• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Za koga da glasam?

Started by Petronije, 16-12-2023, 13:42:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truman

I sad ti veruješ Đilasu koga si pre toga nazvao lažnim opozicionarom. :D Pa ko tu koga...
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Onaj stari Sendmen

Narod nije verovao ni u Đinđića, dok ga isti ovi nisu ubili. Onda je masovno izašao na učicu, ali je bilo kasno

Zato su ovi izbori prvi lokalni izbori na kojima nisam glasao jer više nisam u zemlji, a uskoro vraćam ličnu kartu Srbiji, zemlji s preglupim narodom, pa ni neću moći glasati, tehnički

Ne osećam se delom ovog i ovakvog naroda
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Truman

To što lažni opozicionar Đilas pljuje Manojlovića govori u prilog tezi da je Manojlović pravi opozicionar. Prosta logika.

Onaj stari Sendmen

Pa, prosto.je. Režim je sve i napravio da Đilas izgleda lažan i nametnuo Savu narodu kao alternativu.

Sad, jel si stvarno guska kao što režim veruje da jesi, pa ti svake izbore spremi novog, da ti malo podigne nađu, a taj novi već sledeće izbore sa naprednjacima u koaliciji

Sve iste igre, dosad bi ste morali znati bolje. Ne možete se ponašati kao da ste prepavali zadnjih 30 godina

Onaj stari Sendmen

Palmer

Quote from: dark horse on 04-06-2024, 00:46:01

jer više nisam u zemlji, a uskoro vraćam ličnu kartu Srbiji, zemlji s preglupim narodom

Dybuk

Ko van Srbije ak i malo ode,
više vidi no onaj u Srbiji.

12

ko van Srbije ak i malo ode
taj se uglavnom asimiluje

džin tonik

posebno kad poslije 400 godina boravka u stranoj zemlji blebece - ovo je srbija! primjerice u hr.
krasna asimilacija, a ni shiri vidici ne zaostaju mnogo.

i sandmane - judo!!!

12

Truba

Zato mi van srbije vidmo ekstra
Da ste levati i da nije za vas demokracija
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Onaj stari Sendmen

Pa nije ni za vas

Rešili ste srpsko pitanje genocidom u 2 sv ratu i Oluji. I prodajete svetu priču da su vas genocidirali srbi kojih ni nema više, sem Pupacžvca, kojeg bi demokratski zadavili najradije

Da ima demokratije ne bi bilo Hrvatske, jer su vam većina i dalje srbi koji se ne smeju izjasniti

12

obican, pristojan srbin se ni po cemu ne razlikuje od engleza. takav u inostranstvu moze slobodno ostati srbin. ne mora bas postajati englez. inace, klasicna boljka nase dijaspore koja se otudji vec u drugoj generaciji. na nesto sam tako mislio kada reko' 'taj se uglavnom asimiluje'

12

no, druge me stvari trenutno muce. kako pouzdano razlikovati kineze i japance? kinezi tamniji, sireg nosa, ali, valjda postoji japanac tamniji od kineza, nosanja pritom. ako se u kombinaciju ubaci i korejanac, stvar postaje izrazito komplikovana i za nas odavde potpuno neresiva. sve mi se nesto cini da ce na kraju, u jednoj nemoj situaciji, ipak presuditi fonetsko

mac

Oni se savršeno prepoznaju među sobom. Kao što bi ti prepoznao Čehinju među Srpkinjama...

12

ako se medju sobom prepoznaju kao sto bih ja prepoznao cehinju medju srpkinjama, onda se medju sobom uopste ne prepoznaju. a prepoznaju se medju sobom

Petronije

Ima nas na forumu koju bi recimo prepoznali Srpkinju među Hrvaticama, ali te žutaće ne razlikuju, to su sve bezbožnici žute kože sa istoka i treba ih istrebiti. Niža rasa praktično.
Arm the Homeless

mac

Kakav nepotreban iskaz. Više nije ni smešan.

