• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Transformers - The Movie

Started by Will-O'-The-Wisp, 06-12-2004, 20:23:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Will-O'-The-Wisp

Zanimaju me vasi utisci povodom ovog animiranog filma... Ako mene pitate, ovo je najbolji animirani film svih vremena. Soundtrack je sigurno nesto najbolje sto sam cuo. Taj zasecereni cheesy heavy metal americke produkcije, koji u normalnim prilikama organski ne podnosim, me je oduvao. To je prva kaseta koju sam iznajmio iz video kluba (bilo je to davne '91.) i koju i dan-danas posjedujem (naravno, imam ovaj film i u divx formatu). Od tada pa do danas, ovaj film sam gledao sigurno vise od 300 puta. Sad imam 20 godina i odgledam ga makar jednom mjesecno.

Genijalni likovi, genijalan kasting. Leonard Nemoy, Jud Nelson, ERIC IDLE i niko drugi do - Orson Welles. Replike su nenadjebive. Nazalost, mnogi stari likovu su pognulu u prvih dvadesetak minuta ovog filma... Ipak, sjajan, gotovo bozanstven film.

Dakle?

P.S. Naravno, film ima mali milion gresaka u animaciji, rupa u prici, dosta je konfuzan za one koji nisu pratili seriju... Ipak, pored svega toga, it rocks!  :|
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
– Lester Freamon (The Wire)

zakk

imam i ja, i film, i soundtrack, i stripove :)
i ako misliš da je film konfuzan, to samo znači da nisi čitao stripove
meni su transformersi super. a naročito su bili super onda kada je film izašao, i kad sam bio u godinama u kojima sam tad bio.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Will-O'-The-Wisp

Ma, nije meni konfuzan jer sam gledao sve epizode (doduse, sad sam i na divxu nabavio svih 98 epizoda americkog serijala), nego kazem da su mi govorili oni koji nisu pratili seriju da im je film konfuzan.

Inace, Transformersi su zakon!  :!:
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."

zakk

Quotedoduse, sad sam i na divxu nabavio svih 98 epizoda americkog serijala
:?
kolko dvdova?
to MORAM da imam!!!!
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Will-O'-The-Wisp

Dva (nepuna) DVD-a. Sve cetiri sezone americkog serijala. VHS-rip. Prilicno je dobar. Uglavnom je skidano sa satelitske (mada, ima i jedna epizoda na nasem - "Trka Autobota").

Ako hoces, mogu da potrazim nekog kad odem kuci (sad sam u Podgorici - studiram i muku mucim) ko ce to da mi nareze na DVD, pa ti mogu donijet kad budem izao za BG. Kad god sam u BG-u nastojim da posjetim Lazu, pa ti to mogu tamo predat. No, pitanje je kad cu za BG. Nadam se u januaru.

P.S. Ja mislim da sam od tebe kupio "Emitor" broj 444. Kad sam te pitao koliko kosta, meni se ucinilo da si rekao "dvesta dinara", pa kad sam te pitao "dvjesta?" ti si rekao: "ma gdje dvesta!" Bilo je to na predavanju o Dariju Ardjentu kad gotovo nista nisam cuo od onih likova koji su pricali u holu.  :x

zakk

kad god doš'o - dobro doš'o!

Mixitron M. Storm

Quote from: "zakk"kad god doš'o - dobro doš'o!

Amin!