• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šlajmalan je SELJAK

Started by Ghoul, 30-07-2004, 07:27:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

Srećnici koji obitavaju u USA danas mogu da ugaze u najnoviji 'film' tvorca ZNAKOVA, pod nazivom SELO MOJE LEPŠE OD KALKUTE;

prve reakcije uglavnom potvrđuju moja najcrnja očekivanja' evo ih:

ROTTEN 56%

"Every village needs an idiot -- and M. Night Shyamalan is hoping it's you."
-- Staci Layne Wilson, HORROR.COM

"[Shyamalan] hasn't lost his eye as a director, but the story is a mess, boring at first and then becoming progressively sillier until it loses complete credibility."
-- Glenn Whipp, LOS ANGELES DAILY NEWS

"As a failure, The Village is certainly interesting, but a failure it stubbornly remains."
-- Rob Vaux, FLIPSIDE MOVIE EMPORIUM

"For my money, this undeniably talented writer-director has been repeating himself with steadily decreasing potency ever since the wonderful The Sixth Sense, and his latest excursion does nothing to buck the trend."
-- Ella Taylor, L.A. WEEKLY

"Shyamalan remains a stilted screenwriter, but Roger Deakins's cinematography is spooky, creepy, eerie all the way."
-- David Sterritt, CHRISTIAN SCIENCE MONITOR

"A supernatural thriller for adults."
-- Harvey S. Karten, COMPUSERVE

"The Village is probably Shyamalan's subtlest movie and his least scarificating."
-- Chris Hewitt, ST. PAUL PIONEER PRESS

"It's being sold as a massively scary movie, but all that's really scary is that a talented cast -- which also includes Judy Greer, Brendan Gleeson and Adrien Brody -- could be lulled into thinking Shyamalan's script was anything but obvious nonsense."
-- Phoebe Flowers, SOUTH FLORIDA SUN-SENTINEL

"Shyamalan's films have become life support systems for his twists."
-- Walter Chaw, FILM FREAK CENTRAL

"Even if The Village is one of his lesser works that, like 2002's Signs, doesn't stick to the ribs, it still gets the wheels spinning in one's mind."
-- Rob Blackwelder, SPLICEDWIRE

"I see a dead movie...Though it's designed as one of Shyamalan's trademark puzzlers, the only real surprise is how stilted and hokey it is."
-- Frank Swietek, ONE GUY'S OPINION

"A film of great elegance and skill that's often delicious to watch, but its surprises don't surprise; in fact, they fall a little flat."
-- Moira MacDonald, SEATTLE TIMES

"...this gothic thriller is regrettably about as terrifying as an episode of PBS's Frontier House."
-- Aaron Hillis, PREMIERE MAGAZINE

"Shyamalan is a master of mood, tone and style, like Hitchcock, and keeps the scary bits off screen, which in this desensitized world, makes them all the more frightening."
-- Jamie Gillies, APOLLO GUIDE

"this feels like the work of a more mature filmmaker, one who's less hung up with proving his own cleverness"
-- Laura Clifford, REELING REVIEWS

"The Village is a timely and spiritually rich thriller about the dangers of a fear-based culture and the soul-stirring powers of self-sacrificing love. "
-- Frederic and Mary Ann Brussat, SPIRITUALITY AND HEALTH

"Significant and unforgettable."
-- Jeanne Aufmuth, PALO ALTO WEEKLY

"The film has a strong, sometimes jolting musical score. But the song that will go through many viewers' minds is never sung in the movie. It's that old Peggy Lee standard, Is That All There Is?"
-- Philip Wuntch, DALLAS MORNING NEWS

"A sometimes engrossing shocker with a surprise ending that isn't especially shocking or surprising."
-- Michael Wilmington, CHICAGO TRIBUNE

"In crafting a film about the ways fear can manipulate -- are there really creatures of mass destruction in the woods? -- Shyamalan gives the film a metaphorical weight that goes deeper than goose bumps."
-- Peter Travers, ROLLING STONE

"A bewildering disappointment."
-- Desson Thomson, WASHINGTON POST

"Shyamalan deftly turns a familiar fairy tale into an eerie scary tale."
-- Carrie Rickey, PHILADELPHIA INQUIRER

