• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

VERTIGO??????????????????????????????????????????

Started by Duh_koji_hoda, 10-04-2005, 16:13:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Duh_koji_hoda

Sta se sad ovo desava, zasto je topic "Vertigo u Srbiji" izbrisan???????????

Duh_koji_hoda

Daj ljudi uozbiljite se malo, pa pretstavili ste se kao ozbiljna izdavacka kucu. A na sta ovo lici? Telefon koji ne postoji, web domen koji nije jos ni registrovan, a sad ste jos i ceo topic izbrisali.......

golden

to ti je zato jer kontrolori konroliraju kontrolore

Boban

Nema dalje rasprave ovde oko izdanja Belog Puta dok se sve zvanicno ne pokrene i ne objavi.

Zaista nema potrebe da se vise licitira oko bilo cega, kud je proslo ovoliko vremena, neka prodje jos malo i to je to.

Ko moze neka svrne u ponedeljak uvece u klub Lazar Komarcic na pricu o filmu Konstantin i stripu Hellblazer pa ce moci da vidi uzivo najmanje dva trejda, Bermena i 100 metaka.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Duh_koji_hoda

a gde se to tacno nalazi? Dolazim obavezno.

johnson bronson

Oću ja BeRmena i dvaes-tries metaka, nemam za svi sto.

Boban

Ne znam šta mi se dogodilo, ali izgleda da sam izgubio smisao za šalu.

Duh_koji_hoda

Quote from: "Boban"Ne znam šta mi se dogodilo, ali izgleda da sam izgubio smisao za šalu.

Ma dobro, ali nisi odgovorio gde se nalazi taj klub

Boban

ma jebeš klub, javi mi se na mobilni (šaljem ti broj kao privatnu porukicu) i dobićeš jedan strip besplatno po izboru.
U prostorijama Belog Puta, naravno.

Lurd

Ali nemoj da jebeš klub, nego dodji u Dom omladine na drugi sprat. Tamo  ponedeljkom od 19 sati društvo Lazar Komarčić organizuje program.

Ponesi nam nešto za grickanje i neki sok.
My trees...They have withered and died just like me.

Duh_koji_hoda

Quote from: "Boban"ma jebeš klub, javi mi se na mobilni (šaljem ti broj kao privatnu porukicu) i dobićeš jedan strip besplatno po izboru.
U prostorijama Belog Puta, naravno.

:D  :!:  :D  :!:  :D  :!:  :D  :!:  :!:  :D  :D  :!:  :!:

Morticia

Quote from: "Duh_koji_hoda"
:D  :!:  :D  :!:  :D  :!:  :D  :!:  :!:  :D  :D  :!:  :!:
Duh_koji_igra. :wink:
You're dead, son. Get yourself buried.

DušMan

Quote from: "Boban"Ko moze neka svrne u ponedeljak uvece u klub Lazar Komarcic na pricu o filmu Konstantin i stripu Hellblazer pa ce moci da vidi uzivo najmanje dva trejda, Bermena i 100 metaka.
Khm... Nisam te video, Bobane.  :twisted:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Boban

tja... previše obaveza na mestima koja su stotinama kilometara daleko od Beograda. Ovih dana je malo nade da se sretnemo.
Primerak stripa za "Duha" je na dogovorenom mestu, a ja iz ovih stopa jurim za Sloveniju, nadam se da cu se videti sa Žigom večeras, a od sutra sam u Bolonji, na sajmu dečijih knjiga i možda se vraćam tek u sledeći utorak.

DušMan

Gundj, gundj, gundj... Znaci, nema stripova do utorka? But me waaants them hard!  :P

Duh_koji_hoda

Evo ja sam podigao svoj strip  :D  :!:  i mog da kazem da je odradjen bas americki.  Moja jedina zamerka je samo da  su korice mozda trebale da budu malcice deblje, ali sve u svemu odlican (5)

Duh_koji_hoda

POVLACIM ZAMERKU, PRETERAO SAM, SAD SAM UPOREDIO SA NEKIM ORGINALNIM VERTIGO IZDANJIMA I KORICE SU ISTE, ZNACI SVE JE SUPER, SVAKA CAST

DušMan

Hajde, hajde... Samo nam nabijaj na nos da imas to.  :evil:
Sta si dobio? Dark najta?

Duh_koji_hoda

Quote from: "DusMan"Hajde, hajde... Samo nam nabijaj na nos da imas to.  :evil:
Sta si dobio? Dark najta?

