• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

The Incredibles

Started by Pajke, 05-11-2004, 13:24:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pajke

Je l' neko gledao novo Pixarevo chedo(ja nisam)?
Utisci?

Plavi Skaut

Citala sam da je film promasaj, a i ja sto sam vidjela ne obecava previse. :(
The Four Winds

Ghoul

Quote from: "Plavi Skaut"Citala sam da je film promasaj, a i ja sto sam vidjela ne obecava previse. :(

PROMASAJ?

sve sam cuo da su o njemu rekli, samo to ne/

si sigurna da na isti film mislite?
https://ljudska_splacina.com/

Plavi Skaut

Pa da, promasaj, promasena je jedna vrlo vazna grupa publike djeca+ kucni ljubimci :evil: ..ovdje je film dobio mlake kritike (dvije fotelje, zvjezdice itd) pise se da je daleko od Hita Nemo i da je polovinom filma postaje dosadan :roll: iako procitala sam da je premijera u USA bila puni pogodak..ja sam vidjela trajler samo, pa cu da se uzdrzim od bilo kakvih komentara dok ne pogledam film.
The Four Winds

Pajke

Ne mogu nista reci dok ga ne odgledam. Tema mi je zanimljiva, Pixar garant jos vece zanimljivosti. :)

Plavi Skaut

QuoteHita Nemo

sorry; Finding Nemo  :)

Pajke, i ja volim kako Pixar radi i sve sto su napravili do sada!
The Four Winds

Pajke

Quote from: "Plavi Skaut"
QuoteHita Nemo

sorry; Finding Nemo  :)

Pajke, i ja volim kako Pixar radi i sve sto su napravili do sada!

Nisam ni sumnjao.  :)  :wink:

Milosh

Film jos uvek nije stigao ovde do nas, ali ja ga nestrpljivo iscekujem, a najveca preporuka lezi u tome da iza njega stoji Brad Bird, covek koji je napisao je i rezirao jedan od najboljih crtaca 90ih "The Iron Giant".
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

West

Jedan od najboljih animiranih filmova koji sam ikada gledao, tolika kolicina kvalitetne ekspresivne animacije pomesana sa gegovima, protkana jednom neverovatnom pricom je ucinila da ja koji inace studiram animaciju i koji sam veoma kriticki nastrojen prema filmovima te vrste izadjem iz bioskopske sale sa jednim ogromnim, zadovoljnim osmehom i sacekam narednu projekciju istog filma za pola sata:)