• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

dakle svašta se može naći na siteovima ali ovo:

Started by Rommel, 05-04-2005, 00:36:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rommel

U horor filmovima, koje u biti režiraju i nadahnjuju sami demoni, pakleni duhovi se prikazuju kao izuzetno moćne snage.  Time onostrani aveti igraju na kartu širenja ljudskog straha, jer ko živi u permanentnom strahu od demona i vampira, umesto da se plaši grešenja i bezakoničkog življenja, taj je utoliko lakši i primamljiviji plen Krvnika ljudskog, onog  koji plaši i preti raznim prokletstvima i  paklovima koji izbijaju iz njega samog, paklovima   u kojima se uveliko muči.

šiba sve ostalo....
http://www.stripovi.net/forum/index.php?topic=721.0
ja mora da sam nekakav ghoul (ghoule, sorry) jwer uživam u takvim filmovima, a i sam text je very funny :wink:

Pajke

Quote from: "Rommel"U horor filmovima, koje u biti režiraju i nadahnjuju sami demoni, pakleni duhovi se prikazuju kao izuzetno moćne snage.  Time onostrani aveti igraju na kartu širenja ljudskog straha, jer ko živi u permanentnom strahu od demona i vampira, umesto da se plaši grešenja i bezakoničkog življenja, taj je utoliko lakši i primamljiviji plen Krvnika ljudskog, onog  koji plaši i preti raznim prokletstvima i  paklovima koji izbijaju iz njega samog, paklovima   u kojima se uveliko muči.

šiba sve ostalo....
http://www.stripovi.net/forum/index.php?topic=721.0
ja mora da sam nekakav ghoul (ghoule, sorry) jwer uživam u takvim filmovima, a i sam text je very funny :wink:

Rommele, ljudi ne mogu uci na link ako nisu registrovani pa bi mozda bolje bilo da copy-pasteujes text.

Rommel

Quote from: "Pajke"

Rommele, ljudi ne mogu uci na link ako nisu registrovani pa bi mozda bolje bilo da copy-pasteujes text.
da skužio sam ma sam text po sebi je blesav - iz sažetka se da skužiti gdje to vodi - polanski je sotona (uzgred budi rečeno njemu na snimanju Rosemaryne bebe je bio savjetnik osnivač sotonističke crkve Anton Le Vay)
Friedkin je sotona, Donner je sotona, i svi ostali....a mi koji gledamo takve filmove smo očito ghoulovi

Pajke

Morticia

Zar to uopšte neko čita? Najjadniji čas veronauke. Rigidno. Užasno. Plašite se boga, ne plašite li se njega... blabla... umrećete u najstrašniji mukama.  :roll:

Yeah, right. Couldn't care less.  xanix
You're dead, son. Get yourself buried.

Rommel

Quote from: "Morticia"Zar to uopšte neko čita? Najjadniji čas veronauke. Rigidno. Užasno. Plašite se boga, ne plašite li se njega... blabla... umrećete u najstrašniji mukama.  :roll:

Yeah, right. Couldn't care less.  xanix
i ja nisam ni pokušavao dalje od ovog početka no odmah mi je upalo u oči...tako nešto već dugo nevidjeh....Ignacio Loyola bi bio ponosan  :wink: