• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

The Chronicles of Riddick

Started by iDemo, 09-08-2004, 17:17:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

iDemo

The Turks think coffee should be black as hell, strong as death and sweet as love.

WARLOCK

naravno! bolje sacekati u bioskope,pitanje je kada ce stici kod nas?

taurus-jor

Ja gledao, ali potpuniju ocenu chu dati tek posle bioskopske/DVD seanse.
Generalno: prica nije ni blizu tako intrigantna kao ona u Pitch Black, ali je film i dalje mnogo bolji od, recimo, Attack Of The Clones. Ovako ja zamisljam dobro izgledajuchu, energicnu svemirsku pucacinu, a takve, vala, dugo nije bilo. Tri put ura za Riddicka!
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

iDemo

The Turks think coffee should be black as hell, strong as death and sweet as love.

Savajat Erp

мање-више безвезе, можда би боље легао да сам прво одрадио Pitch Black, рекао бих да је њега критика више помиловала...
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Džek

Pitch Black i Chronicles su konceptualno dva različita filma.
U PB je akcenat na hororu, a u CoR na akciji u tvrdom pokušaju sf-a. Jedino što ih veže je sam protagonista.

Po mom kontu, ne može se nikako pričati o prvom delu i nastavku.
Prvi deo je razvodnjeni "alien šmek" horor sa odlično zaokruženom pričom, a drugi pokušaj pretakanja protagoniste u nekakvu genezu njega, sve sa voljom hardcore sf filma.
Uspeli su.

Ako posmatramo ta dela kroz dva različita konta, oba su ekstra.
A ako ih gledamo kroz "prvi i drugi deo" onda, zasebno, ne vrede niš. Ni glave, ni repa.

Vin ko Vin, oba je izneo do bola. Uloge koje mu leže.

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Džek

Alex

Pitch Black je dobar film, The Chronicles of Riddick totalni prosek.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Savajat Erp

када кажеш тотални просек, то звучи као да мислиш да је мало и испод просека...пола филма нисам ни разумео шта Ридик говори, а како ли сам се тек изненадио када је обријао браду и косу на самом почетку, па се испоставило да је Вин Зелди! и ово сам гледао на нету, мислим да ћу престати са том праксом, квалитет је често ужасан.

Alex

Quote from: Savajat Erp on 15-09-2010, 01:34:15
када кажеш тотални просек, то звучи као да мислиш да је мало и испод просека...пола филма нисам ни разумео шта Ридик говори, а како ли сам се тек изненадио када је обријао браду и косу на самом почетку, па се испоставило да је Вин Зелди! и ово сам гледао на нету, мислим да ћу престати са том праксом, квалитет је често ужасан.

Komercijalnost mu je iznad kvaliteta, jer deluje atraktivno, privlačan je na oko ljubiteljima space opera, ali ništa bolji od neke epizode osrednje sf tv serije. Brzo se zaboravlja.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Džek

CoR je dobar, jako dobar sf film. Pogledajte ga ponovo. I ja sam na nagovor drugih pogledao ponovo, i hteo ne hteo, složio se sa njima.
Nije da blista, ali je film sa smislom.

Savajat Erp

ако ништа назив филма звучи моћно - The Chronicles of Riddick...ипак не верујем да ћу га репризирати скоро, једино ако налети на ТВ, а ја бидем залудан.

Plottz

Mogu da vam preporučim igricu,početak je malko smoran dok ne pokapiraš šta i kako,posle toga ima jedno pe`šes` do 10 dana zatvorske havanture.
subota 14

Džek

U prdekani nevolim, pa ni u igrici, bit'...

Plottz

Ma nije loše bez zez,velika mana je što nema nikakvog letenja.
subota 14

Džek

Pa da ima letenja, zbris'o bi iz apsane pod urgentno.

Plottz

Zbriše se na kraju,dobra je fora što je kao interaktivno,imaš više mogućnosti na početku, tad moraš da se biješ s` kojeka`ki probisveti koji pojma nemaju koliko si zajeban lik,posle je šunjafte i pucafte.
subota 14

Meho Krljic

Igra je izvrsna (dok je nastavak - Assault on Dark Athena nešto slabiji).

Džek

A jel se to može pokrenuti na mojoj 486DX mašini?

Plottz

Može ako je ubediš da je mnogo bolja mašina negro što stvarno yes XD
subota 14