• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Blade of Immortal?

Started by L, 22-11-2004, 11:09:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L

Gde u Beogradu mogu da kupim ovo cudo?

Pajke

Quote from: "L"Gde u Beogradu mogu da kupim ovo cudo?

Ja mislim da ga imaju u Plato knjizari u Knezu.

L

Proverila, ima!
Fala, Pajke.  :)

Pajke

Quote from: "L"Proverila, ima!
Fala, Pajke.  :)

Nema na cemu. :)

MAGIC

Pajke

Quote from: "MAGIC"pajke rules!! 8)

Kasnis samuraju. :wink:

MAGIC

ko kasni zlo ne misli! :D  :!:

...

Prvi trade Blood of a 1000 men je jako brutalan i intenzivnih emocija.

Drugi, Cry of The Worm je sofisticiraniji.

Treci, Dreamsong , u kome nas junak dobija po nosu itekako, je najdublja prica do tada.

Citao sam Bladeove i dalje, ali oni su Deja Vu i odustao sam kod kraja Spanske edicije Bladea, a u prici to je ono mesto sa Slikarem koji je clan bande negativaca a pominje se i banda samuraja koja takodje lovi Itto Ryu iz osvete i glavni junak i devojka se pozivaju da im se prikljuce.

E, da, ovih dana sam nazor procitao prvog Inu Yashu i moram priznati da ne vidim nista interesantno u tom stripu...

Problem kod Mange je to sto jedan naslov radi jedan covek, makar on imao 3,5 ili 10 nastavaka u Tradeovima, pa je logicno da se ispiracija gubi i retko stice ponovo. Tako je i sa autorskim stripovima: Love and Rockets valjaju do 7-8 kolekcije. Claremont je lepo poceo, onda napisao X-men:Dark Phoenix i Days of Future past, malo promenio stil i osvezio se u New Mutants ali definitivno ga nije trebalo pustiti da krade tadasnje trendy filmove (Brood=Alien, Shi Ar=Star Wars itd.) i da se vrati na X=men oko 380tog broja...
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Djole

Javite mi kada stigne tamo negde do 970. zlikovca, da počnem da kupujem trejdove...  8)
"THAT is why they call me The Decorator."