• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Klanje na BKT-u ujutru u pola 11 :oops: :shock:

Started by Truba, 07-12-2004, 13:11:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truba

oni fakat nisu normalni...
budim se jutro je otvaram svoje okice
sretan ...znajući da je danas dan kada bog umire
vani je oblačno prohladno i obično...

palim TV i slučajno prebacujem na BKT ALI ZNAJTE NIKADA ME GLEDAM TU TV A POGOTOVO NE UJUTRU

emisija o terorizmu u čečeniji
budući da volim tenkove...malo počeh gledati...uništeni tenkovi...palež...ranjenici...krv po gusjenicama i točkovima transportera... vise dijelovi tijela sa tenka...

SLEDEĆI PRIZORI NISU ZA DECU I ODRASLE SA SLABIJIM NERVIMA  :shock:  kasete koje su snimljene i poslane ruskim obiteljima zarobljenih zbog otkupnine

klanje...odjecanje prstiju... sjekirom glavu cap  carap...   :cry:
:cry:  :cry:  
pucanje kroz šaku pištoljem... noga na glavu nož pod vrat i rezanje...  :cry:  :cry:  :cry:

halo veza ovdje neko nije normalan...

plus što sam vidio neki tenk sa našom bivšom zastavom SFRJ...  :(  :cry:

rođen sam za vrijeme crnog utorka ali ovaj utorak je sve prevazišao  :shock:  :P  :cry:  :(  :o

ps. potajno sam se nadao da bi mogla biti repriza Variole vere  :(  :cry:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Morticia

Komi, malo kasnite za nama. Kod nas je to prikazano pre nedelju dana, u 11:30pm, na BKa, onako taman pred Telefakt. M. Lazanski aka smeker je uradio emisiju.
Kazi mi samo, da li ti se cini da je poslednja zrtva kojoj odsecaju glavu bila zensko?

ps. jel' BKT isto sto i BK?
You're dead, son. Get yourself buried.

Truba

BKT  BK valjda je isto  Braća Karić

i ja sam htio pitati da li vam se čini da je žensko zadnja žrtva  :(  :cry:

po nekoj nježnosti, mekoći njegovane malo dulje kose...mislim da je žensko...   :(  :cry:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

milant

Quote from: "komi"BKT  BK valjda je isto  Braća Karić

i ja sam htio pitati da li vam se čini da je žensko zadnja žrtva  :(  :cry:

po nekoj nježnosti, mekoći njegovane malo dulje kose...mislim da je žensko...   :(  :cry:

Pa u onom tredu, za preporuku filmova, pomenuh omnibus snaf filmova nepoznatih autora.  
Stvarno je nesto najjezivije sto sam video.

Lurd

Da, baš je ovo zabava. Inače, ti snimci nisu novi, gledao sam ih pre par godina na TV Bolikita.
My trees...They have withered and died just like me.

Mickey Mouse

Da, kao što kaže Lurd, ti snimci su od pre par godina. Gledao sam to davno i prilično je zajebano.
Neko mi je rekao da su ovi snimci sa BK bili zamagljeni, dok sam ja gledao verziju gde se sve videlo.

Kada su Rusi zarobili Čečene, našli su te video snimke koji su služili za ucenu i slične stvari.
...

Plissken

Slicne snimke su pustali na Politici u emisiji "Kamikaze".

Najgori od svih je bio lik u dzipu, koji gazi decu koja sviraju na ulici!
Can't argue with a confident man.

arya

ja sam nesto lutao internetom i naleto sam na sajt koji ima masu takvih stvari ogrish.com.  

ne treba gledati ta klanja, jer ostavlja posledice...

Plissken

Can't argue with a confident man.

ace

to su snimci koje su cecenski teroristi slali porodicama
kako bi ih terorisali dovoljno da bez razmisljanja plate otkup.
negde 98me sam gledao kasetu, istina ne celu.

Truba

hm...prvi put kad sam gledao neko klanje ( na prevaru prijatelj mi pustio video klip) 2 dana sam bio izbačen iz stroja
a u utorak sam regularno jeo prženice sa sirom i jogurtom...i gledao :(

stvarno kažu najvažnije je prvi put uraditi nešto... :(

elem ne kontam koja je poanta
slanja kaseta rodbini?

ace

to su kasete onih koji nisu platili otkup slate onima koji su tek trebali da plate otkup.

Truba

Quote from: "ace"to su kasete onih koji nisu platili otkup slate onima koji su tek trebali da plate otkup.
uh pa prodao bih bubreg
da spasim nekog svoga

kolika je cijena otkupnine?

taurus-jor

Druze Komi

Video sam kod ortaka nekoliko tih snuff filmova, ukljucujuchi onaj gde maskirani Cecen kolje ruskog vojnika.

Mlatnulo me zesche, jer nije bilo odmaka u stilu "ovo su samo specijalni efekti".

Upotrebio si veliki broj smajlija, ali mi se cini da Bobanov asortiman ne moze da pokrije pun spektar emocija koje su me zahvatile nakon gledanja doticnog materijala.

Ne verujem da bih ikada mogao da se naviknem na takve scene. Dodushe neka vrsta otpupljivanja je mogucha kad se necemu stalno izlazesh, ali kao shto Rambo Amadeus kaze: "Mosh' da ti se odrazi na nervnoooj baaaazi, na nervnooj baaaziiiii - psihichkiiiiii".
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com