• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

jednom davno...

Started by Rommel, 20-11-2004, 01:33:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rommel

ne,ne,ne nije živjela jedna prelijepa princeza....(falili ste topic) :lol:  :wink:  
nego sam ja gledao jedan izvrsni crtić - ali je budala zaboravila sve o njemu...    :cry:  :cry:  :cry:  :x
bio je crtić o mačkama - zgodni mačor i prelijepa maca živjeli su na selu....maca se zaželjela grada i odlazi u Pariz - i pada pod utjecaj zlog crnog (gradskog) mačka
njena stara ljubav (uz dakako pratnju sidekicka - malog mačića) odlazi je tražiti.....čini mi se da je jezik bio ipak engleski, ali ni to ne mogu garantirati...ako nekoga ovo na nešto asocira, molim pomoć...

marduk

Ha! I know that one!
Gledo sam kao klinac, fin crtac, ali bih rekao da je jezik bio ipak francuski; Naziva se ne secam; anyone?
Uzgred, kartun je bio na drzavnoj televiziji krajem 80-ih/pocetkom 90-ih, ako me memorija sluzi.

Gde se za ovo seti Rommele...

Tex Murphy

Da nije taj mačor (glavni lik) bio žute boje i hvatao miševe brzinom munje?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Rommel

Quote from: "Harvester"Da nije taj mačor (glavni lik) bio žute boje i hvatao miševe brzinom munje?
onda sam imao c/b TV - ali da bio je svjetlije nacrtan - mogao bi biti žuti i čini mi se da je hvatao mišev brzinom munje - sav bi se naelektrizirao kad bi ih ugledao...

Rommel

Quote from: "marduk"

Gde se za ovo seti Rommele...
znaš kad uđeš u koju godinicu :lol:  počinješ prebirati po starim uspomenama, pa tako i ja iskopah ovo... :lol:  :lol:

Pajke

Rommele, Rommele, sto se ne obratis na pravu adresu, non-stop ti je crtic pred nosem a ni da priupitas. :wink:

http://www.imdb.com/title/tt0065421/

Brat-bratu imamo ga skoro dve godine. :)

Boban

Nije to taj crtani.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Tex Murphy

Dakle, ako se on sav naelektriše dok hvata miševe, onda nema sumnje o kom se filmu radi, čak sam ga nekad davno imao na video kaseti. Nažalost, ne znam originalni naziv  :cry: U prevodu je glavni lik bio čini mi se Žućo Mišolovac, njegova cura Lili, a prevod naziva je bio Mačja posla. Not very helpful  :(
Genetski četnik

Rommel

Quote from: "Pajke"Rommele, Rommele, sto se ne obratis na pravu adresu, non-stop ti je crtic pred nosem a ni da priupitas. :wink:

http://www.imdb.com/title/tt0065421/

Brat-bratu imamo ga skoro dve godine. :)

e moj pajkimire ima boban pravo - to nije taj crtić - ovo su mačke iz visokog društva i disneyeva produkcija, ono je najvjerojatnije francuski crtić i harvester ima pravo - bio je preveden kao mačja posla

Pajke

Moram proveriti kad dodjem kuci. Secam se i ja tog crtica, kad onaj macor na kraju bezi u vagonu sa njegovom(mislim da se zvao Zan Tom)mackicom i ovaj Zuca zamislio tog macka kao dzinovskog misa pa poleteo ko raketa.

Pajke

Ja sam ga narucio misleci da je to taj crtani i nisam ga svo ovo vreme proveravao. :lol:  :lol:  :wink:

Morticia

Koliko se ja secam to je prica o nekoj super maci koja odlazi iz malog mesta u Pariz, nailazi tamo na ekipu macaka lutalica koji lunjaju krovovima i pevaju&igraju uz nekakav jazzy blues u filmu... pa zatim naleti na nekog macora koji je predje i umesto da je uvede u Macece visoko drustvo Pariza on je ustvari proda tj. uda za nekog petnaestog macora (secam se da je salje u pletenoj korpi) a za to vreme njen macor (da, da... koji leti kao raketa kada treba da je spasi) sa sela dospeva nekako do grada, pronalazi ekipu sa krova i onda svi krecu u potragu za njom? Finalni obracun jeste u vozu. Mislim da je maca bele boje. Obozavam taj crtani.
Da li ga neko ima?