:D  :!:  :D  :!:  :D

sigismundus

eh, da. I ja vidio prvi primjerak izdanja Belog puta. 100 metaka, naime. Fenomenalno uradjeno. Očaran sam. A i stvarima, koje dolaze. Toliko je stvari dobrih, ma je sve je dobro. A posebice Boltonova i Gaimanova Knjiga magije. Ja je vec dugo imam  u svom, domacem izdanju. U koloru i srbskim prevodom. Hocu, da kažem, da je neko napravio prevod i stavio to na internet. Skinuo sam to, isprintao i uvezao. I stavio gore originalnu naslovnicu. Ni u snu nisam pomislio, da ce to ovde nekaj izaci. Bice mi baš zanimljivo usporediti prevod.
onaj, koji sniva tudje snove

marlowe

bravo zigo. razmisljanje pravog ljubitelja i kolekcionara stripa.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

sigismundus

Jeste, prijatelju. lepo to izgleda. A još razgovarao sa izdavačem i Bobanom i oduševljen sam obojicom. Ne gine mi pisanje o tim stvarima. Već sam pomalo počeo, ali moram ozbilnije nastaviti. I brže, pre svega.  Već mi se neko vreme cede sline. Recimo tekst o Hogaru, pa tekst Hellblazeru (pisao bi onaj, koji je crtao Corben), moram po svaku cenu završiti kritiku Stalkera, i Ubika, i tekst o slovenskom fandomu... Možda se danas još jednom vidim sa njima. Kas se vračaju iz Bologne, pa da jih povedem u svoj brlog. Baš bih to voleo, da vidim. Imam ja za njih i koje malo iznenadjenje.
onaj, koji sniva tudje snove

Boban

marlowe, imas otvoreni poziv na promocionu zurku oko ovih stripova, kada bude bila organizovana.

Will-O'-The-Wisp

Bobane, hoce li stripovi biti distribuirani u CG? Recimo, u podgorickom (zalosnom) IPS-u?
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
– Lester Freamon (The Wire)

Boban

Biće pokrivena cela ex-Yu, a svakako će na sajtu beliput.co.yu biti kompletna informacija o svim prodajnim mestima, ya koji mesec, rekao bih... u pitanju je zaista ogroman sistem kome treba poprilicno vremena da se pokrene.

marlowe

Quote from: "Boban"marlowe, imas otvoreni poziv na promocionu zurku oko ovih stripova, kada bude bila organizovana.

ho, ho, ho! that's my kind of zurka!
unapred se radujem. pozdrav.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

DušMan

Quote from: "Boban"marlowe, imas otvoreni poziv na promocionu zurku oko ovih stripova, kada bude bila organizovana.
Khm... Khm... Khmm...
A JA?  :cry:
Duh dobije besplatan strip, marlowe poziv na zurku... A ja?
Ja placem.  :cry:

Boban

Pa to je po zaslugama.
Ali mislim da ces i ti dobiti pozivnicu za žurku, kada za to dođe vreme.
Bolje da ne znaš, bićeš prijatnije iznenađen.

DušMan

Pa ja sam reklamirao ovaj poduhvat na sve strane i prenosio price koje su odavde poticale na raznim forumima. U prvih 6 meseci, doduse. Posle su ljudi mene krivili za davanje laznih informacija, pa sam stao s tim i sad mudro cutim. Uglavnom. Gde ces vecu zaslugu?  :wink: A da ne pricam koliko sam samo puta dosadjivao sa pitanjem "Kad ce? Kad ce?". :lol:

Enivej, bolje da ne znam, bicu prijatnije iznenadjen.   8)

P.S. Kad ce? Kad ce?   :!:

Boban

E, to sto neprekidno zapitkujes ti je najveca zasluga.
Meni je smisao zivota da odgovaram na svakojaka nesuvisla pitanja.

DušMan

Znam. Znam.
Siguran sam da si bio presecan svaki put kada si naisao na neku od mojih poruka.

Ali, hej, necemo sad o tome. Neki kazu da si pogresio sto si najavio stripove, pa onda dugo toga nije bilo. Ja se ne slazem. Meni je drago sto sam znao da se nesto zakuvava.

I eto. Vise necu da pitam kad ce biti. BICE, a to je najvaznije.

Boban

Morao sam da ih najavim da bih zaustavio neka piratska izdanja u pripremi, pre svega "100 metaka".
Sada se situacija malo menja i piraterije ce biti sve manje pa nece biti potrebe da se stvari najavljuju mnogo unapred.
Evo, u Bolonji je kupljeno 120 novih stripova, ali o njima cete znati tek kada budu odstampani.
Sve u svemu, imamo kopletiran izdavacki plan za naredne tri godine.
Ko bude hteo sve da kupi, bice mu potrebno oko 1000 €.

Duh_koji_hoda

Quote from: "Boban"Pa to je po zaslugama.
Ali mislim da ces i ti dobiti pozivnicu za žurku, kada za to dođe vreme.
Bolje da ne znaš, bićeš prijatnije iznenađen.

Khm...khmm... i ja bi na tu zurku :!:  :!:

DušMan

Quote from: "Boban"Morao sam da ih najavim da bih zaustavio neka piratska izdanja u pripremi, pre svega "100 metaka".
Sada se situacija malo menja i piraterije ce biti sve manje pa nece biti potrebe da se stvari najavljuju mnogo unapred.
Evo, u Bolonji je kupljeno 120 novih stripova, ali o njima cete znati tek kada budu odstampani.
Sve u svemu, imamo kopletiran izdavacki plan za naredne tri godine.
Ko bude hteo sve da kupi, bice mu potrebno oko 1000 €.

