• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Masakr u Dnevniku

Started by Ghoul, 02-04-2005, 00:21:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

Dobro, kakva je to priča o 'razgovoru sa horor režiserom u TV dnevniku' i fami oko toga?

Dobio sam mejl od prijatelja sa isečkom iz 'Politike' koja nadobudno jede govna na tu temu, ali ne znam kontext (koja TV, koji režiser, koji povod, detalji reakcije/reakcija, itd.) pa ako je neko gledo taj Dnevnik ili čito više u 'Politici' – recite ovde.
Vidim da su moroni, kako izgleda, ubacili babe i žabe, horor film i real-life violence, tipična imbecilna zamena teza – ali voleo bih da saznam više.

Odlomak, inače, glasi:

Хорор моторном тестером

У предлогу националне стратегије развоја образовања у Србији је посебно наглашено да ће у школама бити школски полицајци, а око школа – полицијске патроле.

Министар просвете је оптужио Радио-телевизију Србије и њеног главног и одговорног уредника Ненада Стефановића да не подржавају акцију која се у нашој земљи води да би се смањило насилништво међу малолетницима. Како другачије објаснити то што се у Другом дневнику разговора са аутором хорор филмова и показује инсерт са моторном тестером и много крви и то баш оног дана када је, поменуо је министар, у хали ,,Пионир" одржана спортска, ђачка манифестација против насиља.
:x  :x  :x
https://ljudska_splacina.com/

Milosh

Hmm... nisam cuo za to, a ni za tu IMBECILNU izjavu jednog ionako dokazanog IMBECILA kao sto je nas ministar prosvete.  :x
Ono sto je najtuznije u svemu je sto ne mislim da bi bilo mnogo bolje da i neko iz struke (tj. psiholog) bude postavljen na to mesto (kao sto i treba), vec da bi se sve opet prebacilo na ono kako je i najlakse: kriva televizija, filmovi, video-igre... To sto MORONI "nemaju" vremena da se posvete svojoj deci, i sto MORON od ministra na to posredno aminuje svojim stavovima poput ovog, ili kaze da je dovoljno uvesti mere ogranicenja izlaska (ne kazem da je to lose, ali to NISTA ne resava), ili pak organizovati nesto onako nepromisljeno kao sto je ona setnja, i sto takvi MORONI sveukupno "misle" da decu treba da vaspitava televizija je njihovo antimisljenje, ali nazalost i problem citavog ovog posranog drustva.

I posle su filmovi krivi za nesto...  :roll:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Tex Murphy

Pa filmovi i JESU krivi. Ja sam npr. odrezao sebi pilom stopalo nakon što sam pogledao SAW.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

KulFejs

Evo, iznervirao sam se. Mnogo sam se iznervirao.

Pa ima li taj imbecil od majmuna u svojoj degenskoj glavi bilo šta sem govana, kada može da prosipa takva sranja? Zna li bre ta morončina da ta deca koja se ubijaju svakog dana po ulicama i ne znaju šta znači pojam horora, da nijednu knjigu nisu u životu pročitali, da filmove idu da gledaju samo ako im mediji kažu da je to neko fenomenalno ostvarenje nalik na Zonu Jebenu Zamfirovu i Mi Nismo Anđeli već Imbecili sa Tripliranim Dvadesetprvim Hromozomom.

Zna li, bre, ta degenčina, taj smrad smrdljivi, da je nasilje isključivo posledica retardirnosti ove raspadnute zemljice u kojoj je svaki razum otišao da se unovči tamo gde se razum ceni, a da ti klinci koji se ubijaju imaju dovoljno razuma da ne bi bila nikakva grehota sve ih pretvoriti u poluraspadnuti, krvavi, pileći izmet, ne bi li majčica Zemlja makar malo povratila resurse koje je u njih uložila...

Njegovo rešenje ukidanja scena horora u tom intervjuu me neodoljivo podseća na (prilično uspele) pokušaje ponovnog uvođenja socrealističke misli, koja su bila aktuelna sa promenom vlasti. Odjednom smo dobili sijaset repriza svih domaćih serija koje, sve do jedne, imaju pouku da je ovo najgora od svih zemalja i da se stanovništvo mora povinovati, da je otpor jalov, da je ljudska nesreća normalno stanje stvari.