Imala je drzavna televizija tendenciju da taj crtani pusta za Novu godinu, uvek nekako u paketu sa meni tako dragom Sneznom kraljicom. Da li neko ima Sneznu kraljicu? Mislim na rusku verziju.
You're dead, son. Get yourself buried.

Rommel

Quote from: "Morticia"Koliko se ja secam to je prica o nekoj super maci koja odlazi iz malog mesta u Pariz, nailazi tamo na ekipu macaka lutalica koji lunjaju krovovima i pevaju&igraju uz nekakav jazzy blues u filmu... pa zatim naleti na nekog macora koji je predje i umesto da je uvede u Macece visoko drustvo Pariza on je ustvari proda tj. uda za nekog petnaestog macora (secam se da je salje u pletenoj korpi) a za to vreme njen macor (da, da... koji leti kao raketa kada treba da je spasi) sa sela dospeva nekako do grada, pronalazi ekipu sa krova i onda svi krecu u potragu za njom? Finalni obracun jeste u vozu. Mislim da je maca bele boje. Obozavam taj crtani.
Da li ga neko ima?

Imala je drzavna televizija tendenciju da taj crtani pusta za Novu godinu, uvek nekako u paketu sa meni tako dragom Sneznom kraljicom. Da li neko ima Sneznu kraljicu? Mislim na rusku verziju.
to je taj crtić - fenomenalno si preprićala sadržaj...ja sam dosta toga pozaboravljao ali vi ste me podsjetili...
što se tiče snježne kraljice u sloveniji će uz novine izaći i neki DVD-i, predviđeno je par DVD-a sa crtićima po Andersenu - između ostalog i Snježna kraljica - ali ne znam koja/čija verzija...

Rommel

Quote from: "Pajke"Ja sam ga narucio misleci da je to taj crtani i nisam ga svo ovo vreme proveravao. :lol:  :lol:  :wink:
ajde što žališ nisu ni ARISTOCATSI za baciti.... :wink:

Morticia

Ja obozavam taj crtani ali nisam mogla godinama da se setim naslova. Sada imamo radnju, naslov i uspomene iz detinjstva ali niko nema film, zar ne?  :cry:

Daleko da su AristoCats za baciti. Jako ih volim, naslovna numera mi je fenomenalna, ali Macja posla su macja posla, a ona su pak, ovo zna svako ko ima macku, potpuno neobjasnjiva.

Quote from: "Rommel"što se tiče snježne kraljice u sloveniji će uz novine izaći i neki DVD-i, predviđeno je par DVD-a sa crtićima po Andersenu - između ostalog i Snježna kraljica - ali ne znam koja/čija verzija...

Rommele, proveri o kojoj verziji se radi, molim te.

Tex Murphy

Completely off topic, Snježna kraljica je jedna od najljepših priča koje sam ikad čitao.
Genetski četnik

Ghoul

možeš to slobodno da kažeš i za ostatak njegovih bajki (a posebno moj favorit – RUŽIN VILOVNJAK – horor bajka if there ever was one!)

takođe, upišite me u zainteresovane za SN. KRALJICU ako se pojavi (ona ruska, od pre 20-30 godina) :!:
https://ljudska_splacina.com/

Pajke

Koliko nas ovde ima matorih, svi se secaju crtanog kojeg su gledali kao deca. :))

Rommel

http://www.popcorn.hr/forum/viewtopic.php?t=621
tu imate popis filmova što će se pojaviti u delu....pri kraju su crtići po Andersenu

Rommel

Ana MAX je učinila čudo....
jer:
http://www.imdb.com/title/tt0057093/

i ipak sam imao pravo...bio je engleski jezik (s francuskim naglaskom)

Morticia

Quote from: "Pajke"Koliko nas ovde ima matorih, svi se secaju crtanog kojeg su gledali kao deca. :))
:shock:  :shock:  :shock:   :?  
Pajke, Pajke...  ko je bre ovde mator?   :x  

Probacu da zaboravim ovaj komentar arghhh  :roll: .

Pajke

Quote from: "Morticia"
Quote from: "Pajke"Koliko nas ovde ima matorih, svi se secaju crtanog kojeg su gledali kao deca. :))
:shock:  :shock:  :shock:   :?  
Pajke, Pajke...  ko je bre ovde mator?   :x  

Probacu da zaboravim ovaj komentar arghhh  :roll: .

