• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Film "Equilibrium"

Started by Linet, 01-08-2004, 11:36:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Linet

Da li ga je neko gledao?

Lady LInet
Lady Linet

Spider Jerusalem

Više (desetina) puta.

taurus-jor

Kad se pojavio na DiVX-u - tri puta zaredom.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Tex Murphy

Gledao, sviđa mi se. Doduše, Kristijan Bejl je moj heroj i vjerovatno bi mi se i Žikina ženidba svidjela da on kojim slučajem tu igra.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Linet

I meni se izuzetno mnogo dopada - dosad sam ga gledala (samo) 4 puta :)
 Gde jos igra Kristijan Bejl? On je sjajan glumac, stvarno. Kako je odglumio coveka bez osecanja koji oseca... Svaka cast.
A efekti? A efekti?
A sta kazete za "Gun Katas"?
A macevanje pistoljima?
A.... :)
 Najtuznije je sto ovde niko nije cuo za njega, a i ko jeste, samo kaze "ripoff Matrixa"... ja onda pobelim objasnjavajuci da nije...

Lady Linet
Lady Linet

Boban

Vreme ti je da promeniš okruženje... ovde svi pljuju Matrix a slave Equilibrium.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Tex Murphy

Kristijan Bejl još glumi u filmovima kao što su npr. Empire Of The Sun (tu je tek balavac), Shaft (naravno rimejk, njegova uloga je tu daleko iznad ostatka filma) naravno American Psycho itd.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Pajke

Imam film na hardu skoro godinu dana  i jos ga nisam pogledao. Kako stoje stvari, verovatno ni necu stici u skorije vreme. Zar je stvarno toliko dobar?

Lurd

Ma jok, Pajke. Ima nekoliko dobrih scena i fora (pištolj kate), ali je jedan u nizu "generičkih" filmova.

Nego, Bobane, zašto ne napadneš Lady Linet što ima isti nick kao tvoj omiljeni SF film kojim si nam ispirao mozak? Možda ga ona ima pa da ga diviksujemo?
My trees...They have withered and died just like me.

Ghoul

Mora da se salis? Nije uopste toliko dobar da bi zurio- ja sam ga poceo jos pre 13-ak meseci, prekinuo ga negde na pola da bih pustio nesto bolje [imao sam tad gomilu nekih noviteta], i jos uvek ne izgaram da vidim 'sta je dalje bilo' = stavise, tek sad sam pun noviteta, i ne verujem da cu do kraja godine odgledati tu debilozu do kraha.

E, ali pazi fazon- "gun-kate", najveci izum jos od takvih pronalazaka kakvi su:
-pisanje gumicom;
-plivanje s perajima na rukama;
-kosidba trave pomocu sekire;
itsl.

Genijalnost na nivou Shauna [of the dead], koga napadne zombi, kolege mu dobace veliku metalnu sipku sa lopticom koja visi sa vrha – a on uzme i udara zombija lopticom!
https://ljudska_splacina.com/

Truba

film sam dugo čekao
prvotno se trebao zvati Librum ali postoji neki lijek koji se isto zove, pa je bila neka tužba  :lol:  kako to obično biva
na kraju promijeniše ime u Ekvilibrijum  8)

Pa istina je da nije Blejdraner ali za svoju sortu je dobar

ipak ne trebamo miješati kruške i jabuke kako to pojedini rade  :evil:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Boban

Quote from: "Lurd"Nego, Bobane, zašto ne napadneš Lady Linet što ima isti nick kao tvoj omiljeni SF film kojim si nam ispirao mozak?

Ne bas... film se zove "Litan", ti si obican neskoncentrisani starac, a lady Linet je fina damica koja je objavila jedinstvenu pricu u Znaku sagite pre nego sto si ti naucio sva slova.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Lurd

Eh, sad. Ako sam ja starac (65 i više) a Znak izašao kada nisam naučio ni sva slova, to znači da je prvi Znak izašao pre 58 godina. A ako je Lady Linet tada objavila priču, znači da je imala oko 25, što znači da sada ima oko 83 godine.

Izvinjavam se, ali joće li neko spomenuti da smo imali topik o Ekvilibrililijumu ili da se i dalje svi pravimo ludi?

*zižduće sa rukama u džepovima i gleda u nebo*
My trees...They have withered and died just like me.

Linet

Pa dobro, srecan mi 83-i rodjendan :) Blago meni...
Hvala vam svima na dobrim zeljama i da bude jos mnogo lepih filmova kao sto je Ekvilibrijum :)
 Sto se filma tice, i ne treba ga skroz ozbiljno shvatati, ali ga treba skroz pogledati - ko god ga je ostavio na pola ne zna sta je propustio. Ja sam pocela da se cerekam kod  Pistolj Kata i  od tog momenta zavolela film...
 Btw, jeste li provalili kako su ljudi u Podzemlju licili na francuski pokret otpora? Cak je i telefon bio onaj stari, na okretanje, doduse ne crni nego zeleni, ali bas onaj iz drugog svetskog rata...Alo, alo :)
 A da ne pominjem reference na gomilu bitnih SF filmova :)  Namerne reference, da dodam odmah...
 Mnogo mi se dopada...

Laughing
Lady Linet

Pajke

Spider Jerusalem

Quote from: "komi"prvotno se trebao zvati Librum ali postoji neki lijek koji se isto zove, pa je bila neka tužba  :lol:  kako to obično biva

Gde si ovo čuo?

Truba

Quote from: "Spider Jerusalem"
Quote from: "komi"prvotno se trebao zvati Librum ali postoji neki lijek koji se isto zove, pa je bila neka tužba  :lol:  kako to obično biva

Gde si ovo čuo?

u nekom časopisu, ali sam izostavio jedno i  8)

evo na imdb.com ima dokaz

Also Known As:
Librium (2000) (USA) (working title)
MPAA: Rated R for violence.
Runtime: 107 min
Country: USA
Language: English
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...