"Though it's not as contrived as 2000's Unbreakable, The Village disappoints."
-- Claudia Puig, USA TODAY

"Comes close to matching the intensity and surprise of Shyamalan's biggest hit, The Sixth Sense."
-- Bruce Newman, SAN JOSE MERCURY NEWS

"The Village often wavers, but it never completely fades away."
-- Bill Muller, ARIZONA REPUBLIC

"The Village is Shyamalan's weakest story."
-- Jack Mathews, NEW YORK DAILY NEWS

"The Village pours on creepy atmosphere, but this dud is too intent on delivering its liberal 'message' to actually deliver the kinds of scares it promises in the terrific trailer."
-- Lou Lumenick, NEW YORK POST

"Shyamalan's least satisfying post-Sixth Sense effort."
-- Brian Lowry, VARIETY

"The Village pales next to the crackerjack ghost story of The Sixth Sense but excels far beyond the psychobabbling in Unbreakable."
-- Bob Longino, ATLANTA JOURNAL-CONSTITUTION

"Literate and visually expressive."
-- Kirk Honeycutt, HOLLYWOOD REPORTER

"What really lurks within those woods is (fear not: no spoilers here) a very mixed bag."
-- Mark Harris, ENTERTAINMENT WEEKLY

"Shyamalan, as usual functioning as writer, director and producer, plays on our expectations like a virtuoso while subverting them."
-- Colin Covert, MINNEAPOLIS STAR TRIBUNE

ZNA LI NEKO KAD OVA KOMEDIJA DOLAZI U SCG BIOSKOPE?
mislim, biće smeha (već trejler je beskrajno imbecilan!)
https://ljudska_splacina.com/

Boban

Opet si uhvacen kako svoje misljenje formiras na osnovu tudjeg suda...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Truba

Quote from: "Boban"Opet si uhvacen kako svoje misljenje formiras na osnovu tudjeg suda...

prvi post u kojem nije spomenut ghoul ali jeste njegova zamjenica  8)  :D  :lol:  :evil:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

Quote from: "Boban"Opet si uhvacen kako svoje misljenje formiras na osnovu tudjeg suda...

100 mu demona!
100 puta sam sebi kazao 'budi pazljiviji, uhvatice te jednog dana!'

ali zasto je to morao da bude bas boban?!

priznajem, sad vise nema smisla kriti- ja uopste nemam svojemisljenje.

Boban

Ako ti je boldovano svoje aluzija da je nepotrebno u recenici, razmisli ponovo i polako...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Tex Murphy

Brendan Gleeson glumi? Za one koji ne znaju, čovjek je postao moj heroj nakon što sam pogledao Lake Placid i Tailor of Panama. Prema tome, moram da gledam i ovaj film.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

PTY

eh. supernatural thriller. for adults. pa kako to propustiti?
(Lake Placid ne bi trebalo da tu bude preporuka; sad ce ghoul da te zvekne sto gledas teen komercijalu  :roll: )

Ghoul

Ma neću da ga zveknem – opet će da mi uzvrati pošalicom iz neke video igrice, na koju mogu samo da blejim...

PTY

veruj mi na rec kada ti kazem da dobro prolazis po tom pitanju; kad krenu da ti uzvracaju referencama iz americkih teen-romantic-comedy onda ces da shvatis da ovde negde postoji i dno dna. (a to plasira Lake Placid kao remek delo, nekih tri i po semanticka podeoka blizi nebu. )
jebiga, treba i za takve imati razumevanja; nije lako biti knjizevnik i obrazovan u isto vreme.

Tex Murphy

Šta konkretno nije u redu sa Lejk Plesidom? Tačno je da Bil Pulman i Bridžit Fonda smrde do neba, ali to je otprilike to. Film je meni bio skroz zabavan.
Genetski četnik

PTY

nevidljivi, u pravu si da bil i bridzit smrde u lejk plasidu, ali boze moj, gde su pa mirisali? u principu, nemam bas mnogo konkretnih zamerki. ako nista drugo, lejk je bolji od anakonde, (ne znam da li je to kompliment) i samo je na momente tesko podnosljiv.
ali u principu se slazem. zabavan je.

Tex Murphy

I second that. Naravno da nigdje nisu bili pretjerano impresivni njih dvoje. Zato Lejk Plesid dobija na kvalitetu poslije ponovljenih gledanja - čovjek se navikne  :evil:
Genetski četnik

PTY

Quote from: "Invisible_Man"Zato Lejk Plesid dobija na kvalitetu poslije ponovljenih gledanja - čovjek se navikne  :evil:

he, he... ova tvoja recenica me direktno odnela u scene iz dva fantasticna filma:

u sceni iz prvog filma, malkom je zavezan za stolicu, kapci su mu selotejpom zalepljeni pa ne moze da zatvori oci. mora da odgleda film. iznova i iznova i iznova. mora.

u sceni iz drugog filma, bates zamahne poput drvosece i pre no sto mu usicama sekire (ili maljem, ne secam se) odvali po clanku, pogleda ga za tren tako vezanog za krevet i kaze mu "shhh, darling, ovo ce da boli mene daleko vise nego tebe..."  
talk about cruelty... :roll:

Tex Murphy

A koji su to filmovi?

(note, for the ignorant ones: This was a joke.)
Genetski četnik

PTY

Quote from: "Invisible_Man"
(note, for the ignorant ones: This was a joke.)

Ma, ne sekiraj se; ovo je inace sansa da te ispravno razumeju.  :wink:
Dakle, prvi film je adaptacija poznate urbane komedije pod nazivom "ptice umiru pevajuci".  Stvarno ne znam coveka kojemu to nije poznato, tako da necu u detalje. Drugi film je snimljen '86-te, rezirao ga je bobanov omiljeni horor-talijan polusrpskog porekla (porijekla, podrijetla) imenom Nele Karajlic, scenario je pisao Djura a u kanu je '89-te odneo zlatnu metlicu. Poznata su mi i imena trojice statista ali nema potrebe da dalje impresioniram, zar ne?   :roll:

ali nazad na temu; Unbreakable mi se dopao, vise nego Sixth Sense, tako da mi nema druge nego i da ovo zadnje cudo odgledam.

Ghoul

šlajmalan je toliki seljak da me mrzi i da argumentujem zašto je SELENDRA sranje od filma, praktično negledljivo (čak i ZNAKOVI KRAJ PUTA behu zabavniji od... ovoga!) - ako ima neko ko još nije gledao, moj savet - I NEMOJTE!

taurus-jor

Eh, kad samo pomislim koliko me je lokalni DiVX ilegalac vukao za rukav u haustor, ne bi li mi uvaljao "veliko Selo". :x
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Kunac

Film je dno dna (da citiram Peri'cku), ali ZNAKOVI KRAJPUTAšI su ipak neprevazidjeni... Briljantna shitina! I to oni Ameri idu da gledaju... Pa oni nisu normalni!
Iskreno, meni se ni Šesto čulo nije nesto dopalo...
O onom drugom shitu sa Willisom da i ne govorimo...

My favorite parts of M.N.S. movies: cameo reditelja!
A u Selendri imamo satisfakciju da ga vidimo kako "umire"!
"zombi je mali žuti cvet"

Tex Murphy

Quote from: "Ghoul"šlajmalan je toliki seljak...

QuoteAmenabar je, istovremeno, dokaz uvodne tvrdnje o trenutnoj hibernaciji američkog horora, jer trenutno NAJVREDNIJI tamošnji autori dolaze sa strane: Španija (Amenabar, Jaume Balaguero), Meksiko (Giljermo Del Toro), INDIJA (Guess who!)...

Remember this?  :evil:  :evil:
Genetski četnik

Ghoul

naravno da se sećam.
to je izjava iz vremena pre šlajmarinog totalnog kreativnog potonuća, bazirana na onome što je u trenutku pisanja toga imao u svojoj filmografiji: (odličnom) 6. čulu, i (zanimljivom ali u suštini bezveznom) unbreakable; u vreme kad sam to napisao (povodom THE OTHERS), šlajmi još nije bio sočinio i pred svetom abortirao SIGNS OF STUPIDITY & VILLAGE IDIOTS.

so, what's your point, harv?

