• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

MINDJOLT igre

Started by Boban, 22-06-2019, 18:07:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Nestale su.
U jednom danu, nedavno, u jednom trenu mindjolt.com je prestao da postoji i neke od hiperpopularnih fleš igrica koje igraju doslovno milioni više nisu dostupne.

Ima li iko ideju šta se dogodilo jer ja prosto ne mogu da verujem da jedan tako gigantski portal može u trenutku da nestane i da bude nikom ništa.
I nema doslovno nikakvih informacija na netu.

Osim ovoga:  SGN - Social Gaming Network SGN (formerly MindJolt) connects people around the world through great games. As a top cross-platform developer and publisher of games on Facebook, iOS, and Android, SGN lays claim to hit titles such as Fluff Friends Rescue, Jewels of the Amazon, Bubble Atlantis, Pan...

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Petronije

Mislim da je neki privremeni down u pitanju, mobilna verzija radi najnormalnije. Ako ti je zikra pristupi sa telefona ili u browseru kucaj http://m.mindjolt.com/
Arm the Homeless

Boban

video sam to, ali mi je potpuno van pameti da 25 dana sajt bude u procepu.

Calavera

to je do tebe nesto, meni sajt radi na desktopu. i down for everyone tvrdi isto:

https://downforeveryoneorjustme.com/m.mindjolt.com

Petronije

Bobane imaš posetioce u browseru. [emoji4] Ja sam tako pokupio kad sam hteo da se uštekam i detetu omogućim džabe online majnkraft, pa šnjurao po nekom ruskom warezu. Probao sve moguće ad/spy cleanere i na kraju morao da reinstaliram pretraživač.
Arm the Homeless

Boban

probao sam da se logujem iz Zagreba sa prijateljevog računara i iz Banjaluke sa Perinovog računara. Ista stvar. Nema pristupa.

ne govorim o m.mindjolt.com nego o mindjolt.com

Boban

i te igrice na m.mindjolt uopšte nisu one igrice koje je igrao ceo svet, 200 mojih prijatelja na fejsu ih je igralo.
To je neki koncept za mobilne i otprilike sve su kao za decu.
To je enormno frustrirajuće kada ja posle 25 dana pokušaja svega čega sam mogao da se setim sa preko 30 godina iskustva u kompjuterima, igricama i virusima, ljudi počnu da mi nude rešenja tipa "Auto ti je stao, da nisi ostao bez benzina?"