• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Opet sam imao udes, vozač drugog automobila Zoran Živkovic

Started by Boban, 28-11-2004, 00:39:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Minuli petak je bio bas los dan za mene na svim planovima, a pored ostalog imao sam i mali sudar, tj, dok sam stajao u koloni, zapravo u duploj koloni, covek se provukao kolima izmedju dva automobila u koloni pored mene i pokusao da prodje kroz mene.
Nestvarno sam popizdeo pošto me čovek doslovno nije video, mislio je da nema nikog na tom mestu i zveknuo me. Izadjem razmisljajuci šta da mu radim, naravno da sam odbio da dodje milicija, naterao ga da mi da svoju licnu kartu i unutra imam sta da vidim: Zoran Živković iz Kaludjerice.
Kakva bizarnost.
Oteh mu 50 € za opravku i to je otprilike to.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Ghoul

sve ti je to zbog ZS 13.

odlagao si ga, odlagao, ali na kraju te baxuz sustigao.

nego, ovaj topik neko vreme nije hteo da se otvori, čudno se ponašao, ja već rekoh javljaš se s onog sveta.

mada, možda je slučaj ko u 6. čulu – mrda, a ono...
si siguran da si izvuko živu glavu?
https://ljudska_splacina.com/

zakk

Ti Zorani Živkovići ovde već dođu kao Mr Smith- ili Mr Chang-ovi
Puna ih Srbija.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Boban

jah... Zoran Živković je izgleda baš česta kombinacija; u Beogradu ima 67 registrovanih telefonskih pretplatnika pod tim imenom, dok Bobana Kneževića ima samo 1; doduše Slobodana Kneževića ima čak 17.

No, treba da vidite koliko ima kombinacija sa Jovanović, Janković i tako to...

taurus-jor

...reče Petar Petrović. :lol:

I Jovana Ristića ima k'o kusih pasa. Osim što ih ima drastično debljih od mene, tu su i sudski tumači s kineskog veterinari...

Ono što Ghoul priča je istina. Nisam juče mogao da uđem na ovaj topic.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Ghoul

ja sam imao spooky experience dok sam kao vojnik službovao u Prištini.
u jednom trenu dosade uzmem da listam knjigu dežurstava tj zapisnik na portirnici komande p. korpusa - i vidim: potpisan neki D.O.

ja prvo pomislim ovi moji šahbazi me nešto zezaju, ali kad bolje pogledam vidim da je stvar autentična - stvarno neki D.O.

sad, u celom životu nisam sreo nijednog s mojim imenom (ali sam nedavno u DVD servisu otkrio da ima jedan u okolini Niša!), ali koja je verovatnoća da će taj sa mojim imenom i prezimenom (prilično retkim, bar u toj kombinaciji) da služi vojsku u istom gradu, na istoj poziciji, sa istim zaduženjem, samo 6 meseci ranije? :shock:

Boban

Dva registrovana O.D. samo u Beogradu.

2318070, 2318090  Ognjanović  Dejan  Arčibalda Rajsa  72      
3018347  Ognjanović  Dejan  Otona Župančiča  22    

Evo ti podaci, mozes da se druzis malo s njima.

Petrović petrova ima 78.

Lurd

Dejan Ognjanović je doskorašnji fudbaler Partizana. Smejao sam se do kraja prošle sezone. Uvek zamišljam gula kako u crno-belom dresu trčkara uz aut liniju, uklizava i psuje sudije.
My trees...They have withered and died just like me.

Ghoul

ghoul=grobar.

makes sense!

[ali samo kao igra reči...]

Richard

Zgodno je kada se na internetu ukuca svoje ime i prezime pod navodnicima - svasta ima da se vidi. Kada ja tako uradim, glavni
broj topika nosi jedan Slovenac (Uros Petrovic, klasicno slovenacki :)
koji je doktorirao nekakvu molekularnu biologiju itd. Na jednom ucescu
u radio emisiji RTS-a gde su me pozvali zajedno sa jos dva gosta, dobro pripremljeni voditelj rece iznenada: " Kada smo vec kod molekularne biologije, najbolji sagovornik nam je u svakom slucaju, nas svestrani gost Uros Petrovic."  
"Naravno!", odgovorih i sasuh gomilu stvari u etar, nabadajuci razne izraze iz mol. biologije koje sam negde nacuo.
 Niko nije primetio da je doslo do delimicne zamene identiteta  :)
Bavim se istrazivackim radom u raznim oblastima...

Truba

Quote from: "Ghoul"
sad, u celom životu nisam sreo nijednog s mojim imenom

kad si unikat...neponovljiv&nepopravljiv  :lol:  :lol:  :lol:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Pavle

Ni ja ne znam nikog sa kim delim i ime i prezime.
Bobane, deder ukucaj da vidimo sta ce da izbaci taj tvoj tefter.
Sam Lowry: Yes... No... I don't know. I don't know what I want.

varvarin

Ja sam svoje ime i prezime već viđao u čitulji...