Imas dobru nogu za matorku(vidi avatara)! :wink:

Morticia

kikiki  :twisted:
Baci jos jednom pogled na avatar... a sta je pored noge?
kikiki  :wink:

Pajke

ace

ovo me podseti na crtani koji trazim godinama.
"ho karika koja nedostaje" ili tako nesto.
prica je o karici koja nedostaje. mislim onoj karici.
film je francuski. opaljeno je pun humora.
recimo scena iz crtanog je gorila crta na zidu mona lizu. on se pojavljuje kroz celi film, jer ga glavni junak ho susrece. kao i dve ptice koje cvrkucu formule tipa e=mc2 itd.... sad prolazi 'vojska ljudi' on se obesi o granu i pravi se gorila. :) a i ptice pevaju drugaciju pesmu.

Tex Murphy

Gledao sam kao mali neki crtani koji se zvao Karika koja nedostaje i mislim da sam se isprepadao od njega. Bilo je tu nekakvog seksa sa dinosaurusima i nekakvog krvarenja prilikom istog, ako se dobro sjecam.
Genetski četnik

ace

ma ne. prvo su ljudi lezali i dosadjivali se. potom je jedna zena primetila kako se dinosaurusi pare i primenila to na sebi sa nekim muzjakom. iz tog se rodio ho. koji je bio tako ruzan da su ga odbacili odmah po rodjenju te on putuje po svetu i na kraju donosi vatru svom plemenu, koju pleme iskoristi za rat i pobije ili naskodi vecini prijatelja koje je on stekao na svojim putovanjima, itd... film je dosta smesan, a povremeno i tuzan. npr. kako je resio problem zmaju koji nije mogao da bljuje vatru. :))

daniel dravot

da, sjajan crtani
gledao sam ga par puta kad sam bio mali, ali nisam imao pojma da se tako zove, pa tako nisam ni pokusavao da ga trazim
sad da ocekujemo od pedantnog hronicara Rommela da se javi i kaze "to je crtani pod  originalnim imenom tim i tim, snimljen tad i tad, od strane tih i tih..." i sto je najbitnije - "imam ga ja"  :lol:  :lol:
samo totalni slepac ili neznalica sa nekim ultrabizarnim poimanjem horora

Rommel

Quote from: "daniel dravot"da, sjajan crtani
gledao sam ga par puta kad sam bio mali, ali nisam imao pojma da se tako zove, pa tako nisam ni pokusavao da ga trazim
sad da ocekujemo od pedantnog hronicara Rommela da se javi i kaze "to je crtani pod  originalnim imenom tim i tim, snimljen tad i tad, od strane tih i tih..." i sto je najbitnije - "imam ga ja"  :lol:  :lol:
mislim da je to LE CHAINON MANQUANT iz 1980
ali što se drugog dijela tiće bijedno padam jer "nemam ga ni ja"
a kad smo već kod tih djetinjih radosti...jednom davno nedeljom posljepodne puštan je ciklus ruskih bajki i sve su bile predivne a jednu sam posebno dobro zapamtio - RUSLAN i LJUDMILA - Alexandra Ptushka iz 1971
ima li to itko

Rommel

eto malo i vizualizacije

marlowe

rommele, imam ja ptuskovu verziju ruslana i ljudmile, ali na VHS-u. ne znam nikog ko bi mogao to da rpebaci na nesto drugo. inace i ja sam zainteresovan za rusku sneznu kraljicu
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Rommel

Quote from: "marlowe"rommele, imam ja ptuskovu verziju ruslana i ljudmile, ali na VHS-u. ne znam nikog ko bi mogao to da rpebaci na nesto drugo. inace i ja sam zainteresovan za rusku sneznu kraljicu
thnx marlowe...no uspio sam nabaviti dvd rip na 2 cd-a...pa ako neko drugi potražuje isto...

marlowe

kad smo vec zabasali u te krajeve, jel' se neko seca sovjetskih bajki: kameni cvet i sadko. a cehoslovacke so vrednija od zlata? a poljskih krstasa po sjenkjevicu? ima li toga?
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Rommel

Quote from: "marlowe"kad smo vec zabasali u te krajeve, jel' se neko seca sovjetskih bajki: kameni cvet i sadko. a cehoslovacke so vrednija od zlata? a poljskih krstasa po sjenkjevicu? ima li toga?
kameni cvet i sadko - obje su ptushkovi filmovi
no nažalost nemam ni ove druge...
ako tko ima što od navedenoga nek se javi

marlowe

a jesi li ih gledao/da li ih se secas?
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Rommel

