• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

LOST

Started by Pennywise, 24-02-2005, 01:52:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Jake Chambers

Ok, ja sam završio prvu sezonu. Pre no što kažem išta, moram samo da primetim kako iko može kod filma, serije, knjige da se oseća prevarenim. Tok priče je uvek onakav kakvim ga zamišljaju tvorci, a ne onakav kakav očekuje publika. Svako priča svoju priču. Može da ti se svidi ili ne, ali nema mesta "prevari".
Ono što se meni posebno dopada u Lostu je kako u flešbekove pored lika o kom nam sam flešbek govori uvek lepo ubace i nekog drugog lika i lagano ih povezuju "na sitno"... pogledao sam baš zato što su mnogi kukali na drugu sezonu ocene na tv.com i ne vidim da su mnogo lošije od onih za prvi serijal... u svakom slučaju, ja sad nastavljam dalje, pa šta bude :D
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

mazinger Z

lost rulez.

Loengrin

Quote from: "Jake Chambers"Ok, ja sam završio prvu sezonu.
... u svakom slučaju, ja sad nastavljam dalje, pa šta bude :D
Koji tempo!
Jake sad mi je jasno zašto si juče izgledao "lost" naskroz.  :D  
(oprosti tako se lepo namestilo)
xyxy
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

gargamel

Gargamele... kako majke ti mogu hrvati da prikazuju nešto što još ni u Americi nije išlo?  :roll:  :evil:[/quote]

Jebi ga, pa kad debili emituju seriju malo na proleće malo na jesen a svaka epizoda ionako postavlja više pitanja nego što daje odgovora, ne mogu da znam da su ostavili neku epizodu iz drugog serijala neemitovanu :x . Sorry.  :oops:  A debeli je bio u ludari, baš je bilo prošle nedelje nešto o tome, naravno u flešbekovima. :?:
Kako se vesla po drvenom moru?

marduk

Ша вам толко па смета у другој сезони?? Јес да су оставили гомилу ствари отвореним, чак можда и претерали, али... Све то само захутава лост машинерију за 3.сезону, само да је не уфекалишу... :cry:

бајдвеј, поздравља вас све дарма корпорејшн  :evil:

Jake Chambers

Evo šta je meni odmah na početku zasmetalo - nema izgleda više lepog pravolinijskog pripovedanja priče kao u prvom serijau, nego odjednom imaš jednu te istu scenu u pet epizoda iz deset uglova... malo smori, mada je zanimljiv način pripovedanja. No, nije mi jasno kako su se mogli usuditi posle JEDNOG, USPEŠNOG serijala, tek tako promeniti stil pričanja... no, meni je to i dalje sve ok i tako to...

Jake Chambers

Argh ko je ukinuo EDIT DUGME?  :evil:  :evil:  :evil:

Dj Qualls u Lostu? Wow!  :lol:

Will-O'-The-Wisp

Kad se osjecam prevarenim?!

Kad me neko vuce za nos.
Kad se neko, nakon sto napravi sranje, pravi mutav.
Kad me neko laze u oci.

Postoji mnogo razloga da bih se osjetio prevarenim. Lost se i odrzava na prevarama. Na tome je razvijena citava serija. U 1. sezoni jako uspjesno. Ristekpa!

Ali, kad pogledam iza sebe i vidim da se za 40-i-kusur epizoda nista nije dogodilo, onda se osjecam prevarenim.

Pogledaj jos jedan ABC produkt - Invasion. Po mnogo cemu, serija je slicna Lost, sa jos vecim stivenkingovskim filingom. Za razliku od Abramsa, ovu su poceli nesto i da resavaju, samo zapravo nisu znali kuda ce da idu. Na kraju sam dobio gomilu odgovora koji nemaju blage veze sa onim sto se desavalo u prethodnim epizodama.

Mene je samo strah da se Lost ne pretvori u ovo... Recimo da mi si dopalo kako su razotkrivali misteriju u Surface. Scenaristi Losta bi imali sta da nauce.

Ne znam, ali me boli kad vidim da se Lost nastavlja, a da remek-djela poput Heist ukidaju... Jebes ga!

P.S. Tok price u serijama jeste onakav kakvim ga zamisljaju izvrsni producenti - da traje u nedogled! (Fox je serije oblikovao sasvim drugacije i zato ih obozavam do imbecilnosti.  :D  :!:  :lol: )
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
– Lester Freamon (The Wire)

Jake Chambers

Jesje... samo što FoX vodi recimo osam godina seriju kako treba, a onda devetu godinu usere  :cry:  :cry:  :cry:
Ono što me u Lostu još uvek jako zabavlja je način na koji su likovi i pre pada aviona bili povezani :D
A što se tiče vučenja za nos i nerešavanja... u tome je poenta svake priče koja hoće da se priča dalje... daš jedan odgovor, otvoriš još par pitanja... ali mislim da LOST neće otići dalje od 4 sezone i da će ostati dobar.
I ponovo te pitam, otkud ti ideja da je ono što ti lično smatraš sranjem stvarno sranje? :D

I da, znaš i sam da mrzim ekranizacije Kingovih dela (ne sve naravno)... još mi samo fale stvari koje LIČE na taj užas :D

Will-O'-The-Wisp

Pretpostavljam da pricas o X-Files... Ne znam, meni je ta serija solidna, ali tek prosjecna. Recimo da ih, kako god obrnes, Psi Factor sije.  :wink: But, that's just me.

Anyway, ono o cemu ja pricam jeste novi talas americkih serija. Po strani neka remek-djela kablovskih televizija, ali 24 je prekretnica. Nakon toga su dosle sve druge, pa i Lost. Bas zato sto ta serija spada u one koje su, ako mene pitas, bolje od gotovo svega sto se danas snima u Holivudu, upucujem tako ostre kritike. Ne zelim da se koristi sredstvima koje su serije nekada koristile. Jeftino je.

Da ne bude zabune, Lost je i dalje jedna od naj serija koje sam gledao, ali stagnira. Zelim da vise paznje obracaju na kvalitet serije, a ne na broj sezona.

Ko prica o ekranizovanim Kingovim djelima?! Pricam o Kingovom uticaju...

P.S. Pa, da, otkud ideja kriticarima da pisu kritike i daju medalje filmovima?! Mislim, u cemu je fora da nesto nazivas sranjem, a nesto remek-djelom ako nemas potpis 6 milijardi stanovnika Zemlje da mozes da presudjujes u njihovo ime?! Kako se samo usudjuju!  :D
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."

Jake Chambers

Joj Boki, znaš brate mene valjda dovoljno da znaš i da mene boli bubreg za kritičare i da tu granu "nauke" svakako ne priznajem :D
Da, govorio sam o XF i hteo ti ili ne, TO je bila jedna velika prekretnica u istoriji televizije, serija koja se probila i pored minorne reklame, zahvaljujući usmenoj propagandi i internetu, i ONA je stvorila talas serija poput Psi Factora, Pretendera, Dark Skies, Roswell, Profiler, nove varijante Outer Limitsa, i još gomile drugih serija tog kalupa. No, rekoh, deveti serijal je bacio sve niz rijeku.
Kada je u pitanju LOST, ja tvrdim da nisam gledao bolju seriju u poslednjih ne znam koliko godina - istina, 24 nisam gledao još, a oduševio me koncept serije (24 epizode kao 24 sata jednog dana?). I ono što me u LOSTu isto oduševljava, pored odlično napisanih likova (Sawyer to Libby: Well, then maybe you should talk to my shoulder :lol:), dobre priče, jeste koncepcija, način pričanja, što flešbekovi nisu samo flešbekovi nego kao da su ili deo glavne radnje ili pak neka vrsta paralelne priče...
Što se tiče Kingovih ekranizacija, loše smo se sporazumeli, ali nije zgoreg da sam to ponovo napomenuo :D

Jake Chambers

Hahahahaha....

Locke: You might want something to read...
Gale: Dostoyevsky... you don't have any Stephen King? :lol:

Will-O'-The-Wisp

Jake, znam da je X-Files jedna od najuticajnijih serija, ali nikad nije bila moj kap ov ti. Recimo, za mene su tri najsofisticiranije i najuticajnije serije 90-tih: Twin Peaks, Homicide - Life On The Street i Batman.

U Beograd dolazim za Sajam knjiga, pa ti donosim dvije sezone 24, cisto da okusis istinski saspens.

Nego, nemam snage vise da pisem. Dva dana sam bio u nekoj zabiti na kraju svijeta (zapravo, na granici izmedju Makedonije i Grcke), gdje je sve podsjecalo na Deliverance. Fakin kripi!

Jake Chambers

Ne moraš da donosiš, imam ovde dovoljno ljudi koji imaju 24 ;) Meni su ostale još ove poslednje dve epizode drugog serijala da gledam... i iako je super odrađeno ne sviđa mi se kako će ići treći serijal. Ono šest epizoda kao mini-serijal i tek u februaru (!!!) nastavak koji će se uglavnom vrtiti oko "onih drugih". Plus, vidim na listi glavnih likova nema više Majkla i Volta, što i nije tako strašno, ali me nervira što su tu sad Henri i njegova ekipa i... ne znam. Ali se jebeno dobro zapetljalo :lol:
A vidim i Eko je malo prso... :lo:

faye

Quote from: "Jake Chambers"Meni su ostale još ove poslednje dve epizode drugog serijala da gledam... i iako je super odrađeno ne sviđa mi se kako će ići treći serijal. Ono šest epizoda kao mini-serijal i tek u februaru (!!!) nastavak koji će se uglavnom vrtiti oko "onih drugih".
A vidim i Eko je malo prso... :lo:

:shock:  kako to? nema logike  :(  :cry: ja toliko ocekujem tu trecu, i sta sad, samo sest epizoda  :cry:

p.s. majkl i volt odlaze u posljednoj epizodi s otoka.. sto se meni ipak i ne svidja, jer to znaci da najvjerovatnije nece biti objasnjeno kakve su to testove vrsili na njemu i sl.. i to je ono sto me najvise smeta u seriji.. toliko ideja i petljanja, a onda samo predju preko toga i ostave nerazjasnjeno  :roll:

faye

Quote from: "Yamakomi":x  već su me počeli nervirati  :x
12. epizoda sezona 1
umjesto da pokušaju objasniti one podzemne "tunele" od čelika što sam naivan i očekivao ....:

citava druga sezona se bavi time, a opet toliko na kraju zakomplikuju  :roll: da se ja vise i ne sjecam ko tu koga nadgleda i zbog cega  :(

Quote from: "Yamakomi"
onim bićem što ga je pukovnik vidio

prikazace ga dva puta u drugoj sezoni.. al tek ti onda nece bit nista jasno  :evil:  prvi put nisam ni skontala da je to to  :(

Jake Chambers

Eeeeee... meni je bilo mrsko da jutros ustanem u 5, da bih bio na poslu u 6 i gledao online preko TV UP na abc s3E01... no, evo već sad čekam da se skine na IRCu :D :D :D

Джон Рейнольдс

Ja sam jutros zajahao Mulu, a pošto je već tada 3x01 imao 420+ sorsova, očekujem da će me sačekati kad se vratim s posla.  :!:

Uzdam se u onu priču da su autori serije unapred zaokružili osnovnu priču (ma šta ona bila), te vremenom neće potonuti u besmisao, ili se urušiti pod teretom zakomplikacija. Pribojavam se malo ovog trećeg serijala, ali 'ajde... pružiću mu priliku.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Jake Chambers

OMg omg omg... odgledao sam samo POLA epizode i već mi treba pauza da dođem sebi :lol:

Ok, odgledao. Neću se sad žaliti zbog stvari koje NISMO dobili ovom epizodom, jer je 45 minuta premalo da bi se odgovorilo na sva pitanja postavljena klifhengerom drugog serijala. Sve u svemu, odličan početak  :!:  :!:  :!:

lilit

Quote from: "Jake Chambers"Ne.

Hm... nikada nisam voleo Terija Okvina. Ni u Dosjeu X u par epizoda, ni u filmu, ni u Milenijumu... ali ovde... kao Lok je jednostavno genijalno urađen.  8)
i ja isto ovako  :lol: .
a tek sto je john locke  uradjen po john locke-u (http://en.wikipedia.org/wiki/John_Locke), to mi se bas dopalo.

gledala sam prve dve epizode trece sezone i mogu reci da nije, nije, nije lose  :D . cekam sredu, tj. cetvrtak s nestrpljenjem.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Джон Рейнольдс

Bah. Već je 3x02 prdnula u čabar, što je loš znak.

minor spoiler alert!

