• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ghoulovo kritičko onanisanje po filmovima koje nije gledao?

Started by Truba, 12-10-2004, 16:19:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truba

pratim tu spodobu evo skoro godinu i pol i mogu se pohvaliti da imam skoro sve njegove postove na haRd disku  :lol:

metodološkim putem sam raščlanio činjenice  :lol:
daklem
ako na jednom topiku kaže da je dobio knjigu od nekog stranca u kojoj su obrađeni japanski SF i horor filmovi

a u Znaku sagite se pojavi lista od 30 modernih japanskih SF horor filmova s njegovim potpisom (nastranu što kasnije kaže da Visitor Q nije horor >>>uskakanje u vlastitu utrobu)
unesemo činjenice da sam za manje od godine nabavio 27 filmova s njegove famozne japanske liste  :cry:
filmovi kao što su
Death powder
Ruber lover
World apartment horor
+
Archane enchanter
adiction
i još neki naslovi kao što je vampirski horor (isto iz ZS)
Blood for dracula 1973
Addiction 1995
Love at the first blood 1979
Requiem for a vampire 1973
Et mourir de plaisir 1960
i slični produkti

NEMOGUĆE JE NABAVITI NA INTERNETU SA ENGLESKIM TITLOVIMA

unesemo činjenicu da postoji VHS DVD KINO TV

uvidom u njegov spisak DVD-ova i Divx-a

zaključujući da je tekst izašao prije njegova odlaska u Ameriku (tako da se ne može pravdati da je to "tamo pogledao")

i na kraju dobijemo 5 filmova za koji sam 99% siguran da filmove nije pogledao...a objavio je prikaz tog filma...

postavljam pitanja?

1. jel to etički,  gdje je tu moral gospodine ghoule?
2. ko plaća te kritike?
3. da li je prepisivanje tuđih kritika plagijat?
4. svakto može prevesti kraći tekstić sa engleskog i podvaljivati kao svoj produkt?
5. kako bi se gospodin ghoul odnosio prema svojim studentima kada vidi da "prepisuju" , tojest usklađuju ttestove?

TOLIKO O IDOLIMA  :(  :cry:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

eric cartman

Quotepratim tu spodobu evo skoro godinu i pol i mogu se pohvaliti da imam skoro sve njegove postove na haRd disku  
Gay
Screw you guys I'm goin' home

Morticia

You're dead, son. Get yourself buried.

Ghoul

:x  :x  :x komi, nesrećo – zašto čitaš kad ne umeš da čitaš :x , zašto razmišljaš kad ne umeš da razmišljaš :x , zašto nešto tražiš ako ne umeš da ga tražiš :x , ...zašto pljuješ u bunar? :shock:

zar stvarno očekuješ da ću nekome, a posebno tebi, da taxativno nabrajam koji sam film kada i gde (if at all) gledao? 8)

možda bih to i učinio ali samo pod jednim uslovom:
da dođeš u bg, ponoviš te optužbe meni u lice, dok boban to snima svojom kahmerom, a kad ti ja dokažem da nisi u pravu, da te lupam kasetama sa tim filmovima u čelo dok isto ne prokrvari a da ti istovremeno pevaš 'izvini ghoule izvini' (po melodiji nade topčagić). boban posle može da snimak okači na sajt.

ako je B. spreman da to finansijski podrži, može se susret organizovati i na nekom graničnom prelazu, ili na ničijoj zemlji (recimo, Prevlaka) – negde daleko od očiju društva za zaštitu životinja, manjina i ugroženih rasa
https://ljudska_splacina.com/

Spider Jerusalem

Ghoulu kad mu je potrebna organizacija, uvek zove Bobana u pomoć.

Hmm.

Ghoul

razlog je jasan: bobi je moj naveći fan-prizivač ovde, odmah posle komija, a ispred tebe, rumunumTau-boy.

da li to osećam trag zavisti što si istisnut na treće mesto?