Quote from: "marlowe"a jesi li ih gledao/da li ih se secas?
sadko je bio nekakav moreplovac poput sinbada...
ali dosta davno sam gledao - i ne sjećam se previše, onako po nekim krajičcima memorije upamtih ga kao prilično zanimljiv film...
kameni cvjet, a i crvena jedra istog autora, pamtim samo po naslovima i ne sječam se gotovo ničeg više...nažalost
onaj češki nisam čini mi se nikad gledao...no možda sam njega potpunoma zaboravio  :x  :x

Pennywise

Kameni cvet, Ruslan i Ljudmila, Snezna Kraljica i Vasilisa Prekrasna su bili filmovi koji su obelezili moje detinjstvo. Kad god dodje zimski raspust negde u podnevnom terminu, TV BG je pustala ove filmove.

Inace bio sam opcinjen ruskim bajkama samo zbog baba Jage i one njene kucice na kokosijim nogama koja se okrece.

Ima li neko divx Kekec i Bas Celik?

A stvor koji me je najvise odusevljavao je bila ona zelena vestica iz Oza. Mislim da sam bio jedino dete u gradu koji je citav film navijao za nju.

ace

onaj sa konjicem grbonjicem i zar pticom je bio dobar.

Rommel

Quote from: "Pennywise"

A stvor koji me je najvise odusevljavao je bila ona zelena vestica iz Oza. Mislim da sam bio jedino dete u gradu koji je citav film navijao za nju.
ja imam Kekeca na dvd, tako da ga nije problem baciti na divX,
a isto tražim baš čelika, (ako je to onaj film gdje glumi rade marković)

marlowe

rade markovic glumi u filmu Cudotvorni mac. mislim da nema filma bas celik vec je to ovo.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Rommel

Quote from: "marlowe"rade markovic glumi u filmu Cudotvorni mac. mislim da nema filma bas celik vec je to ovo.
točno čudotvorni mač se zvao, ali radilo se o baš čeliku (glavni negativac ili tako nešto) i nekakva baba (stara ružna vještica) koja ga je pomagala

marlowe

da, zato i kazem da mislim da nema filma bas celik. to je cudotvorni mac, everyone's favourite.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Rommel

vjeruješ mi da sam samo jednom i to kao djete od 7-8 godina gledao taj film, u neko nedeljno posljepodne, možda baš onda kad su puštali ciklus bajki...i od onda nikad više...

marlowe

rommele, mozes li mi napisati sta je u hrvatskoj izaslo na dvd uz novine, sta bi trebalo i da li se to moze jos naci i po kojoj ceni? u sloveniji ide samo ona serija uz delo, ili ima jos nesto.
da li ti trebaju podaci za srbiju. ovde ima jedno 5 serija dvd-a.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Rommel

Quote from: "marlowe"rommele, mozes li mi napisati sta je u hrvatskoj izaslo na dvd uz novine, sta bi trebalo i da li se to moze jos naci i po kojoj ceni? u sloveniji ide samo ona serija uz delo, ili ima jos nesto.
da li ti trebaju podaci za srbiju. ovde ima jedno 5 serija dvd-a.
za one koji izlaze u politici više manje znam (thnx pajke) ali možda da staviš svejedno pa da složimo kakav kompletan popis svega?

Novi list - Prva Serija - dopuniti ću je
ŽIVOT JE LIJEP/SVI PSI IDU U RAJ
APOKALIPSA DANAS
ENGLESKI PACIJENT
FRIDA
SATI
DOBRI WILL HUNTING
MALENA
ČETIRI SOBE
JACKIE BROWN
DOGMA
K - PAX
TALENTIRANI GOSPODIN RIPLEY
KUĆNA PRAVILA
OD SUMRAKA DO ZORE
THE PLEDGE
SCREAM/SCREAM II
SPY KIDS/SPY KIDS II
SCREAM 3

