Naišao sam na ovu imploziju od razgovora, nema o čemu nisu, prvo o postmodernistima, pa o ženama i muškarcima, nisam još sve ni završio, al baš je jedna lavina visokointelektualnih mudrosti i trućanja istovremeno, koje sasvim prikazuju ono šobisereklo zajtgajst iliti duh vremena, i bar probleme prvog svijeta
Modern Times: Camille Paglia & Jordan B Peterson
https://www.youtube.com/watch?v=v-hIVnmUdXMrekoh sebi da je šteta da ovakve stvari stoje na nekoj zasebnoj temi, a mislim da vrijedi gledati
pa ako neko ima sličan doživljaj o nečemu, da je bitno pa makar bilo trućanje, ali da je relevantno i bar nastoji da dublje uđe u problematiku, mogo bi stavit link
tematika raznovrsna, šta već ko misli da je značajno i nije gubljenje vremena
Ja se čak s mnogo čime ovdje i ne slažem, npr Peterson tvrdi da je većina radikalnih feministkinja danas psihički nestabilno, bukvalno koristi termin crazy, a Kamila još i sama prihvata to i nadovezuje se, misim ludilo od razgovora
To je onako higlight, pogotov što je lik klinički psiholog, iako totalni slijepac za marksizam. Pritom oboje pljuckaju po Fukou, ali to je sad opskurnija priča od ove kojom se maltene svi bave, feminizmi populizmi
eto, još jednom pozivam ko misli da ima neki linak da vrijedi neka nabaci