Zna li, bre, taj isprdak, taj neuspeli abortus genetskog eksperimenta, da se Pinku može najviše zahvaliti za eksploziju nasilja međ' omladinom, koja se do poslednjeg davi u tim novim ružičastim vrednostima? Da riba nije aktuelna ako nema plastične sise, da nisi IN ako ne konzumiraš kokain, kao cela 'estrada', da moraš do dvesprve da voziš najbolji džip...

Drago mi je što ne gledam televiziju, pa ne moram da se nerviram više nego što mi je u životu potrebno.

A da je taj 'ministar' u životu bilo šta pročitao, znao bi da se problem rešava akcijom protiv pravog uzroka, a ne samo da cvili kao pička po degenskim medijima, svaljujući krivicu na ono što je, zapravo lek protiv bolesti nasilja, a zove se intelektualni napor.

Hajnlajn je bio u pravu. Glupost je kapitalni zločin i treba je kažnjavati smrtnom kaznom, bez mogućnosti žalbe, odmah nakon prestupa.

Lurd

E...

Pričaću vam jednom svoja iskustva sa ministrom prosvete. Skoro pa neopisivo, čovek je...neopisiv.

Ali, eto, ako uskoro budem imao priliku (a nadam se da neću), pitaću ga o tome.
My trees...They have withered and died just like me.

angel011

Ne trudi se da ga pitas, odgovorice nesto imbecilno. Toliko imbecilno da nece biti ni zabavno.
We're all mad here.

johnson bronson

Da. Bolje da rešimo neki kviz. Npr. "koji ste ministar u vladi Srbije?".

Truba

treba ga pitati zašto je nasilja bilo u vremenu prije pojave medija  :cry:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

angel011

Quote from: "johnson bronson"Da. Bolje da rešimo neki kviz. Npr. "koji ste ministar u vladi Srbije?".

Neko je ovde opsednut kvizovima.  :D
We're all mad here.

KulFejs

Kad smo već otišli sa teme (opet), hoće li neko da mi kaže koja je fora sa tim kvizovima... JB?

taurus-jor

Quote from: "Lurd"E...

Pričaću vam jednom svoja iskustva sa ministrom prosvete. Skoro pa neopisivo, čovek je...neopisiv.

Ali, eto, ako uskoro budem imao priliku (a nadam se da neću), pitaću ga o tome.

Pitachu ga i ja. Imachu sluzbenog razloga. Jedva cekam.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Ghoul

Quote from: "taurus-jor"Pitachu ga i ja. Imachu sluzbenog razloga. Jedva cekam.

pitaj ga je li gledo texas chainsaw massacre, i koja mu je omiljena scena.

takodje, ako ga nije gledo, kako sme da jede govna?

a cak i da ga je gledo, kakve veze ima taj film, nikada legalno prikazivan u ovoj zemlji, i sada jedva dostupan kod pirata, sa masovnim nasiljem medju decom? :x

Ghoul

E, DA - I S KOJIM SE TO HOROR REZISEROM RAZGOVARALO, I KOJIM POVODOM?

phuzzy

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "taurus-jor"pitaj ga je li gledo texas chainsaw massacre, i koja mu je omiljena scena.

Bolje ga pitaj da li je gledao Texas Dildo Masquerade i koja mu je omiljena scena. To ce da ga zbuni.

Ron Jeremy je keva.

johnson bronson

ili da reši kviz "which TCM character are you?".

Mark

Quote from: "Ghoul"E, DA - I S KOJIM SE TO HOROR REZISEROM RAZGOVARALO, I KOJIM POVODOM?

Ovo je zaista kljucno!
Sve mi ovo vec izgleda kao neka dezinformacija, pogresno preneta vest, sta li?!

Ministar, jadan - mora da bude politicki korektan!
Ko zna sta on privatno gleda kod kuce?!

A sto se tice trenutne opsednutosti nasiljem medju decom -  nek pricaju sta hoce - samo da ne zabranjuju!
Da nam se ne pojavi neka srpska Tiper Gor!

:)  :)  :)
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/