Onaj teatralni poljubac na sred mini-radnog logora? :smajlikojipovraća:

Čekali smo... koliko? sedam godina? da Molder i Skali jedno drugom krnu žvaku, a ovde se u lejm ljubavnom trouglu pri'vatavaju u svakom serijalu po jedan? Očekujem da će Sojer i Džek da se smuvaju u četvrtom.

Sve u svemu, ovo mi ne sluti na dobro; serija jednostavno sve više gubi na mističnosti i okreće se evil company klišeu koji sam po sebi, po mom mišljenju, nije loš, ali je bezveze posle onakvog početka. Ne mogu da se otmem utisku da serija opako ide nizbrdo.

I da... Kakva im je ona fora sa onim beskrajnim slučajnim upucavanjima? Već četvrto?!? Ma, 'ajte, molim vas...
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Loengrin

Pazi kad pomažu ženske suze! Pa ne baš suze ali ...

Nekom poznaniku sam rekla kako mi se gleda Lost, ali kako ga baš ne bih kupovala, jer nisam toliki fanatik. Kad on ono dobio oba dela (sezone, whatever) i dobiću ih naravno, tako da ću sad i ja moći da se učlanim u klub ljubičasto-crnih podočnjaka.  :P
:!:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Jake Chambers

Quote from: "John Reynolds"Bah. Već je 3x02 prdnula u čabar, što je loš znak.

minor spoiler alert!

Onaj teatralni poljubac na sred mini-radnog logora? :smajlikojipovraća:

Čekali smo... koliko? sedam godina? da Molder i Skali jedno drugom krnu žvaku, a ovde se u lejm ljubavnom trouglu pri'vatavaju u svakom serijalu po jedan? Očekujem da će Sojer i Džek da se smuvaju u četvrtom.

Sve u svemu, ovo mi ne sluti na dobro; serija jednostavno sve više gubi na mističnosti i okreće se evil company klišeu koji sam po sebi, po mom mišljenju, nije loš, ali je bezveze posle onakvog početka. Ne mogu da se otmem utisku da serija opako ide nizbrdo.

I da... Kakva im je ona fora sa onim beskrajnim slučajnim upucavanjima? Već četvrto?!? Ma, 'ajte, molim vas...

PItam se samo što se ogroman deo fandoma ne slaže s tobom  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  (A kod velikih produkcija je mišljenje publike jedino bitno :P)

lilit

Quote from: "Jake Chambers"
PItam se samo što se ogroman deo fandoma ne slaže s tobom  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  (A kod velikih produkcija je mišljenje publike jedino bitno :P)
sto ne znaci da mora da bude i relevantno  :evil: .
(da, da, ipak mi se svidja lost  :D . licim sama sebi na zene i njihove spanske serije. potpuno uzbudjenje pred epizodu  :lol: .

Jake Chambers

Meni se recimo druga epizoda isto nije dojmila, ali gde god odem na netu svi oduševljeni. Plus, većina nas je prva dva serijala gledala ono na divx pa sve odjednom, što uopšte nije isto kao gledati jednom nedeljno. I mnogi se slažu da ovaj serijal kreće mnogo bolje od drugog (koji je meni isto izuzetno drag), a i ne vidim čemu nerviranje oko "spore vožnje" - mislim, valjda je svima jasno posle početka drugog serijala da prvih par epizoda ide razjašnjavanje kraja prethodnog serijala, odnosno njegovo DELIMIČNO razjašnjavanje... tek 4., 5. i 6. ep. očekujem da budu bombastične , a tu je nažalost za ovu godinu već i kraj  :cry:  :cry:  :cry:

lilit

upravo skinula trecu epizodu i sad cu da je gledam  :evil: .

Jake Chambers

Ja već gledao... kažem samo OMFG! Šta sve čovek sazna u flešbekovima a da se tome i ne nada :) A sad kreće pičvajz sa sledećom epizodom :D :D

Jake Chambers

lilit

kakva epizodaaaa  :? .
ma znala sam odmah, cim je pocelo sa: "....I have just saved us all......................I was wrong........".
ko ce docekati sledeci cetvrtak?  :cry: [/i]

Plissken

Da obozavam Lost, to stoji, ali treca epizoda je bas budalastina. Malo sam uplasen...
Can't argue with a confident man.