NOVI LIST - Druga Serija - kompetna

1 TERMINATOR II + YU GI OH
2 VRISAK III + YU GI OH
3 SERPICO + DEATH WISH
4 TOTAL RECALL + YU GI OH
5 CLIFFHANGER + YU GI OH
6 SPY KIDS 3D + NAOČALE 3D
7 HIGHLANDER + YU GI OH
8 UNIVERSAL SOLDIER + BUSTEROVA BOŽIĆNA ŽELJA
9 KILL BILL vol.1 + ROXANIN BOŽIĆ
10 MIRNI AMERIKANAC + ZVONČIĆI
11 ISPOVIJEDI OPASNOG UMA + BOŽIĆNO DRVCE
12 DIPLOMAC + CASPER LOVI BOŽIĆ
13 SANTA CLAUS + ANNABELINA ŽELJA
14 DOORS + ŽELIMO VAM SRETAN BOŽIĆ

Večernji list - Prva serija - sa svim dodacima
27.08 My Big Ft greek Wedding
03.09 Ničija zemlja
10.09 Monster's Ball
17.09 Mulholland Drive
24.09 Gangs Of New York
01.10 Gosford Park
08.10 Hable Con Ela
15.10 In The Bedroom
22.10 Y Tu Mama Tambien
29.10 The Man Who Wasn't There

Večernji list - druga serija - dva filma bez dodataka
12.11. ŠTO MUŠKARCI ŽELE? ČOVJEK BEZ PROŠLOSTI
19.11. HARRISONOVO CVIJEĆE PET LOPOVA U CHICAGU
26.11. BUENA VISTA SOCIAL CLUB MIKROSVIJET
03.12. PASJA LJUBAV GDJE JE LOVA?
10.12. LUDI ZA ORUŽJEM ISTOK JE ISTOČNO
17.12. ZAPRAVO LJUBAV VAŽNO JE ZVATI SE EARNEST
24.12. BOŽIĆNE AVANTURE PRIČA IZ L.A.
31.12 LETEĆI LJUBIMAC 3 PAKLENA NOĆ U AMSTERDAMU
07.01. GOODBYE LENIN PONOVNO JUČER
14.01. KAJMAK I MARMELADA HOUSTONOV DRUGI PROBLEM

JOŠ NAJAVLJUJU 21 GRAM, IZGUBLJENI U PRIJEVODU I BOŽJI GRAD

TV STORY (Odustali su)
CHOCOLAT

Slobodna Dalmacija
DANCER UPSTAIRS/FAMILY MAN (slučajno naletih na ovo ne znam da li je one shot ili nova serija )

Mladina

u redakciji mladine izašlo je
chicago
čarovnica iz blaira
malena,
apokalipsa  
ure do večnosti
pianist
frida
notting hill
rekvijem za sanje
himalaja
zelena dolina
čokolada
mirni american(več izašao, mamice, kako je to dobar film)
volčja bratovščina(obožavam)
prilagajanje
popolni spomin(užas)
daleč od nebes
prsluškovanje
kdo je tu nor?
diplomiranec
1.plesalka v temi, lars von trier, Bjork, Catherine Deneuve(8.11.2004)

2.kundun, martin scorcese, tenzin thuthob tsarong(15.11.2004)

3.prvinski nagon,paul verhoeven, michael douglas, sharon stone(22.11.2004)

4.zaobljuba, sean penn, jack nicholson, patricia clarkson(29.11.2004)

ali ima i nesto, sto ne nabavljam, jer ne zalazim u kolosej kino. tamo pored karte možeš dobiti sledeče filmove:

pravila slačenja
8 zensk
divja dirka
nevidno zlo
bito john malkowich
miki modre oci
nomadi neba
jesen v new yorku
vran
U 571
ubila bom billa 1
ameriski psiho
Srce Angela - Angel Heart(06.12.2004)
Resnična Zgodba - The Straight Story(13.12.2004)
Ubila bom Billa I & II - Kill Bill I & II(20.12.2004)
Ameriška Pita - American Pie (27.12.2004)
Šund - Pulp Fiction (03.01.2005)

a u izdanju nedeljskog dnevnika izašlo je:
moja obilna grška poroka (my big fat greek wedding)
gangs of new york
- 10. 11. 2004: Bowling For Columbine (reditelj Michael Moore)
- 17. 11. 2004: Kajmak in marmelada (reditelj Branko Djurić)
- 24. 11. 2004: Usodna oboževalka
- 1. 12. 2004: Pravzaprav ljubezen
- 8. 12. 2004: Hable con Ella (Govori z njo) (reditelj: Pedro Almodovar)

dungeons and dragons
asterix i obelix protiv cezara
crokodil dundee III (u los angelesu)
bal smrti(monsters ball) ljudi, ovo je izvanredan film
ubij me strastno
mullholand drive
ostrostrelec (pa, verovano Tom berenger u glavnoj ulogi)
gin in čokolada (igra annioe mc dowell, anna chancellor)
vrnitev odpisanih
gosford park