Tex Murphy

Ahem, nema nikakve poente (a pogotovo ne da ti tražim neke "kontradikcije" or something), samo mi je bilo nekako "cool" da postujem to parče teksta ispod one uvrede na Shyamalanov račun. A little joke, or something  :lol:

No, kad smo već tu, treba mi jedno sitno objašnjenje: Da li smatraš Shyamalana odličnim režiserom (tj. recimo "autorom", pošto piše i scenarije) koji je trenutno otišao u tri lijepe i napravio neke loše filmove (kao npr. Karpenter) ili klipanom kome se posrećilo da režira jedan odličan film ali je onda pokazao svoje pravo lice u kasnijim grozotama (kod mene npr. Kevin Smit, znam da ću sad biti flejmovan).
Genetski četnik

Mark

Quote from: "Ghoul"naravno da se sećam.
to je izjava iz vremena pre šlajmarinog totalnog kreativnog potonuća, bazirana na onome što je u trenutku pisanja toga imao u svojoj filmografiji: (odličnom) 6. čulu, i (zanimljivom ali u suštini bezveznom) unbreakable; u vreme kad sam to napisao (povodom THE OTHERS), šlajmi još nije bio sočinio i pred svetom abortirao SIGNS OF STUPIDITY & VILLAGE IDIOTS.

so, what's your point, harv?

:oops:

Ali Ghoule, Sajalaman je uradio NAJLEPSI FILM O DOLASKU VANZEMALJACA!
Signs je docarao atmosferu dolaska vanzemeljaca na planetu zemlju tako verno da ja ne mogu da zamislim bolji nacin!

E, sad - sto tamo igra Mel freakin' Gibson i sto je za glavne protagoniste Sajalaman odabrao rastrzanu americku polu-porodicu - to je njegov problem!

Ali Signs je AS CLOSE AS IT GETS!
Nadam se da ce to nasa generacija ljudi i doziveti... :)

A ZABIT se evo ovih dana reklamira. Ja sam ga video jos letos na DivX-u i moram priznati da Sajalaman polako pada u onu zamku Tvajlajt Zoun filmova!

Takvi filmovi sa jednom  'sta-bi-bilo-kad-bi-bilo' premisom i jednim velikim obrtom veoma retko uspevaju zato sto teze trajanju od 90+  minuta dok je Tvajlajt Zoun trajao samo 30 minuta... To su spori filmovi sa puno redundantnih scena i dok dodje do velikog obrta meni vise nije stalo.

:)

A 6th sens i Anbrejkabl su lepi filmovi se u njima Brus Vilis po treci put otkriva iznova! (reinventing himsel thing)

1) Serija Slucajni Partneri i ostala sranja
2) Palp Fiksn
3) Salajamanovi filmovi

Where was I!?

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Ghoul

Quote from: "Harvester"No, kad smo već tu, treba mi jedno sitno objašnjenje: Da li smatraš Shyamalana odličnim režiserom (tj. recimo "autorom", pošto piše i scenarije) koji je trenutno otišao u tri lijepe i napravio neke loše filmove (kao npr. Karpenter) ili klipanom kome se posrećilo da režira jedan odličan film ali je onda pokazao svoje pravo lice u kasnijim grozotama

više težim boldovanoj opciji, iako se ne može osporiti da šlajmi zna znanje, i da sa dobrim scenarijem MOŽE da napravi odličan film, pa ga još ne isključujem sasvim kao mogućeg tvorca još nečega gledljivog.

ipak, bojim se da je on skroz zastranio nakon uspeha 6. čula i postao prepotentno nesvestan sveta oko sebe, odnosno da je upao u neku maniju veličine koja ga sprečava da spozna eventualne svoje nedostatke.

sardžent, imamo već topik o signs, pa se ne bih ovde ponavljao pričom o tome koliko je to nehumano, negledljivo loš film.

Milosh

Je l video neko ovo? Upravo se pojavilo na divxu, pa rekoh da izvestim. Film se zove: THE BURIED SECRETS OF M. NIGHT SHYAMALAN.

