• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

King Kong

Started by crippled_avenger, 05-09-2004, 02:58:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crippled_avenger

Jack Black is in Wellington, New Zealand, filming
   King Kong. He's often to be found late at night
   drinking in Fidel's bar on Cuba Street. When a
   local asked him about the movie one night,
   Jack's only reply; "NO-ONE has seen the monkey."
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

otaku

uu, Jack Black u odelcu iz 30ih  8)
Proooobaj da u glavi budes sam

Black Mamba

a ja kazem, uuu, Adrien Brody u kompletu :lol: 8)

khmm, inace tek da podignem topik malo...

Kunac

A tek Naomi Watts... a tek Naomi Watts..... :D
"zombi je mali žuti cvet"

Truba

a tek King Kong  8)  King Kong  8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

crippled_avenger

Trejler izgleda prilicno bedno...

Ivan Bevc

kah, kah, cini mi se da nismo gledali isti, na premijeri Batmana cela sala je aplaudirala na trejler koji izgleda fenomenalno...eyecandy suspens...
Teenage crime now fashion's dead
Shoot it up
There goes my love rocket red
Shoot it up

Kunac

da... svi su poskakali sa stolica u oduševljenju. jedan čovek je pao s balkona na publiku u parteru, ustao, otresao prašinu sa sebe, i nastavio da aplaudira kao da se ništa nije dogodilo.

WARLOCK

haha!  :!: jel se to salish ili..dodje mi da to poverujem..

Tex Murphy

Taj King Kong svakako spada u manje interesantne ideje u istoriji Holivuda, još kad ga se dočepa Piter Džekson - eto očajnog filma! Po trejleru, ovako na prvi pogled, izgleda kao Godzilla meets Jurrasic Park.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ivan Bevc

uh sto volim opskurne heroje koji se poseravaju po (tako retkim) genijalcima  :roll:
Shoot it up
Shoot it up

crippled_avenger

cinjenica da ljudi na premijeri BATMAN BEGINS tapsu trejleru ne znaci apsolutno nista. sta ti izgleda fenomenalno u trejleru, umes li da objasnis? verujem da nece biti tesko cak ni ako se drzis toga da svaku sliku opisujes sa po 1000 reci. par hiljada reci je sasvim podnosljivo, go for it!

Tex Murphy

Quote from: "Ivan Bevc"uh sto volim opskurne heroje koji se poseravaju po (tako retkim) genijalcima  :roll:

Come on, pa i ti to radiš sa Nakatom, koji je autor jednog od mojih omiljenih horora.
Genetski četnik

Ivan Bevc

Ja verovatno jesam opskurni heroj, ali Nakata nikako nije genijalac.

A sto se trailera tice pocetak me je zbunio, a onda me je potpuno uvukao i za trenutak sam se osetio kao klinac uzbudjen zbog velikog zabavnog i spektakularnog filma koji me ocekuje.

Ti nikada nisi bio dete?

p.s. by the way, dao si mu ** zvezdice  za Return of the King u Playboyu, pored je stajalo isto toliko ili cak jedna vise za Pljacku Treceg rajha...uz najbolju volju manjka mi razumevanja za to.
Shoot it up
Shoot it up

Jake Chambers

Quote from: "Ivan Bevc"
p.s. by the way, dao si mu ** zvezdice  za Return of the King u Playboyu, pored je stajalo isto toliko ili cak jedna vise za Pljacku Treceg rajha...

A joj  :roll:
I mislim Playboy  :roll: mislim drugi broj  :roll: mislim podmenute slike  :roll:
mislim filmovi sa partizanskim njemačkim  :roll:  mislim stvarno  :roll:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Kunac

:?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?

A MNA 2 je bolji od Dve Kule...  :evil:

crippled_avenger

Pa, PLJACKA TRECEG RAJHA jeste znatno bolji film od DVE KULE. Cudi me da sam KULAMA dao i dve zvezdice. Bio sam blag. Nazalost, Sotra trpi zbog malogradjanskih predrasuda koje ljudi gaje prema njegovom opusu. Jesi li ti uopste gledao PLJACKU TRECEG RAJHA?

Kad je rec o detinjstvu, naravno da, bio sam dete. Ipak, deca odrastu. Ukoliko ne odrastu onda je rec o mentalno zaostalima.

Ako se sa trejlerom za KING KONG suocavas iz vizure deteta onda tvoje poimanje Jacksona aktivira izvesne odbrambene mehanizme. U ovom slucaju rec je o regresiji, ti se vracas u stanje u kome si mogao da volis takve filmove. To je stanje kada si bio dete.

Posto mene, nazalost, Jacksonov opus ne dotice toliko snazno, ostavljam sebi diskreciono pravo da ne regrediram u cilju prihvatanja njegovog filma.

Ono sto sam ja video u trejleru jeste da je Jackson uzeo KING KONG i od njega uzeo da pravi neku retro fetisisticku igrariju gde planira da nam pokaze kako on voli stare filmove, stare filmmejkere, stare fijakere, itd.

Umesto toga bolje da je uzeo da snimi film. KING KONG ce nazalost, sudeci po ovom trejleru biti neka soft core kostimirana razglednica cime izneverava duh originala koji je imao vrlo precizno definisanu repertoarsku ulogu.

ginger toxiqo 2 gafotas

Quote from: "crippled_avenger"

Kad je rec o detinjstvu, naravno da, bio sam dete. Ipak, deca odrastu. Ukoliko ne odrastu onda je rec o mentalno zaostalima.

OH,kako je divno,kada neko tako ostvaren,chak i u okviru odbrane najnovijih stavki iz Shotrinog opusa,citira unjustfully forsaken Emily LLOYD iz zavrshne scene slatkog uratka WISH YOU WERE HERE Davida Lealanda!
THE WAY TOGO,CRIPPLED!!! xbigok
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Ivan Bevc

Postoje razne vrste odrastanja...i ti to znas, ali potezes jeftine psiholoske definicije da bi se ogradio...i pogledao sam Pljacku Treceg Rajha...do pola, dalje nije islo, kao ni sa Zonom, imam odredjeno postovanje za raniji Sotrin opus, Idemo dalje mi je jedan od omiljenih film (Ucitelj serija) iz detinjstva, mada nemam racionalno objasnjenje, patetika prosto isijava iz toga...

Jacksonov potez smestanja u 20te godine xx veka je dramaturski apsolutno opravdan, a to sto ce to biti izvedeno do pefekcionizma za razliku od Sotrinih brljavljenja po periodima u Zoni/Pljacki/Lajanju na zvezde (gde se nije potrudio da izvadi nove modele miksera iz izloga) je prica za sebe.

Eto, naterao si me da poredim Jacksona i Sotru....uspeo si...jel' dolazis veceras na Adu, na promociju knjige MB u Sex i gradu? Pa da se lepo ko pravi muskarci navucemo majice ja sa likom PJ ti SS i pohrvemo se u blatu Makisa. :wink:
Shoot it up
Shoot it up

crippled_avenger

Nazalost necu doci na promociju. :(  Puno mi pozdravi koleginicu!

BTW, Jackson je super pogodio i epohu iz GOSPODARU PRSTENOVA :)

Tex Murphy

Quote from: "crippled_avenger"
BTW, Jackson je super pogodio i epohu iz GOSPODARU PRSTENOVA :)

Ja mislim da bi bolje bilo da se dešava u dvadesetom vijeku.

"Frodo, kako ćemo do Mordora?"
"Ne možemo avionom, presrešće nas Sauronovi lovci."
Genetski četnik

Black Mamba

Quote from: "crippled_avenger"Trejler izgleda prilicno bedno...

At the Trailer Park
Friday July 22, 2005 4:00AM PT

Aren't movie trailers the best? The rapid cuts, the roaring soundtracks, and of course, the ominous voice-overs that begin with: "In an alternate universe, where hyper-intelligent pandas have enslaved mankind...."

Inspired by the hubbub over the Superman Returns (+21%) footage from Comic-Con, we took a peek at the movie trailers buzzing in Search. While interest in the "Superman Returns trailer" (+82%) has taken off, fans eager to watch a clip are likely disappointed. An official trailer hasn't been released, and footage from the convention is playing hide and seek on the Web.

But no matter. There are plenty of other trailers to blaze through and analyze frame by glorious frame. Below are the Buzz Top 10 Trailers.

1. Charlie and the Chocolate Factory: In a trailer unlike any you've ever seen, comes a river of chocolate that will swallow you whole.
2. King Kong: When an ape falls in love, expect the unexpected.

3. Harry Potter and the Goblet of Fire: Cinematicus excites! Hogwarts is about to get hot.
4. Fantastic Four : Four times the action! Four times the spandex! Four times the plot holes!
5. War of the Worlds: Mankind has always looked to the sky with wonder. This summer, wonder no more.
6. The Transporter 2: When your sequel absolutely, positively has to be there by opening day, trust the man with the briefcase.
7. Dukes of Hazzard: When dirt roads lead to adventure, count on the Duke boys to find the fast lane.
8. Dark Water: Drip, drip, drip. This July, fear the puddle.
9. Corpse Bride: A film about the choices we make, the people we love, and the consequences of marrying a dead woman.
10. Sky High: Feel-good movies shouldn't hurt this bad.