DELO
1.Babica gre na jug (13.11.2004)
2. Črna mačka, beli mačkon (20.11.2004)
3. Legenda o jezdecu Kitov (27.11.2004)
4. Rane (04.12.2004)
5. Kocka (11.12.2004)
6. Outsider (18.12.2004)
7. Sijaj (24.12.2004)
8. Podzemlje (31.12.2004)
9.Vse o moji materi (08.01.2005)
10. Kolja (15.01.2005)
11. Krvava nedelja (22.01.2005)
12.V leru (29.01.2005)
13. Monsunska svatba (05.02.2005)
14. Lepe vasi lepo gorijo (12.02.2005)
15. Pokaži mi ljubezen (19.02.2005)
16.Oče na službenom potovanju (26.02.2005)
17. Pod njenim oknom (05.03.2005)
18. Sestre Magdalenke (12.03.2005)
19. Reševanje vdove Grace (19.03.2005)
20. Dom za obešanje (26.03.2005)
21. Grdi raček; Vrtnar in njegova družina; Juha iz špile; Sopotnik (02.04.2005)
22. Mala morska deklica; Tako kakor napravi stari je zmerom prav; Spanček zaspanček(09.04.2005)
23.Stanovitni kositrni vojak; Zlati zaklad; Profesor in bolha (16.04.2005)
24. Kraljična na zrnu graha; Cvetlice male Ide; Jelka; Svinjski pastir (23.04.2005)
25. Cesarjeva nova oblačila; Zaročenca; Stara cestna svetilka; Stekleničin vrat (30.04.2005)
26. Divji labodi; Berti; Vžigalnik (07.05.2005)
27. Cesarjev slavček; Srečne galoše; Bedak Jurček (14.05.2005)
28.Snežna kraljica 1.del; Snežna kraljica 2.del; Sneženi mož (21.05.2005)
29. Palčica; Leteči kovček (28.05.2005)
30. Čudežno potovanje (04.06.2005)

Morticia

Quote from: "Pennywise"Kameni cvet, Ruslan i Ljudmila, Snezna Kraljica i Vasilisa Prekrasna su bili filmovi koji su obelezili moje detinjstvo. Kad god dodje zimski raspust negde u podnevnom terminu, TV BG je pustala ove filmove.
Same here.  :lol:
Pustali su je godinu-dve  i 1. januara. Cini mi se da je isao Becki koncert pa onda nesto bez veze (vreme rucka) a onda namestanje ispred tv-a za Sneznu kraljicu u popodnevnim satima.
Ah, those were the days...
Decja televizija je za pretposlu Novu godinu pustila SK. Ja sam se opasno naostrila da snimim doticni film... moj neverovatni entuzijazam se prekinuo u sekundi kada sam shvatila da je to neka americka verzija. Oni su cak snimili pre dve godine igrani film sa Bridget Fondom u gl. ulozi.
Film je za zaobilazenje u sirokom luku.

Quote from: "Pennywise"A stvor koji me je najvise odusevljavao je bila ona zelena vestica iz Oza. Mislim da sam bio jedino dete u gradu koji je citav film navijao za nju.
Jedino ako nismo ziveli u istom gradu.  :lol:

marlowe

rommele, da li je moguce nabaviti sledece filmove i koje su cene:
Novi list - Prva Serija - dopuniti ću je
MALENA
TALENTIRANI GOSPODIN RIPLEY

NOVI LIST - Druga Serija - kompetna

3 SERPICO + DEATH WISH
7 HIGHLANDER + YU GI OH
10 MIRNI AMERIKANAC + ZVONČIĆI
11 ISPOVIJEDI OPASNOG UMA + BOŽIĆNO DRVCE
12 DIPLOMAC + CASPER LOVI BOŽIĆ
14 DOORS + ŽELIMO VAM SRETAN BOŽIĆ

Večernji list - Prva serija - sa svim dodacima
03.09 Ničija zemlja
24.09 Gangs Of New York
29.10 The Man Who Wasn't There