Evo sta kaze IMDB trivia: This entire film was a mocumentary that was advertised as an unauthorized bio of reclusive director M. Night Shyamalan. After going so far as Shyamalan reporting to the press that he was upset about the release of this film, many fans and journalists became upset when they later learned it was all a hoax. The Sci-fi channel released an apology a few days before release for their campaign strategies.

:lol:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Milosh

Pogledao sam "The Village"...

Odmah da kazem kako se ne slazem s ghoulom kako je ovo najgori Shyamalanov film, ali to ne znaci da mislim da je dobar. Daaaleko od toga.

Ono sto je bitno primetiti je da za razliku od "Signs" koji pored intrigantne inicijalne premise (kao i svaki njegov film) ne poseduje ni trunku logike kad je rec o zapletu/raspletu vec pociva na konacnom obrtu (koji je sam sebi svrha zapravo), ovde Shyamalan pokusava da isprica jednu koliko-toliko zaokruzenu i smislenu pricu. Pokusaj nije najuspeliji, ali ako nista drugo to pomaze da se film isprati sa manjom dozom neverice i smaranja neko sto je to bio slucaj kod "Signs".

Zanimljivo je to da Shymalana mnogi velicaju kao jednog od retkih autenticnih autora u Holivudu, da on zapravo pravi i repertoarske i autorske filmove istovremeno. To je tacno, uz jedno veliko ALI. Njegovi filmovi zaista jesu autorski, ali to ne znaci automatski da su dobri. Svi njegovi filmovi imaju genijalne premise, ali to ne znaci da su one u filmu dobro ispricane/razradjene. Konacno, Shyamalan je, usudio bih se reci, talentovan reditelj sa smislom za detalje koji dobro zna sta zeli i kako to da postigne, ali to ne znaci da su njegove minimalisticke rediteljske egzibicije adekvatno upotrebljene, naprotiv.

Ja se slazem s ghoulom da ako bi Shyamalan izasao iz trenutnog egotripa i snimio film po tudjem scenariju da bi mogao biti dobar, cak odlican, ali opet ne verujem da je on u stanju da to uradi, i da na kraju krajeva, to i zeli. Tako da, na koncu, covek je nesto izmedju Ed Vuda i Stenlija Kjubrika, i rekao bih da je upravo to ono sto frustrira u gledanju njegovih filmova (barem mene). Osecaj da se tu nalazi ogroman potencijal, koji je usmeren u ambis. I to od "autora" samog.

Ono sto je dobro, cak odlicno u filmu "The Village" je konstanta i za njegove prethodne filmove, posto Shyamalan uvek radi sa najboljima iz struke, pa i ovaj film ima odlicnu muziku kao i "Signs" (James Newton Howard), a fotografija je zaista perfektna (Roger Deakins).

E, sad, problemi su u nacinu kako se prica prica, i kako se rediteljski izlaze. Ovoga puta imamo dva obrta. Bogu hvala da prvi obrt makar ima veze s mozgom za razliku od onog u "Signs", ali problem je u tome sto to i nije obrt zaista. Zapravo, vec gledanjem trejlera za film se da shvatiti o cemu je rec, i nije potrebna neka grdna pamet za to. Vrrrlo je ocigledno. Drugi obrt povlaci sa sobom gomilu nelogicnosti, ali sem toga, ne donosi nikakvu vrstu satisfakcije, vise je kao nekakva konstatacija i/ili pokusaj da se jos jednom podcrta poruka filma koja je ionako potpuno na prvu loptu i vise nego jasna.

Rezija je opet minimalisticka, ali vrlo precizna, i vrlo neadekvatna bar kad je rec o pokusajima gradjenja tenzije, pa "The Village" kao nekakav pokusaj horor-trilera ostaje samo pokusaj, i ima okruglo jedna dobro rezirana scena kad je rec o stimovanju tenzije, a i to je bukvalno jedan kadar.

Nego, kad pomenuh stimovanje, jedan od problema svih Shyamalanovih filmova je sto su svi odreda poptuno artificijelni u smislu da on pazljivo orkestrira svaki detalj, lik, dijalog, kadar ne bi li se to uklopilo u njegovu unapred pripremljenu "poentu". I to onda nervira zbog svoje neprirodnosti u dijalozima/postupcima likova koje cesto igraju i vise nego dobri (u ovom slucaju odlicni) glumci, koji se istinski trude.

