• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Pomoc(za filmske znalce)!

Started by Pajke, 24-09-2004, 12:46:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pajke

Mozete li se setiti nekog filma(ili vise njih) u kome ima scena panorame nekog veceg grada nocu(po mogucstvu LA)? Treba mi scena da je iskoristim za strip.

Pajke

Hvala Phuzzyju i Drazi(mail), sigurno cu moci iskoristiti nesto od te dve slike. Videcete rezultate u strip epizodi na temu Simsa na www.actiontrip.com  :)

phuzzy

Ah, Simsi na opštem zubu. ;-)

Ja nekako ne mogu da napišem članak o igrama, a da ih ne pomenem.

Pajke

Ah, ta reklama. :)  :wink:

Ako zavrsim strip do ponedeljka(0,01% sanse...najobimniji i najzahtevniji za crtanje do sada) odmah ga pustamo, ako ne, onda idemo sa ovim sto je vec spreman. :)

Plavi Skaut

Ja nemam nocnih, ali imam danjskih pa ako ti zatreba, javi se.
The Four Winds

Pajke

Quote from: "Plavi Skaut"Ja nemam nocnih, ali imam danjskih pa ako ti zatreba, javi se.

Nisi stigla nocu da slikujes? :)  :wink:

Poslao sam mail prekjuce(znas ti gde) ali jos nema odgovora. Mora da ih je oslepeo kvalitet pa su onesposobljeni, hahahaha. :lol:  :lol:  :wink:

phuzzy

Muchili?!?! Sa jednim od najiskusnijih sajtova u komšiluku? Leleeee...

Plavi Skaut

:(
Nemoj da si malodusan, ovo sto sam vidjela sto je okacio Draza je odlicno. Nego, ako se nejavi u pon. utorak mozemo da vidimo `dje ba zapelo?

Uf, ne bi mogla sebe da zamislim sa fotoaparatom i stativom nocu u LA. nikako, tamo imam preca posla nocu. Ocuuuuu u LA. :cry:  :cry:. Dok sam se vozila busom (inace najbolji nacin da upoznas grad je gradski autobus) kroz Hollyvood vidim i Foxkids i sjetim se tebe :roll:
The Four Winds

Draza

Ma dobro, ja sam dosta vremena izgubio prelistavajući sajt od kuće. Malo je zahtevniji.

Ovako je, ipak, lakše.

Pajke

Quote from: "Plavi Skaut"

Dok sam se vozila busom (inace najbolji nacin da upoznas grad je gradski autobus) kroz Hollyvood vidim i Foxkids i sjetim se tebe :roll:

Ne znam ni sta je to Foxkids!? Mogu samo pretpostaviti da je to FOXova televizija za klince(al' sam pametan 8) )?

peckerwood

Quote from: "Plavi Skaut"Dok sam se vozila busom (inace najbolji nacin da upoznas grad je gradski autobus) kroz Hollyvood vidim i Foxkids i sjetim se tebe :roll:

...domaca zadaca... napisati ispravno 1000x Hollywood... rukom...  :D

taurus-jor

Quote from: "Pajke"Mozete li se setiti nekog filma(ili vise njih) u kome ima scena panorame nekog veceg grada nocu(po mogucstvu LA)? Treba mi scena da je iskoristim za strip.

Terminator. Par minuta od pocetka filma. Svarceneger posmatra LA nochu.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Plavi Skaut

Quote from: "_peckerwood_"

...domaca zadaca... napisati ispravno 1000x Hollywood... rukom...  :D

Pero, ideja ti je do egs!  xtwak
The Four Winds

Pajke

Quote from: "taurus-jor"
Quote from: "Pajke"Mozete li se setiti nekog filma(ili vise njih) u kome ima scena panorame nekog veceg grada nocu(po mogucstvu LA)? Treba mi scena da je iskoristim za strip.

Terminator. Par minuta od pocetka filma. Svarceneger posmatra LA nochu.

Super, ne bih se setio. Ove slicice koje imam mogu se iskoristiti ali ne bi bilo na odmet ako nadjem bolju.

David

'The Heat', Michael Mann;
'Short Cuts', Robert Altman (uvodna scena)...
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Pajke

Provericu, mozda su bolje nego u T1