• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tarantino režira The Ultimate Jason Voorhees Movie!?!

Started by Kunac, 08-03-2005, 00:59:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

Znam da još ništa nije potvrđeno, ali ako je ovo zaista istina... Kventin Tarantino se (navodno) sprema da napiše i režira poslednje poglavlje ozloglašenog serijala Petak 13-ti (po mojoj skromnoj proceni: bio bi to zapravo 12-ti deo).
Čitava stvar zvuči neverovatno apsurdno, ali ko zna: čini mi se da je dobri stari Kventin dovoljno lud da se upusti u ovakav projekat...

xchain
"zombi je mali žuti cvet"

Lurd

My trees...They have withered and died just like me.

Mark

Aw FUCK!

Ne bih da pozivam na linc, ali...

'KILL BILL' JE BIO S R A NJ E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kventinov F13 bi bio S K R N A V LJ E NJ E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:roll:
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Tex Murphy

Great news! Baš bih volio da vidim kako će naš Kventin da realizuje projekt, sigurno će biti baziran više na dijalozima nego na klanju i biće bar jedna mexican standoff scena, vjerovatno na kraju filma, sa Džejsonom, nekim pajkanom i glavnom heroinom.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Mark

Oh, my Oh, my Oh, my...

Oh, Boy Oh, boy Oh, boy...

Boze, ako me cujes...
Boze, ja sam Mark. Znam da se ja i Ti nismo bas slagali oko nekih stvari. Ali molim Te...

:(
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

Ghoul

oduvek sam maštao o body-count slasheru koji će da DELIVER the goods -sex, mnooogo krvi i kasapljenja, i witty likova/situacija/dijaloga.
niko do sada nije prišao ni blizu tome.

Tarantino je otprilike jedini lik koji bi mogao da osveži ovu franšizu, i to na bitan, drastičan način.

stvari polako iz glasine prelaze u vrlo konkretnu MOGUĆNOST - evo novih detalja:

It was reported as a rumor yesterday, but today Variety confirms that Quentin Tarantino is in talks with New Line Cinema about writing and directing the next in the FRIDAY THE 13TH series. The KILL BILL creator will meet with executives at the company this week to discuss his ideas for what is currently being referred to as THE ULTIMATE JASON VOORHEES MOVIE. Plans for a follow-up to the hit FREDDY VS. JASON recently stalled, and it's not certain whether Tarantino's take would involve any other horror characters, or if it would seek to reinvent the franchise entirely. This would be Tarantino's first feature project outside the Miramax/Dimension fold, though he's set to write and direct this season's finale of CBS' CSI: CRIME SCENE INVESTIGATIONS. The filmmaker's representatives have noted that this is just an initial meeting, but if it bears fruit, the results should be bloody exciting.
https://ljudska_splacina.com/

Kunac

Hmmm, detaljni sinopsis za FvJ 2 je isplivao na netu...

http://www.bloody-disgusting.com/index.php?Show=3502&Template=newsfull

...

Pročitao sam ga i moram priznati da je GROzAN (grozniji čak i od Gulovog avatara)!
Nije ni čudo što je Rejmi odbio da pozajmi Eša. Hvala Nebesima za male ustupke!

Kunac

Quote from: "sgt. Mark E. Smith"'KILL BILL' JE BIO S R A NJ E!
Kventinov F13 bi bio S K R N A V LJ E NJ E !

sRaNJE?
Jasno je da KB nije za svakoga, pošto su određena predznanja o kinematografiji 70tih i 80tih neophodna kako bi se u potpunosti uživalo u Nevestinim avanturama, ali reći da je filma... sranje.  Količna lošeg ukusa koja izbija iz takve konstatacije tera u komu.
sKRNaVLJENJE?
Čega? Ft13th serijala? Meni su ti filmovi uglavnom simpa i zabavni, ali o nekom istinskom kvalitetu tu ne može biti reči. Ukratko: nema tu šta da se skrnavi, i ne može da škodi ako Tarant na kraju odluči da čačne Džejsona.

Morticia

Ovo moze da bude fenomenalna stvar jer je taj isti Kventin Tarantino stavio zahvalnicu Luciu Fulciu na kraj filma Kill Bill 2.
Ko ne veruje neka pogleda trafikasti DVD koji se pojavio ovih dana.
You're dead, son. Get yourself buried.

Tex Murphy

One: Ja apsolutno nemam pojma ni predznanja o kinematografiji sedamdesetih i osamdesetih (naravno, misli se valjda na ovaj dio koji se odnosi na Kill Bill) a ipak mi je film bio absolutely mind-blowing i gledao sam ga sa jednakim uživanjem nekoliko puta. Naravno, pretpostavljam da pomaže kad ne morate da letite na IMDb da skontate na šta je referenca "Son number one", ali ne vjerujem da je krucijalno da se zna da je Uma Turman u final showdownu nosila istu odjeću kao Brus Li.

Two: Ghoule, sasvim je sigurno da bi nam Kventin donio witty dijaloge, situacije i likove, lots of violence and blood, ali ne znam koliko od njega možemo da očekujemo na polju T&A. Koliko se ja sjećam, jedino što smo vidjeli jeste pozadina Bridžit Fonda. Doduše, čovjek još nije radio slasher, gdje su T&A must, pa neću da pretjerujem sa skepticizmom  :lol:
Genetski četnik

Kunac

Predznaje nije neophodno da bi se u KillBillu uzivalo, ali svakako povecava zadovoljstvo: narocito posle visestrukih gledanja. Prepoznavanje uticaja je za mene & moje ortake postalo svojevrsna igra. It's fun! Probajte!

A sto se obnazenih lepojkti tice :o : toga je bilo na pretek u Rodrigez-Tarantinovom "Od sumraka do svitanja", pa nema razloga da ne bude i u F12. Uostalom, siguran sam da Kventin nema nista protiv dobrog para $i$a.

Tex Murphy

Well said! Nekako sam smetnuo s uma FDTD. Doduše, jes' da ga je režirao Rodrigez (kod kojeg malo šta prolazi bez grudi (osim djece špijuna)), ali i u Tarantinovom originalnom scenariju eksplicitno se spominju topless dancers i sl.

Što se tiče predznanja o borilačkim filmovima, nažalost tu sam truba  :( Imam volju i želju da ih gledam ali ne mogu da ih nađem. Sve što uspijem da vidim je poneki film Džekija Čena, koji je car nad carevima, ali lijepo bi bilo proširiti vidike.
Genetski četnik

Mark

Quote from: "dr Kunac"Predznaje nije neophodno da bi se u KillBillu uzivalo, ali svakako povecava zadovoljstvo: narocito posle visestrukih gledanja. Prepoznavanje uticaja je za mene & moje ortake postalo svojevrsna igra. It's fun! Probajte!

A sto se obnazenih lepojkti tice :o : toga je bilo na pretek u Rodrigez-Tarantinovom "Od sumraka do svitanja", pa nema razloga da ne bude i u F12. Uostalom, siguran sam da Kventin nema nista protiv dobrog para $i$a.

PREDZNANJE NIJE POTREBNO?!?!

Kunce, pogledaj trivia sektor za KB na IMDb-u pa ces videti da je oko 60% scena direktni OMAZ nekom drugom filmu!!!

A KILL BILL ˝pour moi˝  je SrAnJe zato sto je to samo Tarantinovo ultimativno izzivljavanje decackih tripova, a ti tripovi su na zalost vezani za ono NAJGORE U SVETSKOJ KINEMATOGRAFIJI - kung fu filmove , I dont buy It!!! Ok, spageti vestern je super ali ipak je 'karatej' sranje preovladalo...

:)

PS

Inace PULP FICTION i RESERVIOUR DOGS i DUSK TILL DAWN smatram jednim od najboljih filmova devedesetih (Pulp Fiction je jebena revolucija!!!)

E NES NI TI U BECEJ!

Lurd

Quote from: "sgt. Mark E. Smith"
Quote from: "dr Kunac"Predznaje nije neophodno da bi se u KillBillu uzivalo, ali svakako povecava zadovoljstvo: narocito posle visestrukih gledanja. Prepoznavanje uticaja je za mene & moje ortake postalo svojevrsna igra. It's fun! Probajte!

PREDZNANJE NIJE POTREBNO?!?!

Kunce, pogledaj trivia sektor za KB na IMDb-u pa ces videti da je oko 60% scena direktni OMAZ nekom drugom filmu!!!

A KILL BILL ˝pour moi˝  je SrAnJe zato sto je to samo Tarantinovo ultimativno izzivljavanje decackih tripova, a ti tripovi su na zalost vezani za ono NAJGORE U SVETSKOJ KINEMATOGRAFIJI - kung fu filmove , I dont buy It!!! Ok, spageti vestern je super ali ipak je 'karatej' sranje preovladalo...

PS

Inace PULP FICTION i RESERVIOUR DOGS i DUSK TILL DAWN smatram jednim od najboljih filmova devedesetih (Pulp Fiction je jebena revolucija!!!)

Pa ovo je briljantno.

Lurd

Quote from: "johnson bronson"a vi, kakote?

majkemi

Morticia

Micim... i to je u... savrsenom... onako... hvala, prijatno   :!:

Lurd

Morticia

Pa, mozda sam i ja nekada zblzbzzlllzzzbbbzzlllll pa pogresi covek!

Lurd

Jer!

Oroditelji nemogu...znači...ispraćati deca u školi...tokom znači, cele godine.

Tex Murphy

Quote from: "sgt. Mark E. Smith"A KILL BILL ˝pour moi˝  je SrAnJe zato sto je to samo Tarantinovo ultimativno izzivljavanje decackih tripova, a ti tripovi su na zalost vezani za ono NAJGORE U SVETSKOJ KINEMATOGRAFIJI - kung fu filmove , I dont buy It!!! Ok, spageti vestern je super ali ipak je 'karatej' sranje preovladalo...

Marče, ne mogu da procijenim je li ovo šala ili stvarno misliš da su kung-fu filmovi smeće po definiciji. Ako je ovo drugo slučaj, onda griješiš, silno griješiš. Kung fu film, jednako kao drama, horor ili bilo šta drugo, može biti smeće, solidan, dobar, loš ili remek-djelo. Preporučujem ti da pogledaš MY STUNTS, dokumentarac koji je radio Jackie Chan, da vidiš koliko truda i pažnje je potrebno za snimanje SVAKE scene jednog takvog filma i sa kakvom preciznošću one moraju da se rade. Naravno, kao što sam već rekao, ja sam taraba za borilačke filmove, neko ko se razumije vjerovatno može da ti preporuči i neki bolji, konkretniji primjer.

Kao i da objasni da "kung-fu" nije isto što i "borilački", što sam ja očigledno ovde ignorisao  :evil:
Genetski četnik

Ghoul

DAKLE, NEMA NIŠTA OD TARANTINOVOG PETKA.

PATKA.

Empire Online got an exclusive chat with Quentin Tarantino, where he addresses the trade reports and rumors that cropped up last week about his involvement in a new FRIDAY THE 13TH movie for New Line. "What's happening with FRIDAY THE 13TH? Nothing at all!" he tells the site. "It's a complete lie. I like Jason and everything, but I've no intention of directing a movie! New Line talked to me about it, but it was a complete fabrication, that article. I would love to do a horror film. I'm just saying it's not going to be FRIDAY THE 13TH." The KILL BILL creator says he'll next do INGLORIOUS BASTARDS, the WWII epic he's wanted to make for years now.

MOŽDA JE I BOLJE.
AKO VEĆ RADI HOROR, VIŠE BIH VOLEO DA URADI ITALO
https://ljudska_splacina.com/