• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tarantino ili ?

Started by Plavi Skaut, 13-07-2004, 22:46:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Plavi Skaut

Ovako imala sam priliiku da gledam jedan mali dio nekog horor filma u kojem sam vidjela , Tarantina, Banderu, BrucaWilica, stigla sam na film pred kraj, radnja je u nekom hotelu, neko dvoje djece (Banderini) i jedan genijalni lik (radi u hotelu na recepciji) koji je to film promakao mi naslov..sigurno neko ovdje zna?

Pretpostavljam da je pitanje u kategoriji "ko je rezirao noc vjestica" ali ja se ne salim, ozbiljno pitam. :?:
The Four Winds

Lurd

Daleko je od ranga Ko je režirao Noć.

Nije horor, u pitanju je omnibus Four Rooms.
My trees...They have withered and died just like me.

Mickey Mouse

...I, koliko se sećam, priča u kojoj je Banderas i neki klinac je za klasu bolja od ostalih...
...

Tex Murphy

Ma meni se čini da tu ipak ima horora, pojavljuju se neke vještice ili tako nešto...
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Spider Jerusalem

Ma nije to horor, to je neka melodrama kao. Samo su kao neke vještice i onda one igraju oko kazančeta nešto, pa to uzrokuje neka na slici izvede striptiz na muzičku pratnju špice za predloge "Utiska nedelje". I onda jedna od njih popuši Timu Rotu. Onaj njegov palamar. Njegovog druškana. Njegovog spojlera. Njegovo žvakalo. Njegov kobas.
Nije ti to horor, sinko.
No reason to be ABN about it.

Meni je omiljeni četvrti segment, kad seku prst onom crrrrrnji. Što volim kad crrrrnjo dobije po prstima, uf, to volim najbolje.

Plavi Skaut

Thank you, Lurd.

I meni se ucinilo da ima elemenata horora.
The Four Winds