• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Upozorenje svima zbog nedolazaka na chat

Started by Tex Murphy, 24-02-2005, 03:42:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tex Murphy

Ovom prilikom želim da upozorim sve koji ne dolaze na chat... da bi trebalo da dolaze na chat. Još jedino MiloshC i BladeRunner su koliko toliko redovni (uprkos tome što ovaj posljednji često ima običaj da iz čista mira ode u Podgoricu i ne dolazi na chat i po dvije sedmice) a vi ostali treba da se stidite. Sad čak nemam inspiracije ni da vrijeđam Brajana Helgelanda, kad nema Spajdera da me kikne. Ili recimo Kejt Buš. Šmrc  :cry:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

zakk

/me se gnuša tvojih lažnih opužbi, i prezrivo ih odbacuje
to što ti ne dolaziš kad i ja, to nije moj problem

da napomenem da su "oni sa krstarice" nešto tu mutili ovih dana, pa to sve nešto nije radilo kako treba. jedno vreme se nije moglo pristupiti preko (standardnog) porta 6667, već preko 23850, a i to u zavisnosti od doba dana. trenutno radi po starom. iNCUBUs kaže da probate i irc6.krstarica.com.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Black Mamba

uff, ja nisam dolazila na chat nekoliko meseci i onda pre nekoliko dana odlucim da svratim, kad imam sta i da vidim... neko mi maznuo nik posto mi je registracija nika istekla nakon 30 dana nelogovanja :( tako mi rekose neki fini ljudi sa krstarice

however, #znaksagite sobica je bila potpuno pusta

Tex Murphy

Quote from: "zakk"/me se gnuša tvojih lažnih opužbi, i prezrivo ih odbacuje
to što ti ne dolaziš kad i ja, to nije moj problem

To JESTE tvoj problem. Kako ti ne možeš da dokažeš suprotno, smatraćemo da sam ja u pravu  :lol:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!