• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Honda - tip za download

Started by BladeRunner, 27-06-2004, 02:03:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BladeRunner

Kakvu god vezu da neko ima, stvarno preporucujem da skine odlicnu dvominutnu Hondinu reklamu koja se na Internetu obicno nalazi pod nazivom 'Cog.mov' (google daje tri tone sajtova, ja sam je dobio na CD-u, pa ne znam koji link je OK, velicina je 11.6MB).

Da ne bi kvario gledanje, samo cu reci da reklama nema NIJEDAN kompjuterski efekat u sebi, da je snimljena iz 606-og puta, kostala je 6 miliona dolara, snimljena je u jednom jedinom dugom kadru, a apsolutno sve sto se u njoj pojavljuje je sastavni dio auta koje se reklamira.

Ravno mjesec dana rada trebalo je da bi se reklama isplanirala kako treba, a snimana je 4 dana neprestano. Dio sa zadnjim brisacem koji ide po zici je uspio jedan jedini put, u finalnom snimku. Brisaci na podu se pomijeraju, zato sto Honda ima senzore koji ih automatski ukljucuju kada detektuju vodu. Slicno je i sa prozorima, koji imaju senzore sa unutrasnje strane, za dodir.

Ako je nekad neko igrao legendarnu Sierrinu igru "The Incredible Machine", neka skine ovo i vidi kako izgleda, u stvarnosti. Pozdrav.
All those moments will be lost in time like tears in rain.

Ima ga kod Johnija:
http://www.talker.com/john/mov/?N=D
A Johni ima i mnogo drugih zanimljivih stvari. Pravo blago. Treba samo brza veza.

Black Mamba

znaci ne verujem :lol: .....mislim, reklama jeste super, nesto slicno sam vec negde videla, ali ladno ne verujem da ovde nema bas nijednog kompjuterskog efekta... prvo vizuelno, a onda bih mogla ladno da garantujem da su ubacili i zvucne efekte

meni ovo vise lici na vrhunsku reklamu za reklamu :lol: