• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

MAGIC THE GATHERING

Started by Valor, 10-08-2004, 03:07:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Valor

Jel' igra neko kartasku igru "MAGIC THE GATHERING" ?

Pajke

Quote from: "Valor"Jel' igra neko kartasku igru "MAGIC THE GATHERING" ?

Ja sam je naucio -95e i igrao par godina. Neki prijatelji su kasnije dobili 10ak kilograma kartica od nekog naseg lika iz Svedske da bi imao sa kim da igra kada dodje ovde na odmor. Inace je tip bio polufinalista u drzavnim kvalifikacijama za svetsko prvenstvo. Odavno sam batalio jer nemam vremena a nisam vise mlad da se zajebavam ko nekad. ;)

Valor

Quote from: "Pajke"
Quote from: "Valor"Jel' igra neko kartasku igru "MAGIC THE GATHERING" ?

Ja sam je naucio -95e i igrao par godina. Neki prijatelji su kasnije dobili 10ak kilograma kartica od nekog naseg lika iz Svedske da bi imao sa kim da igra kada dodje ovde na odmor. Inace je tip bio polufinalista u drzavnim kvalifikacijama za svetsko prvenstvo. Odavno sam batalio jer nemam vremena a nisam vise mlad da se zajebavam ko nekad. ;)

Jel' imas mozda neka pravila,da mi posaljes na mail?

Pajke

Nisam se odavno bavio time ali cu pogledati na CDu svih kartica koje su izasle, mislim da tu ima i nekih pravila. Mislim da ima i pravila koja se koriste na takmicenjima...al` `ajde  da prvo pogledam. Malo sam u frci pa ce verovatno potrajati par dana. :)

Valor

OK,Pajke,nemoras da zuris.Hvala ti unapred!

Pajke

Izvinjavam se zbog cekanja, bio sam u bolnici zbog kamena u bubregu(imao sam jos neke nedace ali necu o tome)...kad budem bio u prilici ispunicu obecenje. :)

Berserker

skokni na www.dragon.co.yu
Negde na sajtu (mislim na forumu) su pravila u PDFu za Magic.

Pajke

Samo da znas da nisam zaboravio, jednostavno sam u frci sa rokovima u vezi ovih stripova sto crtam. Nego, ako imas pravila na tom sajtu treba li da ti ih trazim pa da uporedis?