• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Program kluba "Lazar Komarčić" za novembar 2004.

Started by taurus-jor, 13-10-2004, 00:33:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

taurus-jor

PAŽNJA, PAŽNJA!
xukliam  xukliam  xukliam
Tell me why I do like Mondays:

1. novembar
Vavilonski Vehaesovi - Prva 180tica: Herbertova Dina Alehandra Žodorovskog, ili: Kako su osamdesete upropastile sve.
Govore: Žarko Milićević i Petar Petrović

8. novembar
Veliki letnji konkurs sajta SCREAMING PLANET - dodela nagrada.
Moderator: Sebastijan Adanko

15. novembar
Razgovor o romanu Uroša Petrovića "Aven i Jazopas u Zemlji Vauka".
O knjizi razgovor vode: Ljiljana Pešikan - Ljuštanović, docent profesor književnosti na Univerzitetu u Novom Sadu, i autor.

22. novembar
Toliko loše da je dobro: Serijal PETAK 13.
Govore: Miloš Cvetković i Jovan Ristić

29. novembar
Književna radionica
Moderatori: Aleksandar Marković i Ivan Nešić

Tribine se održavaju u sali na prvom spratu Doma omladine (ulaz iz Makedonske), sa početkom u 19 sati.

I, naravno, posle svake tribine:
xcheers   xrotaeye   xdrinka
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

igoraki

dobar dan...
evo ja se prihvatih zadatka da koliko-toliko održavam širom sveta čuveni i poštovani,ali nažalost slabo updatovani site  http://www.lazarkomarcic.org.yu/ te sam tim povodom iskopirao (već sada) program sa gornjeg posta,hvala joru

ukoliko nije problem,bilo bi fino da predsednik ili ko već pravi program,pošalje i meni kopiju ne bi li ga pravovremeno okačio na gorepominjanji site,a bez obaveze da proveravam ovaj časni forum konstantno...

isto važi i za emitor,ja sam jurio zaka,pošto se on bavi pripremom i u stanju je da mi šalje sadržaj,ali bi bilo fino ako bi mi neko slao kratki sadržaj da ja ne bih trošio svoj mozak razmišljanjem šta je bitno manje ili više(primer istog se može videti na http://www.lazarkomarcic.org.yu/emitor_contents.php?issue=442) a sve u cilju bešenja istog na site.

očigledno mi je proradila žila glupača kad sam se ovoliko raspisao

ako niste sigurni,ja sam simpatični (i ne tako mladi) mladić koji se dosada u klubu istakao najviše količinom popijenog piva diljem dragog na beograda,a najviše u kafani manjež...i imam ambicije da tako i ostane.

mali edit : naime phuzzy ostaje master and the commander kad je site u pitanju,ja ću samo da tovarim ugalj
Sandwiches? Blimey. Whatever did I give the wife?

Lurd

Ti si momak koji se ističe bradom, ali ponajviše smernom i čestitom ličnošću.

Dobrodošao i ovde.
My trees...They have withered and died just like me.

varvarin

I od mene dobrodošlica: Ne brini, poslaće predsednik i tebi!

zakk

Quote from: taurus-jor on 13-10-2004, 00:33:26
1. novembar
Vavilonski Vehaesovi - Prva 180tica: Herbertova Dina Alehandra Žodorovskog, ili: Kako su osamdesete upropastile sve.
Govore: Žarko Milićević i Petar Petrović

Podseti me dokumentarac na ovo. Leti vreme...
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.