Pajke

Ghoule, kako ne kapiras, Komi je ovo smislio samo da dodje do susreta sa tobom jer su svi dosadasnji pokusaju propali. Dojadilo mu tvoje izbegavanje...hahahaha....najbolji topic ever!...hahahahah...Komi majstore, da nema tebe sa ovim topicima ovaj forumski zivot bi bio pust i dosadan. :D  :D  :D  :wink:

Pajke

Truba

Quote from: "Spider Jerusalem"Ghoulu kad mu je potrebna organizacija, uvek zove Bobana u pomoć.

Hmm.
:evil:  :evil:  :evil:

ovo je bilo nisko  :lol:  :lol:  :lol:  :twisted:  (svaka čast spajdi)

inače usporedba Bobanovih i Ghoulovih postova je nemoguća

kao usporedba

Himalaja i Kopaonika  :evil:  :twisted:  :evil:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

johnson bronson

Quote from: "Ghoul"...dokažem da nisi u pravu, da te lupam kasetama sa tim filmovima u čelo dok isto ne prokrvari

samo neznalica može da preti bosancu udaranjem u glavu.

Zašto bosanci imaju dozvolu da se kreću po USA autoputevima a Yugo ne?

zato što Yugo nije prošao Crash-Test.

Izvini, gule, izvini.

Truba

Quote from: "Ghoul"
ako je B. spreman da to finansijski podrži, može se susret organizovati i na nekom graničnom prelazu, ili na ničijoj zemlji (recimo, Prevlaka) – negde daleko od očiju društva za zaštitu životinja, manjina i ugroženih rasa

Đe si ti učio zemljopis - geografiju i kod koga  :shock:  :shock:  :shock:  :x
ne bi ti meni dobio dvicu na kraju četvrtog razreda kada ne znaš da je Prevlaka Sveta Katolička Hrvatska Zemlja od stoljeća sedmog  :evil:  :evil:

Ghoul

samo nepažljivi čitalac postova, preopsednut žurbom da okači svoje 'mišljenje' čak i kad ga nema ili kad i ne zna o čemu se govori, može da ne shvati da predloženo lupkanje kasetama o komijevu glavu nije ni zamišljeno s namerom razbijanja iste ili nanošenja bola, već pre kao srpska verzija kineskog mučenja sa kapima vode koje u jednakim razmacima kaplju na glavu mučenika, dakle tup tup tup tup tup tup tup tup tup... u pravcu simboličkog mini-ulubljenja i dovođenja 'pameti' (što je jedini neralno-idealistički deo čitave zamisli, to znam  :roll: )

Truba

a taktika ponajboljeg suradnika znaka sagite  :evil:  i ponajboljeg forumaša je  :lol:

ako ne znam odgovoriti na pitanje ignorirat ću pitanje

Ghoul

komi, tebi mogu samo sledece da odgovorim:

1. ne izigravaj sherlocka kad ti nije dato ni za watsona da budes

2. sto je 'nemoguce' komiju, nije nemoguce ghoulu.

3. pomiri se s tim da te vise ne volim. 8)  
evo, vidis da vise nisam ni u spajdovom potpisu, pa mozes i ti slobodno da me sklonis iz svog profila...

eric cartman

Probudim  se ujutru i umjesto da popijem malo kafe da me protjera ja dodjem ovde da citam ghoul-ove postove. Efekat je isti .

Shit

Ghoul

još jedno go...ovaj, obožavalac! :roll:

jeee, ima ih ko kusih pasa!

eric cartman

Truba

Quote from: "jackdaniels"Budi malo originalniji , mozes ti i bolje
mislim da ne može

ako do 25. godine ništa ne napraviš...ostaje ti hvalisanje po forumima  :(  :cry:

elem Kopaonik je Kopaonik, a Himalaji su Himalaji  :o

Ghoul

Komi, čujem neki glas.
Aha, zove te šef – opet imaš neke džakove da nosiš.
Samo pažljivo, nemoj da ih pocepaš kao prošli put.
Odbiće ti od plaće. :evil:

Truba

Quote from: "Ghoul"Komi, čujem neki glas.
Aha, zove te šef – opet imaš neke džakove da nosiš.
Samo pažljivo, nemoj da ih pocepaš kao prošli put.
Odbiće ti od plaće. :evil:
otišao je u francusku
šta misiš odakle mi volje i snage da te potpaljujem kao ona mala u pirokinezisu crossfire-u :lol:  :lol:  :lol:

eric cartman

Hm...
da li znate sta se ovde desava???
Komi je nakon dvije godine , "skontao" da je doticni Ghoul "Full of sh..."(Nije mu dugo trebalo , ha?),i konacno je skupio malo hrabrosti (odakle mu , ne znam ,  )da se usprotivi intelektualno superiornijem bicu iz Niske Banje , sto je isto mnogo razljutilo , jer to je bio mucki udarac u ledja (zar i ti , sine komi) i sad sav  bijes i gnjijev je usmjeren na uistenje nekad porkonog stvora iz podnozja Jahorine i Bjelasnice i ne biraju se sredstva.Komi , crno ti se pise

Truba

manje od dvije godnie jer men se čini u 10. veljače punim 2 godine  :o

elem
ja skupljam činjenice i metodološki ih obrađujem (hipoteza, pretpostavke, sud zaključak i slično) i taj proces u pravom istraživanju traje veoma dugo  :evil:  :evil:  :evil:  al se isplati  :twisted:  

nikad nije kasno da **bemo ghoula strasno

Truba

zar stvarno očekuješ da ću nekome, a posebno tebi, da taxativno nabrajam koji sam film kada i gde (if at all) gledao? 8)

pa recimo nedavno si se pravdao da nisi gledao Pupet master jer tvoj pirat iz "Nišku banju" (da citiram američkog druga) svakih 15 dana presnimava "stare" filmove "novim"  tako da ti je promakao Pupet  :o

daklem pravdaš se čitavom forumu a meni ne  :o

skup 1 sav forum
skup 2 komi & nekome

skup 3 presjek skupa 1&2  

hm nema smisla ...kao da si podijeljen s nulom

Pajke

Komi, udarili su ti u glavu ti silni horori nacisto, velika kolicina za vrlo kratko vreme...overdouz. :lol:
:lol:

Truba

Quote from: "Pajke"Komi, udarili su ti u glavu ti silni horori nacisto, velika kolicina za vrlo kratko vreme...overdouz. :lol:
:lol:
znaš ona Šeldonova knjiga gdje ženska igra istovremeno s dva velemajstora ...u odvojenim sobama...

ja sam se na jednom sarajevskom forumu registrovao kao ghoul i bukvalno sam prenosio odavde ghoulove postove slike i "kritike"

došlo doba da se upoznaju ti forumaši...određen sastanak...

kaže jedan forumaš: ako ghoul dolazi ja neću...  :evil:

na kraju ja dođem...svi me gledaju poprijeko...kažu evo psihopate...  :o

i onda sam shvatio da je vrijeme da promijenim nik  :lol:  i da se odvojim od Ghoulčine

sada je fino  :lol:  ponovno sam se vratio SF filmovima

ali nakon što sam odgledao Bavine Rabid dogs  :o  :o  :o   :x

Pajke

Komi, ovi tvoji postupci su idealni kao inspiracija za film, knjigu, strip...da ne poveruje covek da ima ljudi sa takvim idejama. Covece, pa treba utrositi silnu energiju i vreme na sve to! I dalje ostajem pri tome da smanjis konzumaciju mnogih stvari jer mnogo uticu na tebe, probaj umereno od svaceg po malo. :lol:  :wink:

Milosh

Zanimljiv ovaj topik...  :evil:

Komi, ajde daj nam link za taj sajt gde si izigravao Ghoula, to se mora videti... Mozemo sprovesti i istrazivanje preko jos nekih foruma, a onda rezultate prezentovati u nekakvoj studiji. Cak bih mogao to da iskoristim za faks, do vraga, pa bas sad ionako treba da spremam psihopatologiju... Na kraju, mozemo da snimimo i film "Being Ghoul", a Komi neka napise ispovest: "Do pakla i nazad - Preziveti Ghoula", pa da ide kao feljton u nastavcima u Kuriru, eh, ideje, ideje...

Mada, kad bolje razmislim, zasto rasipati energiju...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

johnson bronson

bah. neka. treba zarađivati na tuđoj nesreći.

