• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

neki novi dc serijal?

Started by kurdi, 15-09-2004, 01:27:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kurdi

jel cito neko mozda Y, Lucifera, ili neki drugi novi(ji) Dc srijal koji bi preporucio.

(ne traze se odgovori sandman, preacher, 100 bullets, hellblazer, transmetropolitan, invisibles)

phuzzy

Y definitivno preporučujem, iako je čovek, koliko sam skapirao, usred pisanja, tako da priča u jednom momentu prilično neprijatno stane. Lucifer je, sa druge strane, varijabilnog kvaliteta, bar što se crteža tiče - prve sveske su meni toliko gadne na oči da ne mogu da ih čitam, dok su neke kasnije rađene OK.

Djole

[shameless Morrison plug] Baci pogled na Sea guy, uskoro će i trejd prvog mini serijala. A i WE3 obećava... [/shameless Morrison plug]

Što se ostalog tiče, čekam da se završi pre nego što počnem da ga čitam...
"THAT is why they call me The Decorator."

Spider Jerusalem

[shameless Morrison plug]Jedan dragi prijatelj mi je prepričao prve dve stranice prve sveske Sea Guy. I odlepio sam! [/shameless Morrison plug]

Ne znam šta se tačno desilo sa Miliganovim Human Target. Iz svih nas su prskali voćni sokovi kad smo čuli da će od toga da se pravi mesečnoizlazeći serijal, i kad je počeo da izlazi, svi su se nešto razočarali i zaboravili da su ikad imali entuzijazma za to.

Uvek preporučujem bilo šta što uradi Ed Brubejker. Naročito Sleeper. Ne znam da li još uvek skribla serijale Gotham Central i Catwoman, ali ono što sam čitao bilo je savršeno.