• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

LOST

Started by Pennywise, 24-02-2005, 01:52:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jake Chambers

Evo i preview za sledeću epizodu...

http://rapidshare.com/files/27981643/3x19-brigpromo.zip

LOCKE IS BACK!!!
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Man Of Steel

Quote from: "Jake Chambers"Evo i preview za sledeću epizodu...

http://rapidshare.com/files/27981643/3x19-brigpromo.zip

LOCKE IS BACK!!!
Ovo uopste ne izgleda lose! :lol: Jos kada bi se naslo nesto vise od ovog previewa...
When ever you need hard center i will be there

Jake Chambers

Bože dragi... gleda čovek tako seriju i zna sve o svim likovima, a onda dođe momenat kad skonta da neki likovi jedni o drugima ne znaju mnogo. Tipa... potpuno sam zaboravio da malo ko zna da je Lok bio invalid.  :lol:  :lol:

Inače, epizoda je... pa recimo da je u najmanju ruku luda. I napokon vidimo da Džek IPAK nešto zna... a šta je to? Po previewu za sledeću epizodu samo što krene da priča ostalima... desiće se nešto... argh.

lilit

au kakva epizoda.  :shock:
nadam se da sve stvarno nece otici u pravcu heaven/hell bullshita.
btw, a tek sto me juliettino trep trep trepkanje nervira. cak i u onom minimumu scene u kojoj se pojavila.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

lilit

Jake Chambers

To sam čuo još pre dan ili dva i potpuno mi se sviđa odluka. U stvari se radi o DVE sezone, samo što su ih podelili tako da ispadne tri, kako bi abc imao više koristi... no, nema veze. Ono što je meni prvo zapalo za oči u članku je ovo:

http://www.usatoday.com/life/television/news/2007-05-06-lost-heroes-chart_N.htm

:lol:  :lol:  :lol:

Jake Chambers

Bogami i ovo me golica MNOGO

QuoteBut, Lindelof says, "the last five minutes of (this month's) finale are going to seal our fate."

E da, navodno je Malcolm David Kelley, koji glumi Walta, viđen na Havajima proteklih nedelja, što sugeriše da se verovatno pojavljuje u finalu... a načuo sam i da je Harold Perino (Michael) u pregovorima za 4. serijal... :!:

lilit

Quote from: "Hiro Nakamura"To sam čuo još pre dan ili dva i potpuno mi se sviđa odluka. U stvari se radi o DVE sezone, samo što su ih podelili tako da ispadne tri, kako bi abc imao više koristi... no, nema veze. Ono što je meni prvo zapalo za oči u članku je ovo:

http://www.usatoday.com/life/television/news/2007-05-06-lost-heroes-chart_N.htm

i meni.
posebno ovo: "In its first season, Heroes has just begun its promised killing spree with Eden, Simone and Isaac. More deaths are promised."

of topik,
skinula sam Heroes 21. :)

Jake Chambers

Pročitaj gore moj edit ;)

I da, i ja sam skinuo još jutros :D

lilit

Quote from: "Hiro Nakamura"Pročitaj gore moj edit ;)

jbt, ja sam na njih dvojicu skoro i zaboravila.  :?

Jake Chambers

Hm... videh spisak glumaca za poslednju epizodu i bogami nema Walta na njemu... hajde da se nadam da ga kriju... pošto bih BAŠ voleo da se pojavi napokon ponovo... Ali će biti ponovo Mira Furlan :) Nje je baš bilo mnogo ove godine i neko čak reče "možda je ona Džejkob?" Hahahaha.

Nego... u pretprošloj epizodi, kada se Mikhail pojavio ponovo i spasao život Naomi, ona mu je rekla nešto što je on Desu i ekipi preveo kao "Hvala"... malopre sam pročitao da mu je u stvari rekla na portugalskom "Nisam sama"... šta li to znači? :) Da li hoće da kaže da nije sama na ostrvu, da li ona ima veze sa Othersima? Ili je u bunilu samo rekla da nije sama misleći na svoj navodni brod?

Джон Рейнольдс

Ima mnogo toga neobičnog u vezi sa Naomi. Prvo, šta znamo o usedu helikoptera? Helikopter smo čuli i videli crveno svetlo i neko komešanje u vodi. Ništa više od toga. Dalje, mnogo je toga čudnog u vezi sa njenim letom. Zar je bila sama u helikopteru? Ona priča da su se oblaci razišli i da je videla ostrvo, pa je helikopter pao. Videla ostrvo u mrkloj oblačnoj noći? I na kraju: sve i da je sama krenula u patrolu, u šta čisto sumnjam, helikopter je sigurno imao neki GPS ili tome slično. Ako ona sa sobom nosi moderni satelitski telefon, kakav Said nikad nije video, nemoguće je da nema GPS kako u samom uređaju, tako i u helikopteru. Dakle, ako brod postoji, oni ostrvo mogu veoma lako da nađu, jer se radi u radijusu od možda kilometar. Ako je ostrvo uopšte moguće naći na taj način.

