• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

OZ - Adebisi je ubijen

Started by kissellii, 01-04-2005, 14:01:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kissellii

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........
Gledao sam sinoc na hrtu2 OZ po obicaju i na kraju epizode Said je ubio Adebisija.

Ne mogu a da ne izrazim svoje nezadovoljstvo ovakvim zavrsetkom epizode  - umro je zastitni znak serije, covek u kome je bilo sabrano svo ludilo tog zatvora.

Ko ce me sad iznenaditi novim bolesnim idejama i komentarima.

Izitpajn

Ne znam, meni su ipak bolji pozitivni tipovi... Said najviše od svih, a ni McManus mi nije loš, iako zapravo ne znam zašto.

A ako već hoćeš arhetip zla, eto ti Shillinjera :)

Nego, jel zna netko koliko sezona toga je snimljeno i jel se još uvijek snima? I, ako je netko blizu Zagreba (okej, znam, krivi forum, al ipak :) ) ako ima sve epizode na CD ili DVDima...

Tex Murphy

Ma nije mrtav, samo se učinio. Kao Gandalf. Ili Mali Radojica.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

kissellii

Ima 6 sezona, nemam ih mada se mogu skinuti sa neta (torrent)

A shillinger mi ide na  nerve, previse je hladan i razborit, Adebisi je bio ludak, veliki gadni crnac koji je jednom za ostale crnce u Oz u rekao "they are not my people - im african" ...... imao je gomilu smesnih/bolesnih izjava, face koje je slagao su neprevazidjene i bio je i samotnjak i nedodirljiv istovremeno....bar dok ga said nije izbo nozem....

A da i ona vunena kapica koja mu je ne znam kako stajala na glavi....hahahhahahah

Izitpajn

Pa, možda je dobro i logično da ekipa gine i da stalno dolaze novi likovi. Kao prvo, ipak je to maximum security penitentiary, a drugo, što je rekla moja cura, kad bi šest sezona ostala ista ekipa, pretvorilo bi se u sapunicu...