Jake Chambers

Quote from: "Plissken"Da obozavam Lost, to stoji, ali treca epizoda je bas budalastina. Malo sam uplasen...

Uopšte se ne slažem. Ja sam večeras gledao ponovo i još više mi se dopalo nego juče... mislim da ćemo biti iznenađeni mnogim preokretima likova... a na kraju serijala neka me neko pljune ako ne bude Locke vs. Jack, jedan za Losties, a drugi kao novi pajtos Othersa...

sandman

Mene je ovo u trećoj epizodi sa Desmondom oduševilo, naslućivali smo odavno da je u pitanju jedan vrlo bitan i zajebat lik a sada ćemo videti pozadinu svega toga i njegovu pravu vezu sa ostrvom, ko je zapravo Desmond...
Ja uopšte nisam razočaran ovakvim početkom sezone, zapravo očekivao sam ga na osnovu prethodnih. Kao i u svakoj sezoni sada Lost sada sporo kreće u potpuno novom i, sa stanovišta prethodne sezone, nepredvidljivom smeru:

U prvom smo strepeli oko čudovišta, u drugoj gotovo ni pomena o tome.

U drugoj smo se razbijali oko bunkerisanih laboratorija i pritiskanja dugmeta. To sad više uopšte nije bitno, očigledno.

Treća je o Othersima i rasplet treće sezone ukazaće ponovo da ništa zapravo nije onako kako smo prvobitno mislili. Ponovo se vraća Locke i teorija veze sa ostrvom i predestinacije likova (obratite malo više pažnju na izbor ponovljenih scena pred trecu epizodu!!), što mi je super jer mi je vrlo nedostajalo u drugoj sezoni.

Ali, u ovom trenutku treba malo više razmišljati o mini-cliffhangeru sa kojim će se okončati šesta epizoda, pred ocekivani nastavak ciklusa u januaru ili februaru. Ima li tu ideja? Ja svakako imam...

lilit

Quote from: "sandman"Ponovo se vraća Locke i teorija veze sa ostrvom i predestinacije likova (obratite malo više pažnju na izbor ponovljenih scena pred trecu epizodu!!), što mi je super jer mi je vrlo nedostajalo u drugoj sezoni.
da, ovo je i meno falilo i svidja mi se kako su vratili boone-a.
ajde daj neke ideje o mini-cliffhangeru. bas me zanima.

Джон Рейнольдс

Ne bih se složio da u drugom serijalu nije bilo spomena o čudovištima, pošto je "čudovište" onaj crni dim sa kojim neko može da se suoči (Lok i Mister Eko), a neko ne. Naravno, o značenjima možemo do prekosutra.

Ono što mene lično najviše zanima jeste razrešenje pitanja životinjskog sveta na i oko ostrva, naročito ajkula sa Darminim logom, a sada bi trebalo da verujemo da Othersi "dresiraju" bele medvede?!? Pribojavam se da tu priča ne ode u neki debilizam, kvazi-ozbiljnu varijantu lastavica i kokosovih oraha iz Monty Python and the Holy Grail.

Druga stvar koja mi trenutno smeta su Othersi jer dosadašnje epizode o njima, ma koliko otkrivale razne do sada neviđenje zapetljancije, jednostavno ne drže pažnju (bar meni) koliko one koje "vuče" Lok, na primer. Pošto mi se oni čine više kao neka grupica skupljena s konca i s konopca, sklon sam da verujem da nisu oni ključ misterije ostrva.

#Τζούτσε

sandman

Quote from: "John Reynolds"Ne bih se složio da u drugom serijalu nije bilo spomena o čudovištima

