• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

takashi miike...

Started by kajmak, 12-10-2004, 15:59:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kajmak

Ghoul

ume da bude odlican [audition], vrlo dobar [visitor q, ichi the killer], prilicno dobar [dead or alive, happiness of the katakuris, fudoh] ali je suvise cesto za moj ukus preeevise dosadan, UNINVOLVING, i rutinski, sa tek ponekim zabavnim momentom / svaki drugi film, pa i cesce, mu je tesko smaranje u kome mozda na svakih 20 minuta dodje po jedna simpa scena.

ukratko, dobar je miike, ali je precenjen u nekim krugovima.
https://ljudska_splacina.com/

WARLOCK

meni je ok! znam da vecina njegovih broj filmova je neuspeo,ali vecina ga nisam gledao,ipak mi je najbolji iche killer i audition,ne znam zasto koliko mu treba da snimi filmova da bi bar neki uspeo.

Ghoul

miike je jedan od onih režisera kojima je snimanje filma jedini zamislivi nacin života, i kojima je sopstveno zabavljanje prilikom snimanja važnije od zabave koju ce publika, eventualno, osetiti gledajući ih.

to je super u teoriji, ali u praxi proizvodi poveću gomilu vrlo slabo gledljivih ili po ičemu posebnom vrednih filmova - sama činjenica da on potencira kvantitet ide na uštrb kvaliteta, te su time i najbolji njegovi filmovi okrnjeni, tj povremeno odlične ideje od kojih je tek jedan manji % stvarno iskorišćen kako treba.

plus je to što ima dovoljno lude ideje da čak i kad ih ne iskoristi do maximuma rezultat još uvek bude vredan konzumacije.
https://ljudska_splacina.com/

eric cartman

Njegov "najbolji film" je prvih sat i po totalno zamarajuci , podsjeca me na nekadasnju zagrebacku seriju , Inspektor Vinko.Onda poslednjih pola sata film polako prelazi u masterpiece , sa svim elementima odlicnog horora. Problem je progurati kroz prvih sat i po.
Screw you guys I'm goin' home

WARLOCK

Uprava sam odgledao novi Takeshin superherojski film "Zebraman" koji je radjen po stripu,necete verovati konacno dobar film spada mi medju najboljm od Takeshija :lol: cak mi je Number1.Puno fantastike sjajnih malih ljigavih zelenih vs zebraman,prvo vam se cini dok gledate u pocetku kao parodija pa vam se sve polako sve vishe dopada i pretvara u pravi superherojski film nevidjeno Takesi nadmashio granicu sad mi spad medju najboljima kao sto betmen,superman,daredevil i tako dalje..prvo cete mi smejati,pa gledajte :evil: Kad pricam nekome ej nabavio sam zebraman pa posle mi se smeju kao da zvuci glupavo :lol:
Za fanove Takashija ne ocekujte krvi do kolena xuss
ps.Ocekujem nastavak "Zebraman vs Spiderman"hehe!