i ovako, treba zamijeniti to drago nam svima misljenje "volim" sa misljenjem, ne prija mi, ne cini mi dobro, nije dobra za mene itd. Ako popustamo sebi u svemu  sto nam se samo svidja ne znaci i da volimo sami sebe, brinemo se o sebi..itd.  znaika

Jos jedna stvar, sustina je u stomaku, sve sto radimo treba radimo iz stomaka. Stomak je centar svijeta, a vi kako hocete. Naj jaci i najprecizniji udarac je udarac iz stomaka. :mrgreen:
The Four Winds

Lurd

Quote from: "Freja"Naj jaci i najprecizniji udarac je udarac iz stomaka. :mrgreen:

C. Iz celog tela: noge, kukovi, ramena, ruke.

Inače, lepo rečeno za podelu volim/prija.

phuzzy

Quote from: "Lurd"C. Iz celog tela: noge, kukovi, ramena, ruke.

Da, ali je u realnoj situaciji dosta tesko odrzati ravnotezu/kontrolu i imati spreman sledeci udarac.

Zato je bolje iz stomaka.  :wink:

Lurd

Quote from: "phuzzy"Da, ali je u realnoj situaciji dosta tesko odrzati ravnotezu/kontrolu i imati spreman sledeci udarac.

Zato je bolje iz stomaka.  :wink:

(koštuničinim glasom) hahhh, možda za vas amatere i jeste teško, ali uz malo vežbe naučiš da koristiš celo telo prilikom udaranja u bilo kom prostoru i na bilo kojoj podlozi.

Plavi Skaut

Ne znam na sta je phuzzy mislio, ali znam sta sam ja mislila :mrgreen: kada sam napisala da snaga stize iz stomaka, to je zato sto nam je stomak najjaci i najvazniji energetski centar(po istoku i po meni, hehehe) Mjesto sa kojeg ako znamo tj. hocemo mozemo da posaljemo ogromnu enegiju u ostale dijelove tijela-a koje dijelove? pa one koji nam bas tada trebaju :!:
The Four Winds

phuzzy

Na isto to, mada će phuzzy da doda da osim što se tu nalazi centralna chakra (hara, dan-tian, štagod), tu se nalazi i gravitacioni centar tela, tj. njegovo težište. Pravilnom manipulacijom njegovog položaja postiže se pravilno (efikasno) iskorišćenje snage. I tako to...

Plavi Skaut

Quote from: "phuzzy"Na isto to, mada će phuzzy da doda da osim što se tu nalazi centralna chakra (hara, dan-tian, štagod), tu se nalazi i gravitacioni centar tela, tj. njegovo težište. Pravilnom manipulacijom njegovog položaja postiže se pravilno (efikasno) iskorišćenje snage. I tako to...

Tacno, samo nije bas ni jednostavno naci tu tacku, postoje neke vjezbe kojima je cilj upravo doci do te tacke,  jos da dodam nama zenama je lakse pronaci taj punkt. :D
The Four Winds

Truba

pričajte vi šta oćete 80% golova na EP je postignuto dok je komi bio u WC-u (  :cry:  originalno sam napisao golu)

da preformuliramo pitanje

ZAŠTO MI JE STOMAK NON-STOP NAPUHAN  :(  :cry:

Truba

:!:  :!:  :!:  :!:  :!:

ZS klasici

priceless

u sklopu akcije

5 godina na sajtu  :D

Truba

ZS žrtve na ovom topiku

dunadan = sisata djevojka ako se dobro sjecam
lurd= debeli manijak za igricama
phuzzy = strucnjak za sve i svasta
Unicorn= u nju se Ghoul zaljubio
Plavi Skaut = pojma nemam ko je ovo

forumski RIP  
:(  :cry:

DušMan

Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

angel011

Quote from: "Truba"Unicorn= u nju se Ghoul zaljubio
:o

Zaljubljeni Ghoul?  :?
We're all mad here.

Ghoul

ma pusti budalu, to govore gliste iz njega. :x
https://ljudska_splacina.com/

Ghoul

+ sve i da sam sposoban za to srozavanje, unicorn je jedna od retkih žena s ovog foruma koje nisam imao zadovoljstvo upoznati!

Truba

Quote from: "Ghoul"+ sve i da sam sposoban za to srozavanje, unicorn je jedna od retkih žena s ovog foruma koje nisam imao zadovoljstvo upoznati!

ima malo istine... aaaa  :evil:

najbolje su nematerijalizovanje ljubavi  :evil:

Truba

Quote from: "DušMan"Jesi li barem smanjio stomak?

zavisi s koje strane gledaš  :lol:

angel011

@Ghoul: zaljubljenost je srozavanje?
We're all mad here.

Ghoul

Quote from: "angel011"@Ghoul: zaljubljenost je srozavanje?

načas sam se poslužio pingvinovom retorikom... koja nije baš sasvim bezveze...  :wink: