• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Den Simons "Ilion"

Started by Pennywise, 30-01-2005, 14:45:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Loni

A, dakle Lagunina greška?
Ok. Onda povlačim reč.
Može biti da ću kupiti i Olimp.

Inače još jedna mana koja mi je pala na pamet
je da je iako idejno dobar, roman napisan ne baš zanimljivim jezikom
i ne baš na interesantan način.

Neke stvari ostale su mi posle drugog dela nejasne (recimo motivacija Afrodite da likvidira Atenu i sl)

Truba

na 150. sam stranici
kaskam kao i u svemu pa se tek sad uključujem
ne bih rekao da je loni u pravu kada kaže da simons ne piše zanimljivim jezikom
mislim da ipak piše zanimljivo stil je ok slogovi što ja kažem lagano idu
paususi se smenjuju ali nažalost toga je zaista MORE... ne more OKEAN
utopiš se ko njemački tenkovi na istočnoj bojišnici...
dođeš do 300. str zaboraviš šta je bilo na početku
istina je ja sporo čitam
nekih 10-ak stranica dnevno možda dvajest
pa ove deblje knjige od 400 do 600 stranica čitam i po dva mjeseca
npr Teror... 4. knjigu endimion...

lijepo to ide sve skupa i zanimljivo je čitati dobar je simons i ne znam mrzi li indiju i srbe ali znam da mnogi mrze hrvatsku pa se opet kupuju njihove knjige
osobno ne vežem pisca i njegovu osobnost sa djelom... zanima me samo što u djelu piše ništa drugo...s te strane simons je ok ne vidim mržnju prema indiji... možda da indijci umesto što seru u javnosti poprave santiarni čvor...
naprave mir s pakistanom i pare umjesto u atomske bombe i s-300 ulažu u dobrobit običnoga čovjeka...umjesto što BJP partija promovira progon monoteista bolje bi im bilo da malo porade na čistoći rijeka i ulica te mržnji prema bijelcima ( kolega mi bio u bangaloreu 14 dana nije izlazio iz hotela od vrijeđanja i dobacivanja)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Petronije

Jesi li čitao Pesmu boginje Kali?

Truba

Jesam extra
Trebam li vjerovati majci terezi ili tamo nekim kastincima u indiji koji se ljute jer im drzava nij3 predatavljena kako j3 oni zelw vidjeti...jbt kolone ljudi pred indijskim i srbijanskim veleposlanstvima za azil
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

dakle Olimp 230 maraka ili 115 eura kod preprodavača u srbiji... u bih rasprodato bila cijena 88 maraka
a laguna odgovara da neće raditi dotisak
vrijeme je da vratim printer što sam odnio na vikendicu
ili još bolji firmin canon da aktiviram :D

D.S.B.

Quote from: Black swan on 31-01-2019, 14:43:58
dakle Olimp 230 maraka ili 115 eura kod preprodavača u srbiji... u bih rasprodato bila cijena 88 maraka
a laguna odgovara da neće raditi dotisak
vrijeme je da vratim printer što sam odnio na vikendicu
ili još bolji firmin canon da aktiviram :D

:?   neverovatno, kupio sam tu knjigu 2006 čini mi se za 530 din, Lagunino izdanje, nisam je čak ni pročitao, eno je na polici u savršenom stanju  :!:

Truba

da...sve od simonsa je skupo
ja sam gledao te knjige vjerovatno tad ali sam kupio samo ilion
jer su mi se zgadile situacije da sakupim komplet
ne svidi mi se prva knjiga pa onda sve prodaji...

Truba

Gospode koje je ovaj Olimp knjiga sranje
Usudjuje li se iko reci da je ilion predivna knjiga
A olimp susta suprotnost

Vako je zasrao nastavke hiperiona

dark horse

Meni su super nastavci Hiperiona, nadam se da će biti snimljena i Hiperion serija jednog dana.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Truba

Olimp je dakle sranje
Sutnja je odobravanje