• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Vise o filmu Dunwich horror za ghoula....

Started by West, 19-09-2004, 03:11:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

West

Glumaca, u filmu ima mnogo, to naravno nisu pravi glumci niti je iko od njih nekada glumio, osim pomenute starije gospodje. Gluma koju su oni pruzili je iznenadjujuce dobra(zato sto smo ponavljali neke scene po 7-8 puta), usli su u stos:). Film je reziralo nas troje. Snimanje se odvijalo mahom nakon zalaska sunca zbog atmosfere, mada ima i nekoliko poslepodnevnih kadrova. Mislim da smo uspeli da izvucemo maksimum iz lepote krajolika u kome je snimano. Necu reci koje je mesto u pitanju, samo da je selo, ali ne tipicno blatnjavo i prljavo selo vec po mom misljenju najlepse selo koje sam ikada video, stvarno izgleda svetski.
Knjiga Nekronomikon je dobro uradjena.

SPECIJALNI EFEKTI:
-radilo ih je cetvoro ljudi: 3 na vizuelnim efektima, 1 na papet efektima.
VIZUELNI EFEKTI: animacija, compositing, camera tracking, colour correction, radjeni su na pentiumu IV, 2.2 GHz.
Muzika je uzeti score iz jednog horrora novije proizvodnje ali relativno nepoznata.
Otkrivam jos da creature ima pipke, mnogo pipaka, po mom misljenju to je obelezje Lavkraftovih cudovista.
Mislim da smo uspeli da napravimo dobar film, barem tako kazu, da efekti izgledaju ok, mada sve je to radjeno cisto zabave radi tako da je za iskljucivo privatnu upotrebu:) Snimili smo i nastavak koji se zove:
----------the Dunwich horror: finalle------------(radni naslov za sada)