• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Procitao Preacher 1-66...

Started by ..., 26-04-2005, 23:27:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

...

... i zakljucak je tipa, kad ti nedostaje inspiracija za pricu a ti pisi scenario tako da farbaju pola strane u crveno.

Prvih pet brojeva su neponovljivi, ali posle toga prica ide deja vu za horor/fantasy fanove i uglavnom je takva da sokira i uvredi pobozne Amere...bas kao Dogma...kraj price je takodje malo bezveze...

Iako ovaj strip sadrzi najbolje stosove u okviru samo jedne slicice tj panela, ne moze se kao celina ni blizu meriti sa npr Sandmanom, Watchmen i legendama amerskog stripa.
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Lurd

Ja sam laik, ali i tako stvarno ne razumem zašto je Sandman legenda. A Preacher mi se jako svideo, iako je na momente zaista bio naporan, ali samo na momente.
My trees...They have withered and died just like me.

kurdi

ja sam se na prvi trejd uzasno napalio, i posle toga mi nista nije bilo tako dobro, al jebiga skupih sve i na kraju mi opet nije zao, mada stvarno ostavlja utisak 1 original masterpiecea i 8 sequela.

Djole

A meni se pak najviše dopao drugi trejd.

Ali posle njega stvarno sve ide bestraga...
"THAT is why they call me The Decorator."

sigismundus

pa da i ja napišem, kako sam doživljavao preachera
prva tri trejda pravi urnebes uživancije i non stop eskalacija emocija pravi tour de force
četrvti trejd, sa western epizodom o angelu zaštitniku ubica, označava kraj napete akcije, a onda se naracija u svim trejdovima vodi samom ivicom zadovljavajuče kvalitete. sve vreme sam se  plašio, da če serijal biti na kraju potpun fiasko, ali su ga autori ipak izvukli i donekle zadovoljili visoka očekivanja, koja su bila na početku.
znači ovako, prva tri trejda super, western priča u četvrtom genijalna, ostalo u svakom slučaju natprosječno i kvalitetno, ali daleko od nivoa na početku.
onaj, koji sniva tudje snove