Petronije

Istu priču na forumu plasiraju oni koji sa tobom dele mnoga načela, praktično verujete u iste ideale, ali ti razumeš samo jezik nula i jedinica pa nisi uopšte shvatio moj "iskaz".
Arm the Homeless

Truba

treba samo glasovat
da ste normalno glasovali od 1995 bili biste normalna država danas
čak i u pojmu demokracije BiH ima izvoza za vas... kao nobelovce što smo vam slali i sportaše i zannstvenike i predsjednike
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

tomat

Quote from: Petronije on 05-06-2024, 14:36:30
Ima nas na forumu koju bi recimo prepoznali Srpkinju među Hrvaticama, ali te žutaće ne razlikuju, to su sve bezbožnici žute kože sa istoka i treba ih istrebiti. Niža rasa praktično.

osim Korejanaca, ima ih oko 25% kršćana.

nego, kako razlikovaki filipinskog lejdiboja od tajlandskog?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

12

ili filipinskog lejdiboja od ladygage

Izitpajn

Quote from: dark horse on 04-06-2024, 00:46:01

Bobane, reaguj! Eto ti sad. Kaže, prije sto godina bilo 20 milijuna Srba, a danas samo 10, kao poklalo ih. Pa nije ih poklalo, ispisali se ljudi.

Onaj stari Sendmen

Nema srba i hrvata, koreanaca i eskima.

Postoje samo dobri i loši ljudi, tj. ološ i otpad

Jednostavno je.

Truba

About 11% of the population of South Korea (roughly 5.8 million) are Catholics, with about 1,734 parishes and 5,360 priests as of 2017. By proportion of a national population and by raw number of adherents, South Korea ranks among the most strongly Catholic countries in Asia after the Philippines and East Timor.

čini mi se i prezident im je katolik il bio
izadjite bre iz geta autokefalnosti
proširite vidike

According to Pew Research Center (2010), about 46% of the population had no religious affiliation, 23% are Buddhist and 29% are Christians. According to 2015 national census, 56.1% are irreligious, Protestantism represents (19.7%) of the total population, Korean Buddhism (15.5%), and Catholicism (7.9%).

važnost kršćanskih miosinara u aziji se vidi često i u filmovima kada se radnja događa u i oko škola...koje imaju križeve... dosta škola vodi crkva (ne pravoslavna zatvorena u svoje srpstvo) nego univerzalna misijska crkva poslana svim narodima i nacijama ne samo srbima

tomat

Što onda korejanci biraju više protestantizam?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Dybuk

Čemu ovoliki oftopik?

Majstori ste obesmišljavanja tema...

mac

Pa prošlo je glasanje. Do sledećeg glasanja može tema da se obesmišljava, kao što je i samo glasanje bilo obesmišljeno.

Meho Krljic

Andreas Šider, član Evropskog parlamenta za Radar     
QuoteŽalosno je što nakon izbora u decembru naše preporuke nisu sprovedene u dovoljnoj meri, posebno ako se ima u vidu da je politički sistem u Srbiji poslednjih godina sve nestabilniji i da ga sve više karakterišu autoritarne tendencije

Meho Krljic

Sofija Mandić precizno, taksativno, razumljivo:

https://pescanik.net/deset-dana-u-nisu/

Dybuk

E moj Vesiću dr Gorane.

Posla ima ko oće da radi, ko neće - ceo vek na državnoj sisi.
Jbt čovek ne ume ništa drugo bez da se bavi (sitnom) politikom, na sopstvenu bruku.

Truman

Na sopstvenu bruku i dubok džep. :) A šta je sad uradio?

Dybuk

Ma, mislila sam na Bastaća.
Sve su to Vesići.

Truman

Smanjio sam praćenje domaće politike...nema ništa novo.
Eventualno ću da ispratim kako se bude odvijala priča oko EXPO-a i to vam je to.

Meho Krljic

Da zaokružimo ovu kratku i poučnu priču:

Marko Bastać glasovima SNS izabran za predsednika Skupštine opštine Stari grad

A i da odgovorimo (delimično) na pitanje iz naslova topika: Ne za Bastaća. Nikada za Bastaća.