Mislim da bi na gore izneseno serija morala da da neko objašnjenje, ali se plašim da će mnoge stvari ostati da "vise". Kao što je avion sa drogom i crncima, npr. Akteri vezani za avion su mrtvi, ali nije jasno otkud on tu, tako daleko.

I kako uopšte Dezmondova riba zna da treba pratiti elektromagnetne anomalije?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Jake Chambers

To da ona prati EMP je bila POSLEDNJA scena drugog serijala, te time dobija na značaju i biće sigurno objašnjeno. Dalje, Naomin brod se nalazi navodno 80 km od ostrva, ne "možda kilometar".
A ja mislim da nije ostalo ništa da visi - doduše za Libby ne znamo ništa šta je radila u ludnici i tako, a pokazali su je u flešbeku, i to isto na kraju epizode, a plus su rekli da je glumica bila planirana samo na godinu i MISLIM da su obećali da će je razjasniti... što se tiče aviona... ako se ne varam, mi ne znamo kuda je avion išao... ali ćemo razrešenjem serije ili tako sigurno dobiti odgovor i na to... ako ne, onda je to jednostavno jedna od onih čudnih stvari.  :lol:

Джон Рейнольдс

Nisi me razumeo ili nisam dobro napisao. Ako pretpostavimo da je Naomin helikopter imao GPS, a trebalo bi da ima s obzirom na sofisticiranu opremu koju nosi sa sobom, onda se mesto pada helikoptera, a samim tim i položaj ostrva (pošto je blizu) može odrediti na oko kilometar.

Dakle, ako brod postoji, spasioci samo što nisu... pod uslovom da se ostrvo može naći na takav način.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

lilit

Ja nesto mislim da je to zakomplikovano na "visem" nivou tipa da Ostrvo ometa GPS ili tako nekako.
A nisam sigurna ni da Naomi nije jedna od The Othersa.
Javlja mi se i da Dzek nije prisao Othersima i da zna da je Julliet "ubaceni element".

Jake Chambers

Quote from: "lilit_depp"Ja nesto mislim da je to zakomplikovano na "visem" nivou tipa da Ostrvo ometa GPS ili tako nekako.
A nisam sigurna ni da Naomi nije jedna od The Othersa.
Javlja mi se i da Dzejk nije prisao Othersima i da zna da je Julliet "ubaceni element".

JA sigurno nisam prišao Othersima.  :lol:
Ali Džek... da, on zna nešto sto posto jer ono što htede Džulijet reći prošli put mora da ima neke veze s nečim...

lilit

Quote from: "Hiro Nakamura"
JA sigurno nisam prišao Othersima.  :lol:

Jake Chambers

Pa lepo si napisala Džejk :P

Ja ću inače biti jako ljut ako ispadne kako su Othersi dobri... JER: onoliko laganje, zatvaranje, mučenje, ubijanje, otimanje ljudi... ne može nikako da se opravda.

lilit

Quote from: "Hiro Nakamura"Pa lepo si napisala Džejk :P

ja napisala Dzejk? nemoguce...
:wink:  :lol:  :lol:  :lol:

ne, othersi su definitivno idioti, ali nadam se da sve to s njima imati neku 'sektasku' pozadinu posto bi mi to bilo potpuno bzvz.

Jake Chambers

Quote from: "lilit_depp"
Quote from: "Hiro Nakamura"Pa lepo si napisala Džejk :P

ja napisala Dzejk? nemoguce...
:wink:  :lol:  :lol:  :lol:

ne, othersi su definitivno idioti, ali nadam se da sve to s njima imati neku 'sektasku' pozadinu posto bi mi to bilo potpuno bzvz.

Kako sad ovo da se razume?? Nisi napisala ni "će" ni "neće"  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

lilit

:!:  :!:  :!:  :!:

Jake Chambers

OK... na Lostpediji ima tema sa spekulacijama o završetku serijala i evo šta kaže jedan ludi tip s nikom RogueLeader... znači nije normalan :genije:

Ben, Jack and Locke are on top of a mountain:

Ben: Here we are, at the top o the mountain.

Jack: I sprained my ankle, where's Desmond when you need him?

Locke: I saw him go to the Pearl with that picture of Penny. He said not to disturb him.

