• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Srbi u dubokom svemiru

Started by Relja, 18-12-2004, 23:45:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Relja

Ako do sada niste videli srbi krecu u osvajanje dubokog svemira :) Valjda u prvoj epizodi novog serijala Stargate Atlantis (paralelana serija sa Stargate,  pojavljuje se vojnik sa srpskom trobojkom na rukavu koji na srpskom kaze prilikom prolaska kroz Stargate "Vidimo se sa druge strane".
Inace u Stargate Atlantis prica se vrti oko grupe zemljana (a i srba :) ) koji su formirali bazu za borbu protiv zlih vanzemaljaca u nekom zabacenom delu galaksije bez mogucnosti povratka, posto je kapija samo u "jednom pravcu" ili kako su oni napisali:

In the series opener, a new Stargate team ventures to the lost city of Atlantis. Stranded in a new galaxy, without the possibility of returning to Earth, the team encounters a powerful enemy

WARLOCK

mora da je aprilska shala haha! mogli su da posalju legiju u rat sa vanzemaljcima.

eric cartman

Srbija do svemira , kazem ja vama....
Screw you guys I'm goin' home

S.

Recimo da nije sala (a i zasto bi bila?!) iznenadjena sam da je neko pravilno shvatio koncepciju Srba-granicara od Krajine do Zapadne Slavonije :) Stargate mi je bljak, mozda Sg Atlantis bude bolji? Ako prezivi pilot epizodu :mrgreen:

arya

stargate je stvarno sranje ali ova nova verzija (atlantis) je za nijansu bolja.  eto gledao sam tu prvu epizodu ali nisam video ovaj jako vazan detalj.  ako se postuje forumula americkih filmova (a i serija) onda je srbin (zajedno sa jedinim crncem) vec preminuo u jednoj od prvih epizoda.  u svakom slucaju, definitivno cu da obratim paznju kad naletim na sledecu epizodu.