• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Aca Lukas

Started by crippled_avenger, 07-09-2004, 12:43:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crippled_avenger

Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

johnson bronson

evo mišljenja dvojice ortaka koji su bili najviđeniji na ludilima na splavu lukas još onda kad su se delile nagrade gostima za najlepše unešeno oružje. evo mišljenja dvojice ortaka koji su redovno izlazili sa cicama koje slušaju acu lukasa. evo mišljenja dva ortaka koji znaju sve hitove ace lukasa napamet i koji su na ramenima nosili opijene devojke na njegovom koncertu na tašu iste večeri kada su neki lejmeri iz amerike svirali na nekom drugom mestu u gradu. evo mišljenja dvojice ortaka koji o svemu imaju mišljenje, ali niočemu nemaju iskustvo. evo mišljenja dvojice ortaka koji su čuli da aca nema keša ni za kiselu. evo mišljenja dvojice ortaka koji formiraju svoje mišljenje na osnovu nečijeg mišljenja. evo mišljenja dvojice producenata turbofolka duboko porinutih u jakuzzi i okreni ribama, kako pravim tako i trotoarskim. evo mišljenja dvojice gorostasa srpske košarke koji zbog svađe sa Divcem ne učestvuju u reprezentaciji. evo mišljenja dvojice ekstrovertnih alkoholičara koji svako veče slušaju acu lukasa dok im zlatni nakit zvecka po maljavim grudima. evo mišljenja dvojice ortaka koji kapiraju da su dva mala intelektualna konana koji daju sebi za pravo da nas šokiraju svojim pre+vakanim temama.

nepotrebno precrtati.

taurus-jor

Samo je jedan Lukas gori od Ace Lukasa.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

johnson bronson

ma ti znas. da ti nije milijus miliji?

kissellii

taurus-jor

Milijus je mortus.
Kopola je do bola.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

crippled_avenger

Lukas je napravio novi zanr - goth folk...
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Martell

Ma dobar je Aca...posle nekoliko votki

Truba

većina forumaša potajno sanja da bude kao On

:evil:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

johnson bronson

fcuk.

jasno mi je da vi mislite da je jako zabavno da spominjete acu lukasa i vamo to deluje vrlo kemp i ironicno, ali vi zaista nemate pojma o cemu uopste govorite. sto me navodi na dve misli.

prva: muka mi je od vas pametnjakovica i njihovih prirepaka, brzih na odusevljenju i jos brzih na razocarenju.

druga: ako uzimate za shodno da ocenjujete rad osobe o kojoj apsolutno nista ne znate, vrlo lako je izvesti zakljucak da, u stvari, o svemu na ovaj nacin rezonujete.

grozni ste.

kissellii

Ma bre BS i juce i danas i uvek.......

Black Mamba

obzirom da je dotican ljakse nedavno gostovao na ovom kontinentu vamo.. pa je bilo price kako su neke nase seljancice odlepile na njega, bacale mu bruseve, gacice i tako to.... meni konacno vise nije muka jer se odmah izbljujem tako da mi je odmah posle lakse...

qpuke