Ben: Gross.

Jack: So what are we doing here?

Ben: John, do you remember what it said on Eko's stick?

Locke: Lift up your eyes and look north? Something like that?

Ben: Exactly, except on this island, north isn't north...it's up.

Ben points up into the sky.

Jack: I don't see anything.

Ben: You will. John, press that mountain-button over there.

Locke: You mean, this mountain button?

A loud whoosing noise is heard, and the 3 men are propelled in a teleportation device to the Meteorology Station way up in that sky above.

We all know what'll happen to Ben, Locke and Jack (see my earlier post in this topic), but here's what happens to the rest of the gang:

Sawyer: Hey Apu, what are you doing with that thing?

Sayid: It is a satellite phone, I am trying to communicate with Naomi's ship.

Sawyer: You believe that chick? She's clearly lying, no one can be trusted.

Sayid: Are you here to help me?

Sawyer: Damn sure ain't.

Sayid: Ok. Thank you, come again.

Meanwhile, Desmond is dancing on a rock.

Hurley: Dude, what the hell are you doing?

Desmond: I've been here before, brother.

Hurley: Yeah, you were doing it this morning, we all saw you.

Desmond: Where's Charlie?

Hurley: He died in the last episode, "Greatest Hits".

Desmond: Did someone say "keep rockin"?

Hurley: Dude...

Meanwhile, Kate is talking to Juliet.

Kate: Is Jack Romeo?

Juliet: Is Sawyer Romeo?

Then they shoot each other. This double sound wakes up Naomi, who was having a little kip.

Naomi: Penny!

Desmond comes dancing over.

Desmond: Where?!

Naomi: On the sand there, it's a 1p coin.

Desmond: How did that get there???

LOST

LOOOL

Jake Chambers

Ono što mene brine je ovo:
Still, the biggest change may be that massive, mind-blowing, cast-related "game-changer" I keep hinting about—to which I am sworn to secrecy, for it is that big—which is revealed in the season finale. (I cannot wait for you to see it.)

Iskreno, nisam bio ovoliko uzbuđen oko kraja nekog serijala još od X-Files. :D

Jake Chambers

OMFG. OMFFFFFFFFFFFFFG!!!

Dugo, ali dugo me neka epizoda nije toliko šokirala kao 20. DUGO! AAAAAA!

lilit

pa...ja nisam sokirana, ali odavno nisam gledala bolju Lost epizodu.

milan

Quote from: "lilit_depp"pa...ja nisam sokirana, ali odavno nisam gledala bolju Lost epizodu.
Potpuno se slazem.
Jedino sam se nadao da ce ga Ben odvesti do cetvoroprste statue...

Jake Chambers

Jebote, statuu sam i zaboravio... ja sam još uvek šokiran, a objasniću kasnije i zašto.  :lol:  :lol:

Jake Chambers

Evo mene oooopeeet.
Elem, zbunio me Džejkob. Ali totalno. Prvo pomislim jao ne, imaginary friend... kad ono duh ili šta li je  :?  :?  :?
A onda NAMERNO promenjen redosled scena, odnosno kadrova u privjuu u odnosu na epizodu vezano za priču ovih na plaži... i kraj... mislim, očekivao bih da ubiju Sojera, jer je on rešio svoju životnu misiju... ali Lok? Lok tek počinje da živi svoj "pravi" život i nije mu valjda to bila misija ostrva, da ubije ćaleta?? Nadajmo se da će ga ostrvo izlečiti. Ja sam u svakom slučaju bio šokiran pucnjem.
Nego... nadam se da pohod Othersa na plažu u poslednjoj epizodi neće biti taj šoker koji je najavljen jer je pomalo lejm... nadam se da će biti nešto žešće... i drago mi je što su se stvari na plaži sredile i što su sad kao svi ponovo ujedinjeni.

Jake Chambers

Znači do jaja... forumu Lostpedije jedva da možeš da pristupiš... stalno piše: The server is too busy. Try again later... eto šta jedna epizoda uradi...  :lol:  :lol:  :lol:

lilit

samo se nadam da na kraju nece ispasti da je Ben jedini stanovnik ostrva i da se sve desava u njegovoj glavi.  :(

Jake Chambers

Što da ne? :lol:
Nego... da li je ikome bilo sumnjivo što Ričard ispade stariji od Bena, a i dalje izgleda kao da je mlađi od njega?

Джон Рейнольдс

Glavne baje odavno tvrde da fora sa ostrvom nije u tome da su svi mrtvi ili da se sve događa u nečijoj glavi.

Lok će verovatno da ustane iz masovne grobnice, imam takav utisak. Ostrvo će ga izlečiti, Džejkob ili nešto slično. Ipak, setio sam se da je onaj pandur sa početka serije jedini umro posle ranjavanja. Tačnije, umirao je danima. Na njega ostrvo nije uticalo?

Dopada mi se twist da je ostrvo bilo nastanjeno (klonovima?) još pre Darme. Pretpostavljam da je ostatak četvoroprste statue ukazivao upravo na to. Ostrvo je neka čakra čitave planete, a Darma je koristila takvo jedinstveno mesto za svoje eksperimente sa kloniranjem, butterfly effectom (ta teorija nije prestala da mi se vrzma po glavi) i ko zna čime još.

#Τζούτσε

sivka

Brate, kad vas slušam, pardon - čitam, dodje mi da ponovo počnem da gledam seriju. Ja sam se u jednom momentu silno smorila pa sam odustala.... :(
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Plissken

Lost je sve uzbudljiviji. Ocekujem pogibije Carlija i Kler, kao i fantasticne finale.
Can't argue with a confident man.

Jake Chambers

NE KLER!!!! Mora prvo da skonta da joj je Jack brat!!!!

Nego... iako je finale Jack-flashback... pojavljuje se i Penny... šta li to znači?

Джон Рейнольдс

Smrt majke malog deteta u popularnoj američkoj seriji? Čisto sumnjam. Ako će neko da opstane do kraja, ostaće Kler. Da se ja pitam, ubio bih Džeka i to ružno.  :lol:

Ove poslednje epizode su me podsetile zašto volim Lost, ali ostaje gorak utisak da je pola trećeg serijala osciliralo između proseka i sranja. Nadam se da je pad gledanosti producente prizvao pameti.

#Τζούτσε

Jake Chambers

Pad gledanosti je bio više posledica one pauze (a bolje pauza nego malo malo pa prekid kao što je inače slučaj), i zbog pomeranja na sat kasnije u prikazivanju... ali kada se sabere sve sa ljudima koji snimaju epizode pa ih gledaju kasnije, gledanost ne da nije pala, već je porasla.

lilit

Quote from: "John Reynolds"Da se ja pitam, ubio bih Džeka i to ružno.  :lol:

:lol:
i ja mislim da to nije tako losa ideja.

Jake Chambers

Ubio bih ja vas oboje.  :lol:

Jake Chambers

OMFG koja epizoda. Koja priprema za kraj. Zilion novih pitanja, odjednom. Čmarli mi je naterao suze na oči. Pih. Džek je car. Toliko za sada.  :lol:  :lol:  :lol:
Btw, u ovoj epizodi već dobijamo ideju zašto se poslednja zove "Through the looking glass".

Jake Chambers

A... da, dobijamo i odgovor što se Mira Furlan onako kratko pojavila u The Brig i šta će joj dinamit. :D:D:D:D:D

lilit

mene je ova epizoda malo smorila. :(

nije da me ne zanimaju one "novopojavljene" cice, ali je too much charlija, jacka, desmonda & patetike za moj ukus.

Jake Chambers

Aj ne budi na kraj srca. JA jedva čekao da ubiju Čmarlija, a on mi natera suze... plus, lepo se otkrilo šta su oni kablovi, Džek je ponovo malo u prvom planu (tvoj problem što ga ne voliš, ali njega je ove sezone baš bilo malo), plus...ovo je svakako samo uvod za kraj... tako je obično sa pretposlednjim epizodama serijala - bilo koje serije.

Jake Chambers

I da, saznali smo nekoliko divnih sitnica - kao to da je Čarli jednom spasao Sajidovu Nadiju od napadača :) I to baš onog dana kada je svirao ispred Widmorove zgrade i kad ga je Desmond video :)

Jake Chambers

Je li gledao još neko ovo?  :lol:
Jeste videli kako se Aleks pita da li joj je Ben ćale?

Plissken

Meni se epizoda jos skida.

Super je sto je zagino Cmarli!

lilit

Quote from: "Plissken"

Super je sto je zagino Cmarli!

Carli je ziv i zdrav, a dokad ce ne znamo.

Jake Chambers

Opa... evo jedna zanimljiva teorijica...
One dve ribe na kraju epizode su Naomine saradnice... one na koje je možda mislila kad je rekla Mikhailu da nije sama...

Plissken

Odlicna epizoda, sjajno zatisje pred buru.

Jake Chambers

Inače, one dve ribe se zovu Bonnie i Greta... A znak Looking Glassa je beli zeka. Što će reći da je to ponovo neka aluzija na Alisu u zemlji čuda/ogledala... :D