• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dead & Breakfast

Started by Kunac, 06-01-2005, 22:48:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

Konacno sam uspeo da pogledam ovu dugo ocekivanu horor komediju, "americki odgovor na Shaun of the Dead"...

Not bad, but nothing special...

Drustvu i meni je bilo najzabavnije da licitiramo ko na koga podseca> u filmu se pojavljiju "dvojnici" Ume Turman, Dzona Travolte, Majkla Vinkota, Tendi Njutn i Dejvida Karadina (cekajte... pa to jeste  bio Dejvid Karadin!)

Ako volite crazy horror i filmove kao sto su> Evil Dead 2: Dead by Dawn, Braindead, The Convent, Shaun of the Dead, D&B je prava stvar za vas.

Samo, nemojte da ocekujete previse...
"zombi je mali žuti cvet"

WARLOCK

ocekivao sam ovaj film nesto vishe ali ipak sam uzivao gledajuci :lol: ,najvishe sam se smejao zbog crnog humora sa preterivanjem onakve kakve gledamo sa Jaksonovim fazonima sa izvedenim dobrim trikovima xqqd ,samo kad bi scenario bio dobar :( Sumnjam da bi ghoul dao dobru trojku :lol: ..

Ghoul

Quote from: "doktor Kunac"Ako volite crazy horror i filmove kao sto su> Evil Dead 2: Dead by Dawn, Braindead, The Convent, Shaun of the Dead, D&B je prava stvar za vas.

uf uf uf, kunče, de će ti duša te ovako obmanjuješ narod?
breakfast nema blage veze (osim naj-najpovršnijih) s grenavedenim remek-delima, odnosno jedino što je u njegovoj ligi, otprilike, jeste onaj osrednji convent.
ne očekujte NIŠTA i onda ćete, možda, biti srećni što ste dobili, kao, NEŠTO...

pisao sam o brekfastu na topiku 'izveštaj sa nekih horor festivala' ili tako nešto, pa da se ne ponavljam (ukratko: za mene ovo je ispodprosečan filmić, suviše napregnut da postane 'cult' – a bez dovoljno umeća i duha da to stvarno i bude...)
https://ljudska_splacina.com/

Kunac

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "doktor Kunac"Ako volite crazy horror i filmove kao sto su> Evil Dead 2: Dead by Dawn, Braindead, The Convent, Shaun of the Dead, D&B je prava stvar za vas.

uf uf uf, kunče, de će ti duša te ovako obmanjuješ narod?
breakfast nema blage veze (osim naj-najpovršnijih) s grenavedenim remek-delima, odnosno jedino što je u njegovoj ligi, otprilike, jeste onaj osrednji convent.
ne očekujte NIŠTA i onda ćete, možda, biti srećni što ste dobili, kao, NEŠTO...

D&B apsolutno ima veze sa gore navedenim filmovima. Svi ovi naslovi spadaju u tzv. crazy horror tj. u njima se kombinuju splater & komedija. To je ta skola! D&B cak pokusava da na vise nacina oda pocast svom uzoru Evil Dead-u: u filmu se pojavljuje poster Rejmijevog filma, Sara vitla motornom testerom pokusavajuci da oponasa Asha...

Sto se kvalitete tice, D&B nije ni prineti navedenim crazy horror klasicima ali ga to ne sprecava da bude gledljiv i donekle zabavan.
Ko voli nek' izvoli.

Uostalom, Warlock je uzivao gledajuci ga! Malo li je?

SAVET> film gledati u drustvu pet ortaka i gajbe piva.
"zombi je mali žuti cvet"

Truba

:evil:  film je sranje  8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

A Shaun of the Dead je sad kao neko remek-djelo?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!