I ovde dolazim do onoga zbog cega mislim da je "The Village" uprkos svemu na jednom nivou gledljiv film. Naime, Shyamalan je ovde, pored inicijalne premise koju cedi do konacnog zakljucka, uspeo da protne i jednu sustinski melodramsku pricu koja uspeva da donekle funkcionise sama za sebe, ali to samo i jedino zahvaljujuci vanserijskoj glumi (i celokupnoj pojavi) mlade Bryce Dallas Howard koja je ostvarila ulogu itekako vrednu paznje, i sve sto je napisala mamba u vezi nje na jednom drugom topiku ja mogu da potpisem. Da je ostatak filma na tom nivou ovo bi bilo remek-delo...

Sve u svemu, film je zahvalniji za analizu nego za gledanje. Voleo bih da mogu da kazem kako je ovo malecni korak napred u odnosu na "Signs", ali sve se plasim da ce me Shyamalan odlucno demantovati vec narednim filmom.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

Tex Murphy

Ovaj, možda sam lud, ali meni se ni u jednom trenutku nije učinilo da MNS pokušava da napravi horor ili triler, već da je od početka do kraja riječ o čistokrvnoj drami.
Meni je u filmu najviše smetala, zamislite, muzika. Ako se dobro sjećam, kroz cijeli film guslaju jednu te istu muzičku temu, koja je zapravo prilično lijepa, ali kao pozadinska muzika u pojedinim scenama funkcioniše jednostavno katastrofalno, dajući nekim potpuno običnim dijalozima patetičan prizvuk (ne mogu sad tačno da se sjetim konkretnog primjera jer sam davno gledao film, ali jasno se sjećam da je bilo takvih momenata). Čak mi je palo na pamet da se zapitam dal' je kompozitor uopšte gledao film za koji je pisao muziku.
Genetski četnik

Milosh

Da je citav film izgradjen oko slepe devojke koja ide kroz nepoznato ne bi li spasila svog voljenog tj. kao cista melodrama mozda bi bio i bolji; odnosno, da je citav film izgradjen oko "zastrasujucih" monstruma u sumi koja okruzuje selo tj. kao cisti horor mozda bi isto bio bolji.

Mozda i ne bi...

Ali stvar je u tome sto je Shyamalan napravio zanrovsku mesavinu koja nije losa sama po sebi vec je to smuckao na najgori moguci nacin. Ne slazem se da se ne primecuje namera da se napravi horor/triler, a samo zato sto Shyamalan u tome nije uspeo ne moze da se negira pokusaj koji je evidentan. Ne treba valjda sad da nabrajam scene?

QGA

Golo govno, mada je "Signs" gori.
Hello darkness,my old friend,I've come to talk with you again www.jazaradio.com/forum

Tex Murphy

Quote from: "Milosh"Ne slazem se da se ne primecuje namera da se napravi horor/triler, a samo zato sto Shyamalan u tome nije uspeo ne moze da se negira pokusaj koji je evidentan. Ne treba valjda sad da nabrajam scene?

Sorry, not good enough. Sad više nismo drugovi i svima ću reći da nosiš tupe. Eto ti sad!
Genetski četnik

Mark

Kao sto sam rekao :
Shyalaman je u  "ZONA SUMRAKA zamci" !!!

Da svedete njegove filmove u 25-30 minuta imali bi sasvim finu epizodu Zone Zamf... Zone Sumraka!

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Truba

Quote from: "Komiyama"

prvi post u kojem nije spomenut ghoul ali jeste njegova zamjenica  8)  :D  :lol:  :evil:

ubio me grom ako znam što sam htio reći s ovim postom  :(  :cry:

elem

pogledao sam film sinoć... i zaista film je na momente dosadan (a što se može očekivati od tvorca 6. čula i neslomljivog), predvidljiv (a koji to holivudski film nije predvidljiv) ali daleko od toga da je loš film... inače što bi Bobanesku rekao... ja sam konj  :(  :cry:  što vas uzimam za ozbiljno kada dajete "kritike" za filmove i što ne gledam te iste filmove u kinima...
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...