I ja. Jer, rekoh "gotovo nema pomena o tome".
Čudovište je inače demistifikovano još u prvoj sezoni, u finalnim epizodama kod Black Rocka, kada ga prvi put vidimo.

~~~KO NIJE GLEDAO PRVE EPIZODE TREĆE SEZONE PAŽNJA, IMA SPOJLERA!!!~~~

Jasno je da se u prošlosti ostrva dešala serija nepovezanih eksperimenata koji su vremenom evoluirali i zamrsili se u na prvi pogled nelogično klupko koje nam je sada dato na uvid u seriji. Da je Desmond neko ko u dosluhu sa Othersima savršeno percipira buduće poteze naših Lostiesa ili ekperimentalni kunić koji je pobedio entropiju i u isto vreme percipira i sadašnjost i budućnost, izmešane? Da li su Othersi žrtve takvih sličnih eksperimenata? Bez ikakve sumnje, rekao bih. Na koji tačno način i koje su njihove prave moći? To ostaje da se videmo.

Čini mi se da je finale prošle sezone donelo veće posledice po tok radnje nego što u ovom trenutku to možda naslućujemo i rekao bih da nas u finalu šeste epizodi očekuje još jedno veliko iznenađenje u pogledu posledica ekspozije. To će biti mini-cliffhanger i prava tema treće sezone.

sandman

Quote from: "lilit_depp"
svidja mi se kako su vratili boone-a.

I meni, veoma. Kroz taj svojevrstan oprost koji mu je dao Boone Lockov lik je ponovo vraćen u igru!

Jake Chambers

Je li oko pogledao previewe za sledeću epizodu? Ja mislim da ovo sa Kejt u tom previewu nije baš onako kako treba da nam izgleda. Ili se ja bar nadam tako.  :lol: Dalje, iako sam bio zaprepašten činjenicom da će drugih 17 epizoda biti o Othersima, sad BAŠ želim da znam ko su oni i šta zapravo rade tu (očigledno lepo žive, šta drugo). I kako mogu da tvrde da su dobri, a pritom kidnapuju decu, zatvaraju i muče ljude? I ko ili šta je druga frakcija Othersa o kojima pričaju producenti? Sasvim je očigledno da su i Juliet i Ben neki autoriteti, da su bili u nekoj vezi i da nju boli đon za njega, dok opet na nekom nivou uvažava njegov autoritet. Ali se vidi i da je boli đon za onu što je upucala Sun i druge likove tu. Dalje me zanima - ako su oni već tako napredni i civilizovani, čemu onaj logor u kom sad kopaju Sojer i Kejt? I čemu ono maskiranje?
Ja sam imao jednu teorijicu, a to je da su oni u stvari nekadašnji ili radnici Darme ili oni na kojima su eksperimentisali, pa su se pobunili i sad jednostavno žive tu. Tu mi se međutim ne uklapa ono kako dobijaju hranu. Mada, prema Lost Experienceu Darma kao takva više i ne postoji... ko će ga znati. Ne vredi praviti nikakve teorije kad uvek ispadne drugačije no što su svi mislili.
Ovo sa Desmondom se i meni jako dopada i jedva čekam da vidim šta će biti od one scene sa kraja drugog serijala, sa ona dva naučnika koja traže EM anomaliju i javljaju to Penelopi...  Sve u svemu, mislim da će biti gadno, da će biti VELIKI razdor u Lostiesima, jer... ne znam, ali mislim da će Džek preći na stranu Othersa... i to možda baš u tom klifhengeru...

sandman

Quote from: "Jake Chambers"Je li oko pogledao previewe za sledeću epizodu? Ja mislim da ovo sa Kejt u tom previewu nije baš onako kako treba da nam izgleda. Ili se ja bar nadam tako.  :lol:

Sasvim moguće. I najava za drugu epizodu, gde vidimo kako su Othersi oteli Jin ali ne i kako je utekla sa broda, bila je u takvom fazonu.

Jake Chambers

Sun misliš, a ne Jin.

Mislio sam pre na ono SPOJLERI SPOJLERI SPOJLERI

Gde tuku Sojera i pitaju Kejt da li voli "tog čoveka", a onda čuješ nju kako kroz plač kaže da "ga" voli... mislim da bi to bilo prejednostavno rešavanje za fanove toliko popularnog pitanja - mislim bilo bi bezveze da to odaju u previewu... logičnije je da nas pokušavaju navući na pogrešan trag.

sandman

Da, Sun.

Ne znam da li pričamo o istoj najavi..

Jesi ti gledao video "get ready for a shocking secret" na abc sajtu? Jasno se kaže da će u naredne tri nedelje (znači, sa šestom epizodom) biti razjašnjeno zašto su Othersi odabrali baš Jacka, Sawyera i Kate, kao i da će čitava percepcija ostrva i stvari na koje se na njemu dešavaju biti pomerena!!!  :!:  :D  :!:  :D  :!:

Jake Chambers

Ja pričam o najavi za SLEDEĆu epizodu, o onome što sam gore okačio, o onome što ide kod njih na kraju svake epizode :D

Majko moja kako jedva čekam da se svi spoje :D

sandman

Quote from: "Jake Chambers"Ja pričam o najavi za SLEDEĆu epizodu, o onome što sam gore okačio, o onome što ide kod njih na kraju svake epizode :D

Iz nekog razloga ne uspevam da otvorim u Firefoxu taj preview. Anyway, citao sam kratak size sledece dve epizode, ne lici mi da ce se u njima bilo sta epohalno dogoditi:

51    "Every Man for Himself"    Sawyer    October 25, 2006    304
Sawyer discovers how far his captors will go to thwart his and Kate's escape plans; Jack must scrub up to save an Other's life; Desmond's behavior perplexes the survivors when he starts constructing an unknown device.[7]

52    "The Cost of Living"    Mr. Eko[8]    November 1, 2006    305
A delirious Eko wrestles with demons from his past, while Locke and some of the other castaways head back to the Pearl hoping to find a computer that they can use to locate Jack, Kate, and Sawyer. Meanwhile, Jack doesn't know whom to trust when two of "the Others" seem at odds with one another.[9]

53    "I Do"    Kate[10]    November 8, 2006    306
Plot unknown.  

Znaci, sve ostaje za cliffhanger poslednje epizode, as usual!!!  :D  :D  :D

lilit

a ja ne mogu da docekam da vidim kako je locke paralizovan :).

jack me nervira jos odavno i ne bih se zacudila da se smuva sa juliet (cisto da producenti daju malo hrane sirokom auditorijumu) koja je teski sajko, pa jack moze malo da je fiksira :mrgreen:.

others su definitivno neki "eksperimentatori" (nadam se da nece biti nesto slicno parku iz doba jure), ali me zanima na sta je trebala da ukaze soyerova recenica (kad prica sa kate posle frke): "izgleda da veliki broj nema iskustva sa oruzjem".

sandman

Quote from: "lilit_depp"a ja ne mogu da docekam da vidim kako je locke paralizovan :).

Ni ja.

To će biti vrhunac ove sezone.  :)

Jake Chambers

Quote from: "sandman"
Quote from: "lilit_depp"a ja ne mogu da docekam da vidim kako je locke paralizovan :).

Ni ja.

Sigurno je bio na onom cudu koje se srusilo kad je Hurley bio tamo :)

sandman

Quote from: "Jake Chambers"
Quote from: "sandman"

Ni ja.

Sigurno je bio na onom cudu koje se srusilo kad je Hurley bio tamo :)

Hm, ima neke logike. Onda mu je Hurley zagorchao zivot na vishe od jednog nachina, poshto je bio i vecinski vlasnik fabrike kutija za koju je invalid-Locke dirinchio.

Jake Chambers

Jao da... ali ti tripovi ranije otkud Locke STVARNO zna kako je biti lovac... ja sam uvek mislio da je on to tripovao u glavi i da je, suocen sa ostrvom stvarno i umeo :D No, u ovoj sad epizodi sam prvo tripovao da su ovi neka sekta... kad ono  :twisted:

lilit

ja jos nisam nacisto da li se ovo (marihuana, the family & edi) desava pre ili posle helen, oca i majke (koja je potpuni freak, btw).
nekako mi locke u poslednjoj epizodi izgleda mladjano s onim kacketom.
(mozda sam nesto propustila, ali mi se cini da locke nije bio eksplicitan kad je objasnjavao ediju zasto je odlucio da zivi tu...mozda je samo bio razocaran svojim zivotom koji je vodio do tog momenta...a mozda je oca upoznao tek posle toga i tek onda se s*ebao). meni ga bas nesto zao :(.

a mozda je paralizovan jer mu je drugi bubreg nekoliko godina posle operacije otkazao? jest' da zvuci previse jednostavno...

Jake Chambers

Nema sanse da je to... A ovo je POSLE svega sa ocem, jer govori o besu kog se oslobodio... btw, jeste li primetili da se ona sex-hotline riba u prvom serijalu, koju on zove naziva "Helen"? Nije mogao bez bar nekoga kofa ce da zove Helen :D

mazinger Z

da li je neko kupio domace dvd izdanje?