• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Trailer za Cursed Wesa Cravena?

Started by West, 09-01-2005, 22:02:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

West

Interesuje me da li je neko video trejler posto kazu da previse otkriva o zapletu, ako jeste neka prozbori da znam sta mi je ciniti:))

Ghoul

Baš zato što otkriva previše, nisam hteo da ga pogledam. Ionako kažu da (trejler) previše podseća na TEEN WOLF 2 !
https://ljudska_splacina.com/

WARLOCK

i ja sam pogledao trejler,bas sam pomislio da se otkriva previshe,bas ima nekako dobru atmosferu nekako malo lici na moderan Bafi,kao da pokusavaju da pokazu da film interesantan ali sacekacemo..Mogu reci da jedva cekam nestrpljivo :!: ...

Kunac

Ako se po trejleru film poznaje, CURSED ce biti crna mrlja u Krejvenovoj karijeri. Dobro, postoji mogucnost da film bude zabavan, ali od saspensa & pravog horora tu nece biti nista...
OK, mozda sam previse pesimistican, ali razumecete me: kad vidim gomilu neuverljivo kompjuterskih generisanih likova kako "skacu po ekranu" prevrne mi se zeludac! Zar Rik Bejker nije trebao da radi efekte? Sta se dogodilo?!? Ah, da! Otpustili su ga!

blagi SPOJLERI> OPIS TREJLERA

Dimension films. Pun mesec i tamni oblaci. Brat i sestra se vraćaju kući (Ricci & Eisenberg). Svađaju se (a šta bi brat i sestra drugo i radili?). Dolazi do saobraćajke. U drugim kolima je mlada preplašena žena (Shanon Elizabeth). Dok preživeli pokušavaju da se izvuku iz olupina nešto ili neko ih napada... Ovo je po svemu sudeci sam pocetak filma: bata i seka preživljavaju ali su ogrebani/ujedeni/prokleti.
Počinju da se dešavaju "neobjašnjive" stvari: Ricci hvata muvu u letu, porodični pas se pretvara u neuverljivog CGI portabl vukodlaka (ha, ha!  :x ), na dlanovima aktera se pojavljuju pentagrami...
Finalni deo trejlera je prilično razotkrivajuć (ili se bar tako čini): naime, ispostavlja se da ima bar 3-4 (ako ne i više) vukodlaka. Svi se morfuju, preteći reže, sevaju očima, skaču po zidovima... Dolazi do opšte šutke. Kaiii, kaiiii!

U svakom slučaju, mislim da je ipak prilično bezbedno da se trejlerpogleda . Da, postoje određeni prizori koji otkrivaju smer u kome će se priča kretati ali to je info koji se može pronaći i u sinopsisu.
"zombi je mali žuti cvet"

WARLOCK

priznajem trejler nisam odgledao do kraja nesto mi je bila pukla veza,mozda sam zasluzio da ne vidim cgi vukodlake :lol:,citao sam da ima fizickih napravljenih,kako to da su sutnili Rik Bejkera a ubacili Knb team.
E ladno sam video na IMDB ima 9 zvezdica.

Tex Murphy

Kunac je ispravno procijenio, ovo je očaj od filma.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Kunac

Quote from: "Harvester"Kunac je ispravno procijenio, ovo je očaj od filma.
Eto, vidiš... Po traileru se film poznaje.
"zombi je mali žuti cvet"