Znam za razne price oko piratskog 100B, a bila je cak i za Preachera pricha. Zato mi je delovalo donekle i logicno rano najavljivanje.
U svakom mogucem slucaju ogromni + (plus, a ne krst) celom ovom desavanju, jer ovo jeste najveci stripski dogadjaj u istorije drzave Srbije ikad. I nista vise ne treba da nas brine, osim eventualnog i nenadanog prestanka sa radom.
1000E? Samo? Pih... Ocekivao sam barem 5000. Oh, well...

Duh_koji_hoda

E, a hoce li Hogar biti isto na fazon Gastona?

Boban

QuoteKhm...khmm... i ja bi na tu zurku Exclamation Exclamation

pa ti si dobio strip.

Šta je ovo danas s ljudima, svi bi na žurku i svi bi da dobijaju stripove.
Niko ne pominje kupovinu.
Zar je negde objavljeno da je "Beli put" dobrotvorna ustanova?

Duh_koji_hoda

Quote from: "Boban"pa ti si dobio strip.

Šta je ovo danas s ljudima, svi bi na žurku i svi bi da dobijaju stripove.
Niko ne pominje kupovinu.
Zar je negde objavljeno da je "Beli put" dobrotvorna ustanova?

Hm, vidis to i ne bi bila tako losa ideja. Nego ako ce nam za sve trebati oko 1000 eura, to onda znaci da ce dosta stripova biti ispod 10 eura, po komadu.  :D  I naravno da mislim na kupovinu, sta vec, vec sam poceo da stekam pare, ali zuka bi me jos vise motivisala :!:  :!:  :!:

Boban

Hogar i Gaston su dva različita projekta, pre svega zbog obima.
Bilo bi lepo izdati kompletnog Hogara, ali blago nemoguće.
Celokupan Gaston staje na svojih 800 strana; Hogar ima daleko daleko više... Biće nekih 240 strana Hogara, Best of...

Duh_koji_hoda

Quote from: "Boban"Hogar i Gaston su dva različita projekta, pre svega zbog obima.
Celokupan Gaston staje na svojih 800 strana; Hogar ima daleko daleko više... Biće nekih 240 strana Hogara, Best of...

Ma samo napred, meni je Hogar cak i simpaticniji od Gastona i ovo me je bas obradovalo.

Boban

Pa cene ce biti od 200 do 2000 dinara, kako za sta... ne racunajuci Gastona.
Popust za članove kluba, popust za redovne kupce; zatim po tri stripa u jednom povezu, što će biti najčešći ishod za evropske radove... hm... možda sam se malo i preračunao, ali svakako ne više od 1500 €.

Duh_koji_hoda

Quote from: "Boban"Pa cene ce biti od 200 do 2000 dinara, kako za sta... ne racunajuci Gastona.
Popust za članove kluba, popust za redovne kupce; zatim po tri stripa u jednom povezu, što će biti najčešći ishod za evropske radove... hm... možda sam se malo i preračunao, ali svakako ne više od 1500 €.

Jel moze vec da se prijavi za clanstvo u klubu?

prozirna senka

Quote from: "Boban"Hogar i Gaston su dva različita projekta, pre svega zbog obima.
Pa sto ne krenete da objavljujete Hogara u tomovima, pa da se u neko (ne)dogledno vreme i to upotpuni. BTW, jel Hogar u penziji ili se jos uvek crta???

I jos da su stripovi na kirilici, eee... :(
"Kruna je u Beogradu, glava je u Beogradu i nastavićemo borbu da se kruna nađe na glavi" (V.D.)

Duh_koji_hoda

Mislim da se Hogar jos crta, bar na osnovu nekih tabli iz PZ-a, na kojima pise da su iz 2004.

DušMan

Hogar se i dalje radi, svakako, samo sto iza njega danas stoji Chris Browne, sin pokojnog Hogarovog tvorca Dicka Brownea.

Duh_koji_hoda

Quote from: "DušMan"Hogar se i dalje radi, svakako, samo sto iza njega danas stoji Chris Browne, sin pokojnog Hogarovog tvorca Dicka Brownea.

Chris je poceo da ga ceta nekad od '89., ako se ne varam

Djole

Pretpostavljam da od one ideje da Kotrolori i DKR idu na kisoke ipak nema ništa?
"THAT is why they call me The Decorator."

Duh_koji_hoda

Duh_koji_hoda

Bobaneeeeee......... Sta se sad ceka??? Nesto imam osecaj da ce ovo da se pojavi bas u vreme kad mi pocnu ispiti, a to ce da bude veoma lose po mene  :cry:  :cry:  :cry:

Morticia

Srčku ćete dobiti ako nastavite ovim tempom.
You're dead, son. Get yourself buried.

Boban

štampamo, štampamo, štampamo... glupo je pojaviti se sa jednim ili dva nova naslova, bar 6-7 treba da se privuče dovoljna paznja javnosti.