Tex Murphy

Ja sam se sa svojim drugim ja susretao mnogo puta. Često su me razni ljudi mejlovali pitajući da li sam ja A.J. kojeg oni znaju iz (dopuniti ovde). A jednom prilikom, kad sam bio sasvim mlad, prilikom bježanja od nekog bullyja, završio sam u nekoj random izabranoj zgradi pored vrata na kojima je pisalo moje ime. Weird.
Or then again, maybe not.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Lurd

Quote from: "Harvester"Ja sam se sa svojim drugim ja susretao mnogo puta. Često su me razni ljudi mejlovali pitajući da li sam ja A.J. kojeg oni znaju iz (dopuniti ovde)

Kluba koji je ponos i dika Beograda.
My trees...They have withered and died just like me.

Tex Murphy

Npr.
Čak sam tu bio centarfor.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ana

Quote from: "Sam Lowry"Ni ja ne znam nikog sa kim delim i ime i prezime.

Naravno da ne poznaješ, kad ti se prezime tek nešto češće sreće nego Jeti  :wink:

U Beogradu ima 10 pretplatnika sa tim prezimenom (i garantovano su ti skoro svi rođaci), u Nišu samo 1.

Za detaljniju pretragu, idi na www.telekom.yu.

johnson bronson

jao kao je ovo zanimljivo i poletno! uau! uau! ...(ironicni uzdah sa kolutanjem ocima)

Ana

Zamisli, jb, kako bi strašno bilo da je sve uniformno, i da su svima iste stvari zanimljive.

:mrgreen:  :roll:

johnson bronson

pa, kako stvari stoje, sve je uniformno i svima su iste stvari zanimljive.

KulFejs

Ja svog dvojnika imam na fakultetu. Obojica spadamo u grupaciju večitih studenata. Pa posle kažu da ime nema veze...

Što se Zorana Živkovića tiče mogu samo da kažem da je lik popularan kao i njegovo ime. Ja sam čak i napisao paranoidnu SF priču čiji je on epizodista. Evo vam link, pa ako imate slobodnog vremena pročitajte. Na Tolkinovom forumu niko neće.
http://www.tolkien.co.yu/viewtopic.php?t=11270

Boban

Tebi je zaista potrebno da malo iscitas domacih pisaca, ne obavezno fantastike; iz aviona se vidi da si zadojen na drljavim prevodima svakojakocega...

KulFejs

Quote from: "Boban"Tebi je zaista potrebno da malo iscitas domacih pisaca, ne obavezno fantastike; iz aviona se vidi da si zadojen na drljavim prevodima svakojakocega...
Tu si apsolutno right... Šta da kažem? Osim toga da je poslednja priča domaćeg autora bila ''Naselje Sunca'' koju sam pročitao još u osnovnoj. Šalim se.
Nego, kako ti se dopala? Mislim, Živković... Živković je bitan za ovu temu, zar ne?

lilit

Quote from: "Boban"Minuli petak je bio bas los dan za mene na svim planovima, a pored ostalog imao sam i mali sudar, tj, dok sam stajao u koloni, zapravo u duploj koloni, covek se provukao kolima izmedju dva automobila u koloni pored mene i pokusao da prodje kroz mene.
Nestvarno sam popizdeo pošto me čovek doslovno nije video, mislio je da nema nikog na tom mestu i zveknuo me. Izadjem razmisljajuci šta da mu radim, naravno da sam odbio da dodje milicija, naterao ga da mi da svoju licnu kartu i unutra imam sta da vidim: Zoran Živković iz Kaludjerice.
Kakva bizarnost.
Oteh mu 50 € za opravku i to je otprilike to.
hahahaha.
super prica (bez zelje da se uvlacim administratoru  :lol: ).

btw, ja imam 2 prezimena, ne zna se koje je unikatnije. jedno na "ić", drugo nije, a to drugo je, usput budi receno, ime jedne drzave. srecom, bar ime mi je neunikatno, da neunikatnije ne moze biti :wink:.

neretko mi se desavalo da mi policajac (kad zaustavi fandja zbog brze voznje u bgd-u  8) ) gledajuci u LK (u kojoj nedvosmisleno pise prezime) kaze:
-  aleksandra, aleksandra...da li se tako brzo vozi i u toj drzavi gde zivis?
:cry:  :cry:  :cry:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Jake Chambers

Hm... ja ne znam nijednog Miljana Tanića... ali sam upoznao u Bg devojku koja se zove Miljana Tanić  :lol: .
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Ghoul

Quote from: "Jake Chambers"Hm... ja ne znam nijednog Miljana Tanića... ali sam upoznao u Bg devojku koja se zove Miljana Tanić  :lol: .

u tvom slučaju, nema razlike!  :twisted:

Jake Chambers

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "Jake Chambers"Hm... ja ne znam nijednog Miljana Tanića... ali sam upoznao u Bg devojku koja se zove Miljana Tanić  :lol: .

u tvom slučaju, nema razlike!  :twisted:

JOš jednom, samo za tebe:

Ghoul

Quote from: "Jake Chambers"JOš jednom, samo za tebe:

WITTY, INDEED!  :evil:

Jake Chambers

Nisam danas raspoložen za witty... btw, jesi još u bg?

Ghoul

ne, ali biću na najboljim filmovima sinemanije za nekoliko dana.

Izitpajn

Jednog mog prijatelja zaustavili policajci i krenuli redom. Ime i prezime, molim. I tip kaže "Kralj Tomislav". A policajci, naravno, "Ti s' to nas našo zajebavat?".

Tip im pruži osobnu, kad ono lijepo piše: Tomislav Kralj.