Truba

Quote from: "Milosh"
Komi, ajde daj nam link za taj sajt gde si izigravao Ghoula, to se mora videti... Mozemo sprovesti i istrazivanje preko jos nekih foruma, a onda rezultate prezentovati u nekakvoj studiji. Cak bih mogao to da iskoristim za faks, do vraga, pa bas sad ionako treba da spremam psihopatologiju... Na kraju, mozemo da snimimo i film "Being Ghoul", a Komi neka napise ispovest: "Do pakla i nazad - Preziveti Ghoula", pa da ide kao feljton u nastavcima u Kuriru, eh, ideje, ideje...

prijedlog naslova za film

BEYOND - 7 days as ghoul

elem

sada sam promijenio ime... :D
u prikladnije ghoulovu načinu forumanja

Caligvla  :lol:

ghoul je mrtva živio Caligvla  :evil:

PTY

Quote from: "johnson bronson"bah. neka. treba zarađivati na tuđoj nesreći.

mirnodopski profiteri?  :lol:

Truba

uh je** te  :x  :x  :x

RAZONODA, ZABAVA, HOBI, OPSESIJE, MUSKO-ZENSKE PRICE...

opsesije  :o  :o  :o  :o  :o

pomislih da ovo spada u zabavu  :evil:  razonodu

ali nisam vidio da ima opcija opsesija  :o  :(  :cry:

eric cartman

Komi , a zasto te ne ubijes Ghoula . Sa nozem . Mucki , potajno..E to bi onda bila prava baza za odlican roman ...na kraju ghoul lezi u lokvi svoje krvi , iz aorte mu pjuska krv u kratkim malzovima i drhtavim glasom progovara :
-Zasto , bre , Komi . zasto ?
-Zato , ba , sto sam te skonto , rugobo jedna. Jebav'o si me godinu i po dana, mislio sam da si neko , cak sam itetovir'o tvoj avatar na grudima , a na kraju , Komi evo ti kurac . Meni zivota bez tebe nema , ba , razum'jes.
Uz te rijeci Komi visoko podugnu cakiju sa koje se slijevala  paprikareva krv i zabi si duboko u stomak  . Otetura do polumrtvog tijela , uhvati ga za drhtavu ruku , i spusti svoju glavu na njegove grudi ....

Ghoul

jack, kazao bih ti nesto kao "umes ti to i bolje" ali iskreno - sumnjam.

bojim se da je ova pateticna epizodica, bas kao i slichan spajdin lovecraft-pastish, vrhunac tvojih 'kreativnih' moci.

PS: za tvoje osnovno obrazovanje: 'paprikarima' se nazivaju leskovchani a ne nishlije [pa cak ni mustang-rancheri!]

eric cartman

eric cartman

Quote from: "Ghoul"PS: za tvoje osnovno obrazovanje: 'paprikarima' se nazivaju leskovchani a ne nishlije [pa cak ni mustang-rancheri!]

Who gives a shit  za to dole juzno -sve je to isto-nije li?

Ghoul

Quote from: "jackdaniels"Who gives a shit  za to dole juzno -sve je to isto-nije li?

iz kartmanove perspektive - naravno.

ko ocekuje 'giving shit about anything' od najgluplje osobe u south parku?

eric cartman

Ghoul , od tebe bi bilo tesko ocekivati da shvatis Cartmanov lik i djelo , pogotovo poentu South Parka . zato necu ulaziti u taj dijalog sa tobom.Vratimo se Komiju i tebi , za tvoje dobro

eric cartman

Milosh

dramatizacija: "Oh my God! Komi killed Ghoul! You bastard!"
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Truba

za tvoje osnovno obrazovanje: 'paprikarima' se nazivaju leskovchani a ne nishlije [pa cak ni mustang-rancheri!]

a kako nazivaju one iz Crnu travu?

Lurd

Quote from: "komi"
za tvoje osnovno obrazovanje: 'paprikarima' se nazivaju leskovchani a ne nishlije [pa cak ni mustang-rancheri!]

a kako nazivaju one iz Crnu travu?

