Author Topic: MALPERTUI: KUĆA ZLA, Žan Re  (Read 2127 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
MALPERTUI: KUĆA ZLA, Žan Re
« on: 21-02-2021, 21:36:07 »

Sve je to lepo: i Lavkraft, i Blekvud, i King, i Simons, i Ligoti… Ali, hajde da pogledamo još malo horora nastalog izvan sfere engleskog jezika i kulture. U 22. knjizi edicije „Poetika strave“ vodimo vas u – BELGIJU.

http://ljudska_splačina.com/2021/01/poetika-strave-dve-nove-knjige-pretplata.html
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

klem

• yeah
  • 3
  • boss
Re: MALPERTUI: KUĆA ZLA, Žan Re
« Reply #1 on: 15-03-2021, 21:00:23 »
rekao bih da orfelinova izdanja dizajnerski izgledaju potpuno ista u svakom novom izdanju. bilo bi možda bolje raditi svaku knjigu u novom, potpuno drugačijem dizajnu tako da svako izdanje kuće orfelin izgleda jedinstveno.

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #2 on: 15-03-2022, 20:44:40 »
Film je k*****...cuo za njega u onom zivkovicevom dodatku nekoj knjizi o sf...500ak sf filmova pa krenuo gledat bolje da sam g**** pojeo...pola filmova imdb ne prepoznaje niti imaju 5 glasova...to amateri snimali za trst...ni reziser ih nije gledao

A kako vidim i knjiga je go ku***
110 stranica nicega
Ovdje se kult stvara od 2 recenice se pravi studija i fama...
Nije ni cudo sto niko normalan nije cuo za film i za knjigu
Zato sto je tako trebalo i ostati
Ne znam ima li smisla orfelina i dalje pratiti kad ce sve vece fosile iskopavati...ajd da dinosaura iskopaju nego neku podguznu muhu...udna tuljica je popularan izraz kod nas
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #3 on: 15-03-2022, 20:46:50 »
rekao bih da orfelinova izdanja dizajnerski izgledaju potpuno ista u svakom novom izdanju. bilo bi možda bolje raditi svaku knjigu u novom, potpuno drugačijem dizajnu tako da svako izdanje kuće orfelin izgleda jedinstveno.

Moraju...knjige su lose
Vidi kentaur edicije...stave g**** na naslovnicu i to prodaju
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #4 on: 16-03-2022, 12:17:36 »
Izasto su skrenuli ka izdavanju neengleskih pisaca
Zbog donacija i podrske raznih veleposlanstava i fondova za sirenje francuskog

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #5 on: 18-03-2022, 01:17:32 »
Zanimljivija mu je biografija od djela
Nesto ko staljin...zanimljivio je citati o njemu...a ne sto je on napravio