• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Constantine i Keanu Reeves

Started by Alek, 02-12-2004, 12:07:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alek

Juce sam pogledala trailer za ovaj film i sam trailer je super. premijera je u februaru valjda. zna li neko nesto vise o ovom filmu? hvala.

Mark

John Constantine is a man who dabbles in the occult and teams with a female police officer to fight evil forces. Rachel Weisz will play Angela, the cop who becomes involved with Constantine when her twin sister dies in a mysterious suicide.

- Producer Lauren Shuler Donner states that it's "Dangerous Habits." Thats the 1994 graphic novel by Irish writer Garth Ennis, focuses on John Constantine, a magician faced with death from lung cancer, who finds himself straddling the line between life and death, heaven and hell.
- Rocker Gavin Rossdale will play Balthazar, a nemesis of Constantine.
- Djimon Hounsou will star as Papa Midnite, the owner of an occult club who was once a demon fighter like Constantine but is now trying to get out of the business.
- Shia LaBeouf has been cast as Chaz, a sidekick to Constantine.
- Rachel Weisz will play Angela, the cop who becomes involved with Constantine after her twin sister dies in a mysterious suicide.
- Swinton plays Gabriel, a rogue angel battling Constantine.
- Keanu Reeves plays John Constantine.
- Kevin Brodbin wrote the original script, with a rewrite by Mark Bomback and Frank Cappello.
- Based on the DC/Vertigo comic series Hellblazer.

Wheeeeeeeeeeeeeeeeeee Hooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Lurd

Pa ovo "wheeeee hooooo" inicira najnovije rasprave na temu "based on". Drugim rečima SVI fanovi Helblejzera se plaše filma i u startu su ga otpisali zbog huljenja, to jest neverovatnih prepravki.
My trees...They have withered and died just like me.

mnb

Ne samo da je prepravljan, nego sam negde citao da je toliko unakazen da je tvorac stripa zabranio da mu se ime nadje na spici ( najverovatnije da ga poklonici ne bi stalno zapitkivali kako ovo ili kako ono ili, najtragicnije, oklen Kijanu za glavnu ulogu ).
Pogledajte ponovo Kopolin film BRAM STOKER'S DRACULA.
Scena u kojoj Kijanu puzi kroz blato. Obratite paznju na Kijanua. Sada premotajte, pustite istu scenu ponovo i obratite paznju na blato.
Sta mislite, ko bolje glumi?
A za one koji nisu citali strip, glavni junak je visok, plav, vise lici na Dzada Loua ili ( ofarbanog ) Stjuarta Taunzenda.
No, videcemo. Mozda film i bude licio na nesto.

Black Mamba

ja samo znam da cu biti jako tuzna ako me film razocara... Keanu deluje pomalo umorno na traileru.. ipak, ono sto sam videla/cula - strasno mi se dopada.... pa che da vidimo, hmm...  8)

Zvezdan

Kianu nije navikao da puzi, vec samo da leti.

Ipak, moze li ista biti gore od tog stripa?

Spider Jerusalem

Pametujuće net-persone sa imenima Snorkijevaca padaju na pamet...

Kunac

Keanu tells Wizard Magazine, "There's a showdown scene where Constanine meets the forces of darkness who are planning to make Hell on Earth, and he battle using the Holy Shotgun. There's also quite an interesting scene between John and Satan, which is good fun."

Ghoul rejoyce!

When asked about a sequel Keanu replied, "I have no idea, man. Hopefully, we captured the spirit of it [in this film] and did it in a way that people who really like the material will be happy with, because the story is so great."

Mamba rejoyce!
"zombi je mali žuti cvet"