• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SEED of CHUCKY

Started by Kunac, 07-12-2004, 14:14:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

Da li je neko pogledao ovaj peace of *hit.
Za Warlocka znam da jeste, ali ne znam da li mu se dopao...
Ja sam lično... razočaran. Veoma.
Dobro, verovatno nisam trebao mnogo da očekujem (IPAK JE OVO PETI DEO SERIJALA O LUTKU UBICI) ali je postavka izgledala tako obećavajuće...
Umesto britke satire u NEW NIGHTMARE maniru dobili smo jedan "film" sklepano od nekoliko polu-zabavnih skečeva i puno veštačke krvi...
SPOLIER ALERT!!!
Ako ništa, tu su bar scene u kojima Džon Voters ostaje bez pola face i Britni biva isterana s puta...
"zombi je mali žuti cvet"

Ghoul

Quote from: "doktor Kunac"verovatno nisam trebao mnogo da očekujem[/size]

određujem ti kaznenu meru upućivanja na deponiju radi studiranja grešaka prethodnika, i učenja na istima...
https://ljudska_splacina.com/

PTY

kikiki...prosvetni radnici.
ajde kud prosvetni...ali radnici!   :P [/i]

PTY

tiresija, ja to o trudu ulozenom u suvislo komentarisanje serijala o lutku - ubici.  :lol:
inace, ja i pismenost smo na p.
persiramo se.

Mark

Chucky...to je onaj lutak koji ubija jel'da?
(Ah, sto se pravim nevest!)

Ma dajte ljudi...ja se divim ljudima koji mogu da  "lightweight"  lika kao sto je Chucky rastegnu na pet (!!!) filmova..."Only in America!"

Ipak, Varvik Dejvis ih sije sa Lepreahaunom za jedan film...
(Chucky in space - here we come!)

PS

U stvari u D-T-V oblasti svi filmovi treba da budu serijali!!!!!!!!
(Zivot je kratak - Hvataj batak!!!)
Pa ko dokle dotera!
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

WARLOCK

Za novog Chakija :twisted: za razliku od ostalih serijala je otisisho predaleko,pretvorivshi je skroz u parodiju,potpuno zajebavanje,cist tresh
potpuno neocekivan obrt,susret sa Chakijem dosta poznatih faca  :!:  tu je i jedan od mojih idola,dosta gor efekata  :evil: puno pervezije,film je pravljen cisto za fanove.Ipak sam zadovoljan filmom.Preporucujem za gledanje u drustvu...
ps.ova mala lutka ima dobre sise.

Kunac

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "doktor Kunac"verovatno nisam trebao mnogo da očekujem[/size]

određujem ti kaznenu meru upućivanja na deponiju radi studiranja grešaka prethodnika, i učenja na istima...

Ma, je l'? Ovo je neka lektorska inkvizicija, šta li!? Ja sam potpuno opušten kada postujem i nameravam da to tako i ostane. Ako i promakne neka greška: neka promakne... Baš me briga! Nije ovo književni konkurs! Najbitnije je da su ljudi razumeli šta sam hteo da kažem.
Kada budem pisao magistarsku tezu, biću pažljiviji.

Ghoul

ma samo opušteno - na deponiju sam te poslao zbog zezanja, a ne da nešto pametno naučiš (kao da iko zbog toga dolazi ovde!?)

take it easy / like a man.
https://ljudska_splacina.com/

Kunac

Quote from: "libeat"tiresija, ja to o trudu ulozenom u suvislo komentarisanje serijala o lutku - ubici.  :lol:
inace, ja i pismenost smo na p.
persiramo se.

Libe, previše si skromna!!! Tvoja rečenica klizi poput kašike u tegli meda.

PTY

Aj. Previše. Ne znam šta se to dešava. Odlepiće se nalepnice.  :(
Nego slušaj Kunac, bolje da sad odmah priznam, pa šta bude: ja sam još u prošlom veku odustala od Chucky serijala. Nakon ciglih 20 minuta. Pa me oduševljava što ipak ima ljudi koji su ne samo odgledali taj film, nego se i sećaju istog.
Kaže Mark kako se divi ljudima koji mogu da "lightweight" lik kao sto je Chucky rastegnu na pet (!!!) filmova...
Ja se divim ljudima koji svih tih pet filmova odgledaju.

mnb

Pa, ne znam... Meni je licno bio istog kvaliteta kao i prethodni deo sve do nekih dvadesetak minuta pred kraj, kada se od polu-parodijskog poigravanja sa temama, tropima i ikonografijom zanra, pretvara u obican slasher; mislim da ima vise mrtvih tu negoli u svim prethodnim delovima zajedno. Lutke su dobro odradjene, a Dzenifer Tili svaka cast za poigravanjem sa sopstvenim imidzom... Pitam sa sta Dzina Gerson misli o filmu.

Kunac

Gina je oduševljena. Sprema se za rolu u filmu Chucky Does Hollywood.