Večernji list - druga serija - dva filma bez dodataka
IZGUBLJENI U PRIJEVODU

Mladina

notting hill
prsluškovanje
1.plesalka v temi, lars von trier, Bjork, Catherine Deneuve(8.11.2004)

DELO
7. Sijaj (24.12.2004)
10. Kolja (15.01.2005)
28.Snežna kraljica 1.del; Snežna kraljica 2.del; Sneženi mož (21.05.2005)

Evo, zasad, ono sto sam ja uzeo i sto znam da je izaslo. Spiskovi nisu potpuni, ali gotovo da jesu. Sve dopune su dobrodosle. Dakle:

DVD uz TV novosti (svi su u slim kutijama):
Apokalipsa danas redux + Najbolji drugari (crtac)
Petparacke price (Pulp Fiction) + Prica o zmajevom repu
Zivot je lep + Kralj
Niske strasti + Duh iz bundeve
Frida + Carobnjak iz Oza
Cikago + Legenda o Titaniku
Ubica mekog srca (B. Willis, M. Perry) + ???
Zgodna mlada (Runaway bride) + ???
Kill Bill vol. 1 + Carobnjak iz Oza III
Dogma + Avanture – Knjige carolija 3
Totalni opoziv + Avanture – Knjige carolija 4

DVD uz Politiku (slim pakovanje, nisam bas pratio pa dosta fali):
Orkanski visovi + ??
Holivudske zene + Guliverova putovanja (onaj crtac brace Fleischer, zato vredi)
Momci iz Brazila + Magicna kucica

DVD uz Gloriju (domaci filmovi, klasicna kutija):
Lepa sela lepo gore
Monje
Rane
Kako je propao rokenrol
Zona Zamfirova

DVD uz Blitz (edicija 35 godina maratona Dusana Kovacevica):
K oto tamo peva
Balkanski spijun
Radovan III
Maratonci trce pocasni drug
-   Najavljeno:
Sabirni centar

DVD uz casopise DVD manija i Kucni DVD (u kartonskim kesicama, u casopisu odstampan omot za standardne kutije):
Pakt s vukovima
Asteriks – Misija Kleopatra
Cudesna sudbina Amelije Pulen
Taxi
Buena Vista Social Club

DVD uz Lisu (slim kutije):
Reka uspomena (r. R. Redford)
Profesionalac

Toliko ja znam, sve cene su od 199 do 230 din. Hajde da dopunimo te spiskove.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Morticia

Quote from: "marlowe"

DVD uz Gloriju (domaci filmovi, klasicna kutija):
Lepa sela lepo gore
Monje
Rane
Kako je propao rokenrol

dodatak - za dan/dva izlazi "Kad porastem bicu Kengur!"

DVD uz Blitz (edicija 35 godina maratona Dusana Kovacevica):
K oto tamo peva
Balkanski spijun
Radovan III
-   Najavljeno:
Sabirni centar
Maratonci trce pocasni drug

dodatak - Maratonci su izasli za ovaj vikend, znam sigurno jer sam kupila.

DVD uz casopise DVD manija i Kucni DVD (u kartonskim kesicama, u casopisu odstampan omot za standardne kutije):
Pakt s vukovima
Asteriks – Misija Kleopatra
Taxi
Buena Vista Social Club

dodatak - izmedju Misije K. i Taxia izasla je "Cudesna sudbina Amelije Pulen"
sledeci film je Asterix i Obelix protiv Cezara.

Toliko ja znam, sve cene su od 199 do 230 din. Hajde da dopunimo te spiskove.  

Rommel

za filmove novog lista gotovo je sigurno da se može doći do njih....na popcornu je jedan od urednika filmova iz novog lista pa ću ga pitati šalju li u inozemstvo.....ako ne dogovoriti ćemo već nešto no frks
za večernji nisam siguran, provjeriti ću i meni neki fale
a za slovenske to ćeš morati kontaktirati sigija ili nekog od drugih slovenaca na forumu...e da cijene DVD-a novog lista su 29 kn za oba filma
a kod večernjeg prva serija je išla po 29, ova druga sa 2 filma je 34kn
slovenske cijene ne znam točno no mladina je dosta skupa...

Pajke

Quote from: "Pennywise"

Ima li neko divx Kekec?

Malo pronjuskaj po Beogradu(kod pirata) i naci ces ga 100%(DVDrip).
Ja ga jos nisam narucio, nema se para.