• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radmilo Anđelković — I ČEKIĆ I NAKOVANJ (27. avgust 2019)

Started by Boban, 27-08-2019, 16:23:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Boban

Knjiga specijalno pripremljena za promociju Radmilovog Spiridona.

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Boban

scallop

Nisam ni znao da ova tema postoji. Ni neidentifikovani komentar u nekom časopisu gde je bezočno izvrnuta moja posveta u zbirci "Spiridonova potera za neuhvatljivim". Umesto "i koji su me izdržali" napisano je "i oni koji su me izdržavali". Mene niko nije izdržavao posle četrnaeste godine.

Ustvari, nameravao sam da sažmem svoje stavove prema SF i literaturi uopšte i tražio pogodnu temu. Kao, da je jedinu utopiju u literaturi napisao Platon, a da je i ona sazdana na svesti autora o distopijskom stanju društva.  xyxy
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Boban

Ali znao si da postoji izvrnuti komentar jer si to već zapazio pre dve godine, na topiku o "Spiridonu"...

Prvo se borimo da nas u novinama pomenu, a posle kukamo što su to uradili preko kurca... jebiga, da si bio ljubazniji i neposredniji sa bitnim ljudima u gradu, sad bi bio drugačije tretiran; ovo poslednje meni često kaže žena, ali potpuno se odnosi i na tebe.

scallop

Za mene oduvek važi da se nikome nisam šlihtao, ali se za tebe ne može reći da nisi pokušavao.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.