• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

INTERSTATE 60

Started by Milosh, 14-07-2004, 02:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Truba

ako volite ovaj film svidjet će vam se
i film Dimni signali
:lol:  :cry:

inače zvuči zanimljivo
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Lurd

Nije neverovatan, a ja nisam kritičar da imam potrebu da seciram, ali svakom preporučujem. Svakom. Kao da su tinejdžerski filmovi iz osamdesetih prešli u novi milenijum i postali malo bolji. Milina za gledanje.
My trees...They have withered and died just like me.

crippled_avenger

Uz svo duzno postovanje, ali zar ovaj dragoceni film nismo apsolvirali pre recimo tri godine kada ga je Tripp nadljudskim naporom skinuo sa neta? Cak mi se cini da je bio i topik o ovom filmu bas tada?
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Lurd

Ovo je jedini topik na koji sam ja naišao. I jeste ga apsolvirali, no ima ljudi koji su jako spori, a nije zgoreg da se podseti ako neko slučajno nije gledao ili nije čuo, pošto nije baš popularan film.
My trees...They have withered and died just like me.

crippled_avenger

nemam nista protiv, drag mi je film, nego sam se nesto izflesovao, sense of deja vu, dilema da li govorimo o istom filmu, itd. ali onda videh link. nevermind. lep film. vredi topika.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Armagedda

Postoji i Ratkova recenzija u Emitoru #449.

Ima li ovaj film kod uličnih prodavaca?
Pretty Lisa took an axe
Gave her captor forty whacks
When she saw what she had done
She gave his partner... forty-one