• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Upomoć! Proganjaju me Tijana Dapčević i njena tetka!!!

Started by Tex Murphy, 21-04-2005, 02:54:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tex Murphy

Prošlog vikenda sam mirno sjedio za kompjuterom i nikom nisam smetao, kad se desilo nešto što će po svoj prilici da obilježi ostatak mog života. Daklem, na teveu je bila utakmica Liverpul - Totenhem i u pauzi između dva poluvremena puštali su nekakve pjesme. Kako ja rijetko gledam teve i nisam baš veliki poznavalac dešavanja na estradi, bio sam prilično zaintrigiran kada sam čuo nešto za šta sam istog trenutka pomislio da su najgluplji, najdebilniji i po mnogo čemu drugom NAJ stihovi ikad:

"Imam tetku koja nikada udavala se nije
Krštenicu svoju kao zmija noge krije"

Odmah sam pojurio da mamu (koja se bavila nečim u kuhinji) informišem o najnovijem konkurentu za najveći debilizam u muzici (ovo "muzici" shvatiti u najširem mogućem smislu). Kasnije te večeri, spomenuo sam to i bratu, koji mi je 'ladno odgovorio: "Nisi to čuo prije? Pa to je Tijana Dapčević!". Tokom sljedećih dana sam skontao da su otprilike SVI ljudi koje znam dobro upoznati sa tom pjesmom i sa dotičnom Tijanom (meni je nekako vaguely poznato njeno ime i to je otprilike to).

E sad, the scary part is - da li zbog nezamislive imbecilnosti tih stihova, da li zbog fantastičnog i rijetko viđenog nedostatka ikakve melodije, tek ja jednostavno ne mogu da izbijem iz glave te riječi. Praktično u svakom trenutku u kom mi mozak nije okupiran nečim drugim (sreća te ne podržava multitasking, inače bih bio u gadnoj nevolji), ta prokleta tetka koja se nikad nije udavala dolazi mi u misli i oni "stihovi" me proganjaju, muče i vraćaju se uvijek kao bumerang. Stalno. Ponekad se čak desi da... gulp!... počnem da "pjevam" tu "pjesmu", tj. taj njen dio.

Jesam li ja normalan? Da li je ovo pokazatelj nekih težih psihičkih poremećaja? Jedina pjesma koja je donekle uspjela da potisne Tijanu u drugi plan bio je Lazy Day od Moody Bluesa, ali i to je veoma kratko trajalo. Šta da radim? Ima li neko neki savjet? Da li da se obratim psihijatru? Veoma sam zabrinut za svoje zdravlje.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Morticia

Quote from: "Harvester"Jesam li ja normalan?
Stvar je diskutabilna, ali ne ide na dobro.
QuoteDa li je ovo pokazatelj nekih težih psihičkih poremećaja?
Sasvim moguće.
QuoteŠta da radim?Ima li neko neki savjet?
Potraži pomoć. Bolje sprečiti, nego lečiti.
QuoteDa li da se obratim psihijatru?
Da, preporučujem. Štaviše, poželjno je što pre!
QuoteVeoma sam zabrinut za svoje zdravlje.
I treba da se zabrineš, sumnja je opravdana.  :wink:
You're dead, son. Get yourself buried.

Truba

kič... prodoran, ljepljiv, lako zapamtljiv...

daklem normalan si  :!:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Will-O'-The-Wisp

Samo pusti Judas Priest i ima da budes k'o nov!  :|  Odmak ces da zaboravis Tijanu... :|
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
– Lester Freamon (The Wire)

Mica Milovanovic

Moram da priznam da je ipak malo čudno što ne poznaješ Tijanu. Čovek koji pretenduje da u ovom društvu ostvari normalan odnos prema drugim ljudima mora da zna i neke tamnije strane naše svakodnevice, pa i Tijanu. U svakom slučaju nije preporučljivo na ovakvom forumu to svoje neznanje isticati. I ja bih ti preporučio specijalistu.
Mica

Ghoul

ja za takve fufice obično doznam tek kad plasiraju neki xxx video.

recimo, nisam imo pojma ko je ni severina - do ONOG filma... :lol:
https://ljudska_splacina.com/

angel011

Ja ne saznam ni tad. Saznam tek kad ih neko spomene na malobrojnim forumima koje posecujem.

Bas sam neobavestena.  :cry:
We're all mad here.

Tex Murphy

Quoteja za takve fufice obično doznam tek kad plasiraju neki xxx video.

Misliš kad neko """ukrade""" taj snimak i pošalje u javnost?  :twisted:

Quoterecimo, nisam imo pojma ko je ni severina - do ONOG filma...

Ah, mnogo si propustio! Sjećam se, kad sam bio mlad, gledao sam na TV-u njen prvi "hit". Ide otprilike ovako: "Kad si sam, treba ti Severina"  :evil: Kakav vizionarski stih, eh?

Sad baš nešto kontam, možda bi mogli Severina i Bregović da nastave svoje filmske karijere, recimo u istom filmu.  :evil:  :evil:  :evil:  :twisted:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!