Krajnje bizarno: Crnotravci.
My trees...They have withered and died just like me.

Truba

a postoje li kakve predrasude naspram tih Crnotravaca?
pogrdna imena?
da li imaju nekakav specijalni status u Srbiji?
:(  :cry:

milant

Quote from: "komi"a postoje li kakve predrasude naspram tih Crnotravaca?
pogrdna imena?

Vecina su zidari i ne plase se visine, ali ne znam da li imaju specijalan status...

Ghoul

Tačno sam znao da je u igri neki pervertirani edipalni komplex u pozadini svega ovoga!
Sad, nakon što je pokušao da se izruga svom duhovnom ocu, komi bi da otkrije kako bi nazivali njegovog fiziološkog progenitora, crnotravara.

C,C,C, komi: milosh ima da magistrira na tvom slucaju!

Truba

Quote from: "milant"
Quote from: "komi"a postoje li kakve predrasude naspram tih Crnotravaca?
pogrdna imena?

Vecina su zidari i ne plase se visine, ali ne znam da li imaju specijalan status...

moj otac je građevinski tehničar  :lol:   svet čovek

elem jednom je pao sa 13 metara...ali je imao veliki kaput...koji je služio kao padobran...ili su ga anđeli pronosali...nakon mnogo godina
....
sam ja rođen i počeo zezati ghoula  8)

taurus-jor

Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Truba

mogao bih ja pisati o fenomenalnim Skrobonjevim prevodima s engleskog
o Spajderovim sjajnim tekstovima u ZS s jedninom primjedbom određene neozbiljnosti (sesion 9 uvodni dio) o Bobanovim sjajnim uvodima za ZS i Alef u kojima se mogu procitati određena predviđanja kao i "crnjaci" Romelovim sjajnim filmskom preporukama (francuzi) pajketovim stripovima Miloševim recenzijama Pavletovim sjajnim prikazima filmova... možda o ismijavanju hrvatskog SF fandoma  ili o uspoređivanju Kosova sa Židovima i Jeruzalemom (DRF men se čini)
ali izabrao sam Ghoulčinu  :evil:

Rabid dogs i Hardware su zadnji filmovi koje sam pogledao po ghoulovim preporukama  :o

pronašao sam SF grolier enciklopediju (u kojoj se spominje Boban i Živković  :lol:  )i od sada gledam samo SF/H filmove  :evil:  koje ghoul ne preporuči

taurus-jor

Quote from: "Komiyama"mogao bih ja pisati o fenomenalnim Skrobonjevim prevodima s engleskog
o Spajderovim sjajnim tekstovima u ZS s jedninom primjedbom određene neozbiljnosti (sesion 9 uvodni dio) o Bobanovim sjajnim uvodima za ZS i Alef u kojima se mogu procitati određena predviđanja kao i "crnjaci" Romelovim sjajnim filmskom preporukama (francuzi) pajketovim stripovima Miloševim recenzijama Pavletovim sjajnim prikazima filmova... možda o ismijavanju hrvatskog SF fandoma  ili o uspoređivanju Kosova sa Židovima i Jeruzalemom (DRF men se čini)
ali izabrao sam Ghoulčinu  :evil:

Rabid dogs i Hardware su zadnji filmovi koje sam pogledao po ghoulovim preporukama  :o

pronašao sam SF grolier enciklopediju (u kojoj se spominje Boban i Živković  :lol:  )i od sada gledam samo SF/H filmove  :evil:  koje ghoul ne preporuči

O Komi(yamo)
Sta si u medjuvremenu pogledao od onog shto Ghoul nije preporucio?

MNA2?
Eternal Sunshine Of The Spotless Mind?
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Tex Murphy

Kudos to jor za vaskrsavanje jednog od najboljih topica na ovom forumu  :D
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Truba

ma čovjek...hm ma kakav čovjek  8)  spodoba, utvara, ghoul
je priznao da je tek sada dobio Rubers lover i Pinokija 946 a da ne govorimo o World apartment horroru  :evil:

uhvaćen je u laži ne samo jednom  :(  :cry:

toliko o idolima